Sonunda Kadis'in Yeni Evi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saol canim benim tartiya biz ailecek her gun cikiyoruz galiba aslinda yeri bazanin alti 10 kilo verdim ama temmuz 16 dan beri buyuk basari

ay ben ne zamandır uğramıyorum buralara, şimdi senin tüm topiğini okuyorum kadisim..:17:
öperim

antreye bayıldım tavan yer kapılar çok ferah çok güzel bu arada kapıların fiyatı nedir ve nerde yaptırdınız ben istanbulda yaşıyorum

antreye bayıldım tavan yer kapılar çok ferah çok güzel bu arada kapıların fiyatı nedir ve nerde yaptırdınız ben istanbulda yaşıyorum

Muteahit yapti canim fiyatini bilmiyorum adanadayim ben.tavanda degisik evet.renkli cam var tavanda.diger dairelerde de ayna var siyahimsi o da degisik duruyor

yemek odasına bir ip perde aldım
masanın yerini değiştirdim
konsol aynasını çıkarttım
nasıl olmuş

$P1000727.webp$P1000726.webp$P1000751.webp$P1000713.webp$P1000710.webp

bu da oturma odama aldığım konsolum
şimdi üstüne yeni runner aldım
bu diğer odanındı :)$P1000718.webp$P1000715.webp

herşey harika canım mutfağın da çok şirin ben masaya o pembe örtü yerine bu mutfaklar için olan cupcakeli falan runnerler var renklerine uygun onlardan düşün derim...bu arada acaba masanı diğer daha büyük olan odaya koysan odan daha da genişler gibi geldi bana ...güle güle iyi günlerde otur canım..

herşey harika canım mutfağın da çok şirin ben masaya o pembe örtü yerine bu mutfaklar için olan cupcakeli falan runnerler var renklerine uygun onlardan düşün derim...bu arada acaba masanı diğer daha büyük olan odaya koysan odan daha da genişler gibi geldi bana ...güle güle iyi günlerde otur canım..

Saol canim.mutfak ortumu bende degistirmek istiyorum.ama istedigim gibi bi ortu bulamadim.kalin seffaf pcv var ustunde altina runner sersem olmayacak gibi.yemek masasinin oldugu odayi pek kullanmiyoruz.misafir geldiginde yemek yiyoruz sadece.diger odayi kullandigimizdan daraltmak istemiyorum.

canım Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin.salonun sade geldi bana aksesuarlarla tamamlarsın eminimki.Oturma odan harika camın yeri oturma grubunda çok güzel.Koridorda kapılarını görünce hasta oldum süperler.yatak odan küçük ama sade ve güzel:nazar::nazar:mutfağında gayet hoş olmuş

Konsolun aynası çıkınca güzel olmuş
ama ben şu ip perdelere bir türlü ısınamadım ya :/

çok yaramaz bır oğlum var o ıp perdelerı alsam akıbetini tahmin bile edemiyorum elınde çocuk makasını buldugu gıbı keserdı herhelde..
bırde yıkaması sorun olmuyor mu ıp perdelerın ?gule gule ıyı gunlerde kullanın ...

çok yaramaz bır oğlum var o ıp perdelerı alsam akıbetini tahmin bile edemiyorum elınde çocuk makasını buldugu gıbı keserdı herhelde..
bırde yıkaması sorun olmuyor mu ıp perdelerın ?gule gule ıyı gunlerde kullanın ...

mutfagımdakini eylülden beri kullanıyorum henüz yıkamadım
ama yıkama torbası var onda yıkanıyormuş
benim 1 yaşındaki oğlumda yeni yapılan açık olunca oynayıp duruyor bazen
ama mutfaktakie nedense pek dokunmuyor
çok şükür

Konsolun aynası çıkınca güzel olmuş
ama ben şu ip perdelere bir türlü ısınamadım ya :/

evet aynasız güzel darısı tv ye olsun :)
durumlar düzelince duvara monte bir lcd daha hoş duracak

ip perdeler evet biraz zor özellikle senin tarzın için alışmak daha zor
ama bana göre daha şık duruyor

canım Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin.salonun sade geldi bana aksesuarlarla tamamlarsın eminimki.Oturma odan harika camın yeri oturma grubunda çok güzel.Koridorda kapılarını görünce hasta oldum süperler.yatak odan küçük ama sade ve güzel:nazar::nazar:mutfağında gayet hoş olmuş

teşekkür ederim
salon evin en uğraşmadığım yeri
ilk haline göre şimdi daha iyi içim ısınmaya başladı yavaş yavaş ilk resimlerde nasılmış ya :)

oturma odam camın önünd eki berjerim vazgeçilmezim
çok seviyorum çok

yatak odam evet çok sade dolabı yeni yaptırdık oysaki daha özenilmiş olabilirdi
aceleye geldi sanırım
yatak başına bir tablo arıyorum
ama hala bulamaadım

yorumların için teşekkür ederim

güle güle ağız tadıyla oturun inşallah...fon perde renginiz pastel mavi yada pastel yeşil tonlarında olsa hem halınızla hem de kırlentlerinizle uyumlu olurdu...ip perdeyi temizliğini de düşünürsek pek kullanışlı gelmiyor bana...perdeler haricinde gayet sıcak bir oda olmuş

Back
X