• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Kadis'in Yeni Evi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güle güle ağız tadıyla oturun inşallah...fon perde renginiz pastel mavi yada pastel yeşil tonlarında olsa hem halınızla hem de kırlentlerinizle uyumlu olurdu...ip perdeyi temizliğini de düşünürsek pek kullanışlı gelmiyor bana...perdeler haricinde gayet sıcak bir oda olmuş

ilerleyen zamanlar fon perdeyi petrol mavisi yapmayı düşünüyorum
ip perdeyi de yeşil aldım altın sarısı karışımı akşamları parlıyor güzel duruyor
teşekkür ederim.

Çok hoş bi evin var tatlım salonda ki tekli koltuklara bayıldımmm

teşekkür ederim
salon evin en uğraşmadığım yeri
ilk haline göre şimdi daha iyi içim ısınmaya başladı yavaş yavaş ilk resimlerde nasılmış ya :)

oturma odam camın önünd eki berjerim vazgeçilmezim
çok seviyorum çok

yatak odam evet çok sade dolabı yeni yaptırdık oysaki daha özenilmiş olabilirdi
aceleye geldi sanırım
yatak başına bir tablo arıyorum
ama hala bulamaadım

yorumların için teşekkür ederim

kadisim,
buldun mu yatak başına tablo?
:16:

Aklıma gelen ilk yorumu yapayım.... inan seni tanımıyorum ama tüm sayfaları okudum her yorumu beğenisine,onlara cevaplar yazısına dahası eleştiriye acik olmana kısaca evini seven o ışıltıyı her Köse'ye yayan bir kadın olmana bayıldım Evinde eksik gördüğün her şeyi guzel ruhun tamamlar .......

Aklıma gelen ilk yorumu yapayım.... inan seni tanımıyorum ama tüm sayfaları okudum her yorumu beğenisine,onlara cevaplar yazısına dahası eleştiriye acik olmana kısaca evini seven o ışıltıyı her Köse'ye yayan bir kadın olmana bayıldım Evinde eksik gördüğün her şeyi guzel ruhun tamamlar .......

cok utandım :-)).cok tesekkur ederim guzel yorumun ve guzel dileklerin icin.evimi cok seviyorum evet ve cok ozledim.heyecanimi,ev duzenlememi,tasinmami tum heycanimi burda yasadim.cok tesekkur ederim yorum yapan,begenen,elestiren herkeze.

Back
X