- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
- Konu Sahibi Yenianne59
-
İns sağlıklı olurGözünüz aydın
Umarım sağlıkla ilerler.. İlk çocuğunuzmu olcak?
Sizdeki sorun neydi kaç aydır istiyordnz
Çok teşekkür ederim ins kullandığım ilacların zararını görmemHayırlı olsun tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin rabbim
Amin canım kandil gecesi cok dua ettim kuran okudum allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende 2 buçuk yıldır bekliyorum bu sevinci inşallah Allah isteyen herkese nasip eder
Çok teşekkürlerTebrikler hayirli olsun ❤
Amin canım kandil gecesi cok dua ettim kuran okudum allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canım bana da dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
Sağol canım benim Allah sana da kolay hamilelik nasip etsin inşallahEdicem söz
Allahın izniyle birşey olmaz inşallahHerkese merhaba içim içime sığmadığı için bu başlığı açtım çünkü ben kendim böyle baslıkları okuyup çok sevinirdim bugün hamile olduğumu öğrendim ve bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım adetimden 43 44 gün sonra gerçekten yumurtladığımı gördüm değerlendirdim sürekli hayırlıysa olsun diye dualar ettim tüm isteyenler icin. Sürekli burada gezindim astım hastası olduğum için günlerce öksürük boğaz ağrısı çekerken virüs kaptığımı düşündüm belkide gerçekten vardır bilemiyorum ama bu nedenLe sayısız ağır ilaçlar içtim herkese mesaj attım bana stres yüzünden olmuyor dedikleri halde o kadar çok stres yaptım ki adet bir türlü olamıyordum 2 ayda bir belki oluyordum sürekli yazıları okudum bu ay 11 tane gebelik testi yaptım ve hepsi negatif çıktı sonunda bugün ovulasyon testi yaptım ve t çizgisinin koyu olmasıyla beraber erken gebelik testi yaptığımda pozitifi gördüm içimden o kadar cok stres yapmamalıyım diye geçiriyordum ki şimdi anladım stresliykende olabiliyormuş çok mutluyum nutelladan nefret ediyorum ama 2 haftadır uykumdan uyanıp kaşık kaşık nutella yedim baska hiç bir belirtim olmadı karnım ağırdı adet olcakmısım gibi ve hamile olduğumu öğrenmeden bu sabah rüya gördüm tv ünitesini silerken düştüm ve karnım ağrdı rüyamda ve ben düsmesn nolur moduna girdim karnımı tutup sabahtan beri hem mutluluktan hem rüyadan sürekli ağlıyorumbu kadar ilac kullanmam etkiler mi adet olamayanllara umut olsun diye yazmak istedim uzun oldu k.bakmayın
Amin allahm en yakın zamanda sizlerede nasip etsinAllahın izniyle birşey olmaz inşallahTebrik ederim sağlıkla ilerlesin darısı başımıza ❤
NE GÜzel canım gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinHerkese merhaba içim içime sığmadığı için bu başlığı açtım çünkü ben kendim böyle baslıkları okuyup çok sevinirdim bugün hamile olduğumu öğrendim ve bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım adetimden 43 44 gün sonra gerçekten yumurtladığımı gördüm değerlendirdim sürekli hayırlıysa olsun diye dualar ettim tüm isteyenler icin. Sürekli burada gezindim astım hastası olduğum için günlerce öksürük boğaz ağrısı çekerken virüs kaptığımı düşündüm belkide gerçekten vardır bilemiyorum ama bu nedenLe sayısız ağır ilaçlar içtim herkese mesaj attım bana stres yüzünden olmuyor dedikleri halde o kadar çok stres yaptım ki adet bir türlü olamıyordum 2 ayda bir belki oluyordum sürekli yazıları okudum bu ay 11 tane gebelik testi yaptım ve hepsi negatif çıktı sonunda bugün ovulasyon testi yaptım ve t çizgisinin koyu olmasıyla beraber erken gebelik testi yaptığımda pozitifi gördüm içimden o kadar cok stres yapmamalıyım diye geçiriyordum ki şimdi anladım stresliykende olabiliyormuş çok mutluyum nutelladan nefret ediyorum ama 2 haftadır uykumdan uyanıp kaşık kaşık nutella yedim baska hiç bir belirtim olmadı karnım ağırdı adet olcakmısım gibi ve hamile olduğumu öğrenmeden bu sabah rüya gördüm tv ünitesini silerken düştüm ve karnım ağrdı rüyamda ve ben düsmesn nolur moduna girdim karnımı tutup sabahtan beri hem mutluluktan hem rüyadan sürekli ağlıyorumbu kadar ilac kullanmam etkiler mi adet olamayanllara umut olsun diye yazmak istedim uzun oldu k.bakmayın
AminNE GÜzel canım gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinHayırlısıyla bizlere de nasip etsin
Yumurtlama dan kac gun sonra testlerde negatifti acaba? Adet gecıncemı pozitifi gördünüzHerkese merhaba içim içime sığmadığı için bu başlığı açtım çünkü ben kendim böyle baslıkları okuyup çok sevinirdim bugün hamile olduğumu öğrendim ve bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım adetimden 43 44 gün sonra gerçekten yumurtladığımı gördüm değerlendirdim sürekli hayırlıysa olsun diye dualar ettim tüm isteyenler icin. Sürekli burada gezindim astım hastası olduğum için günlerce öksürük boğaz ağrısı çekerken virüs kaptığımı düşündüm belkide gerçekten vardır bilemiyorum ama bu nedenLe sayısız ağır ilaçlar içtim herkese mesaj attım bana stres yüzünden olmuyor dedikleri halde o kadar çok stres yaptım ki adet bir türlü olamıyordum 2 ayda bir belki oluyordum sürekli yazıları okudum bu ay 11 tane gebelik testi yaptım ve hepsi negatif çıktı sonunda bugün ovulasyon testi yaptım ve t çizgisinin koyu olmasıyla beraber erken gebelik testi yaptığımda pozitifi gördüm içimden o kadar cok stres yapmamalıyım diye geçiriyordum ki şimdi anladım stresliykende olabiliyormuş çok mutluyum nutelladan nefret ediyorum ama 2 haftadır uykumdan uyanıp kaşık kaşık nutella yedim baska hiç bir belirtim olmadı karnım ağırdı adet olcakmısım gibi ve hamile olduğumu öğrenmeden bu sabah rüya gördüm tv ünitesini silerken düştüm ve karnım ağrdı rüyamda ve ben düsmesn nolur moduna girdim karnımı tutup sabahtan beri hem mutluluktan hem rüyadan sürekli ağlıyorumbu kadar ilac kullanmam etkiler mi adet olamayanllara umut olsun diye yazmak istedim uzun oldu k.bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?