Saol canim benim tartiya biz ailecek her gun cikiyoruz galiba aslinda yeri bazanin alti 10 kilo verdim ama temmuz 16 dan beri buyuk basari
ay ben ne zamandır uğramıyorum buralara, şimdi senin tüm topiğini okuyorum kadisim..

öperim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim benim tartiya biz ailecek her gun cikiyoruz galiba aslinda yeri bazanin alti 10 kilo verdim ama temmuz 16 dan beri buyuk basari
ay ben ne zamandır uğramıyorum buralara, şimdi senin tüm topiğini okuyorum kadisim..
öperim
antreye bayıldım tavan yer kapılar çok ferah çok güzel bu arada kapıların fiyatı nedir ve nerde yaptırdınız ben istanbulda yaşıyorum
Epeydir kayipsin kuzum ya.bu arada 10 nun ustene 3.5 daha verdim.13.5 oldu.
herşey harika canım mutfağın da çok şirin ben masaya o pembe örtü yerine bu mutfaklar için olan cupcakeli falan runnerler var renklerine uygun onlardan düşün derim...bu arada acaba masanı diğer daha büyük olan odaya koysan odan daha da genişler gibi geldi bana ...güle güle iyi günlerde otur canım..
oturma odana bayıldımmm...
Tesekkur ederim en guzelleri sizin olsun koltuklarim adanada dimaks magazasi var orda yaptirdim.
yemek odasına bir ip perde aldım
masanın yerini değiştirdim
konsol aynasını çıkarttım
nasıl olmuş
Eki Görüntüle 668416 Eki Görüntüle 668415 Eki Görüntüle 668417 Eki Görüntüle 668412 Eki Görüntüle 668413
Konsolun aynası çıkınca güzel olmuş
ama ben şu ip perdelere bir türlü ısınamadım ya :/
çok yaramaz bır oğlum var o ıp perdelerı alsam akıbetini tahmin bile edemiyorum elınde çocuk makasını buldugu gıbı keserdı herhelde..
bırde yıkaması sorun olmuyor mu ıp perdelerın ?gule gule ıyı gunlerde kullanın ...
Konsolun aynası çıkınca güzel olmuş
ama ben şu ip perdelere bir türlü ısınamadım ya :/
canım Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin.salonun sade geldi bana aksesuarlarla tamamlarsın eminimki.Oturma odan harika camın yeri oturma grubunda çok güzel.Koridorda kapılarını görünce hasta oldum süperler.yatak odan küçük ama sade ve güzelmutfağında gayet hoş olmuş