Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Rabbim agız tadıyla oturmayı nasip etsin ferah bi yuva![]()
çok saolun beğenenleri görünce bende seviniyorumBen çok beğendim... Mutlulukla oturun :))
canım çok güzel olmuş evin iyi günlerde oturursun inşallah bende ev telaşındayım mayıs gibide ben taşınacagım karar vermek çok zor halılarına bayıldım![]()
salonu ve banyoyu hiç beğenmedim.
banyo fayansları göz bozukluğu yaptı bende çok göz yorucu
salonda da çok özensiz bir yerleşim var. konsolun önüne masa sandalyelerini bıraksan daha ii olcak..
oturma odandaki berjerlerde çok cırtlak bir renge sahip.perdeler çok şatafatlı olmuş.
mobilyan daha spor olduğu için stor perdeler yada zebralar daha ii gidermiş..
ayrıca o bölüme bir duvar ünitesi şart..
antre çok hoşş
yatak odan sade ve huzurlu olmuş
mutfakta pembe masa örtüsü çok alakasız kalmış..
kırmızı yada beyaz tonlarında bir örtü daha şık olur gibi..
çamaşır makinesi de göze batıyo fazlasıyla kaba görünüyor..
ama genel olarak mutfak çok güzelll.
güle güle oturun![]()
sırada oturma odam
sanki salonla oturma odası yer mi değiştirmeli ne dediğinizi duyar gibiyim
salonum eşyalarım eski evimden olduğu giib geldi
oturma odamdaki yeni eşyalar
neyse aklımdakileri sonra yazarım fotografları bir ekliyeyimde
Kadiscim, akşam üzeri vaktim yoktu.. O nedenle tekrar bakmaya geldim..
Güle güle kullanın, ışıl ışıl olmuş her yer..
Bence de..
Zevk kişiden kişiye değişiyor.. Oturma odanı sen belirtmemiş olsan salon olarak algılayacaktım..
Renk uyumu ile çok sıcak geldi bana..
Bir de maviyi çok sevdiğim için olsa gerek oturma odanı ve banyonu çok sevdim..
Diğer yerler yine zevkli, belli uğraşılmış.. ancak benim için biraz ciddi.
Sağlıkla, keyifle, hep güzel günlerde yaşayın dilerim..![]()
![]()
Saol puskutcugum.maviye bende bayiliyorum ozellikle bu tona. yatak odasinda daha bildigimiz mavi dekorasyonda hos duruyo.mutfagimda bile dusundum ya hani pinar beyaz reklaminda bir turkuaz mutfak var onu dusunmustum ama kismet .yengec burcuyum sanirim ondan bu renge tutkum.banyomu cok seviyorum huzur veriyo bana.tek sikintim klozet takimi yada paspas bulamamis olmam.yemek masasi olan odada misafirim gelince yemek yiyoruz o kadar diger zamanlarda kurutmalikta camasir asili).
Ben de mutfağımda gri granit tezgah, turkuvaz minik fayans ve sedir rengi dolap düşlemiştim.. ama istediğim tonda tezgah ararken hiç ummadığım bir renk granitle karşılaşınca bütün planlar değişti.. ama aklım mavide hala. :)
Banyonda karmaşa yaratmamak adına sade ve maviyi dengeleyen renkler düşünmek lazım.
Kişisel görüşüme göre bu da gri veya lila, desensiz düz renkte paspas takımı. Uygun kumaş bulup istediğin ölçüye göre overlokçuya da yaptırabilirsin.
Bak çamaşırlığı iyi düşünmüşsün..![]()
maşallah barekeallah ev süper eşyalar çok güzel tam benim trzım....sade ve şık yalnız banyoda sıkıntı var acil oraya beyaz dolap lazım çok kalabalık geldi düzensiz eviniz kaç metrkare?
hersey cok özenli cok guzel gule gule oturun insallah..
evet bende öyle bir mutfak istemiştim ama böyle kaldı değiştirmedim yeni ev birde
banyoda pembe düşünüyorum desem denedim güzel durdu ama kararsıızm
birde turuncu denemek istiyorum ama turuncu hiç bişey bulamadım evde ne kadar yabancıymış turuncu bana
evet düz desensiz ama renk seçemiyorum
gri ve lilayı eve gidince deneyeceğim canım
bugünmutfağıma bir kaç bişey aldım saat çok beğendim güncel resimleri yükleyince yazarım
ev dekore etmek çok zor
ama zamanla daha güzel olacak içime sine sine
para sorunu bite bite![]()
Çabalarında kolaylıklar diliyorum kadiscim..
Paranın satın alamayacağı bir şey var.. o da "ruh"
Bir evin ruhu da zamanla, yaşanmışlıkların ufak dokunuşlarıyla oluşuyor.. Hiç aklında olmayan bir renk, hiç düşünmediğin bir obje, alakasız sandığın bir hediye.. bunlar zamanla el ele verip ev dediğimiz yeri yuvaya dönüştürüyor..
Sana da bu yolda, herşeyin istediğin gibi olmasını temenni ediyorum..
aslında banyodada sorun yok ama sanırım fayans rengi yoğun geldi.....canım kapılar harika kapıların ismi ne diye geçiyor bilgin varmı .......huzurla ağız tadıyla oturun canım herşey süper darısı olmayanlara isteyenlere inşallah
oturma odanız ve antreniz çok güzel olmuş.güle güle oturun.