Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güle güle kullan güzel hepsii ama arkadaşlar giib düşünüyorum krem rengi çok hoş duruyor ama sürekli temizlik istiyor..
bebeğim olduktan sonra salon halımı değiştimek zorunda kaldım her yere kusup duruyordu döküp saçılanlarda cabası.. temizle temizle illalah getirdim.. gittim koyu kahve ağırlıklı bir halı aldım..
Canım güle güle kullan yatak odasını ben de çok çok beğendim. Benim halım da krem ama shaggy. Onun temizliği kolay. Kiri de hemen belli etmiyor. Ama önceki halım shaggy değildi de kremdi yine illallah demiştim. Bütün tozu pisliği tüyü üstüne çekiyordu, yapışıyordu resmen. Yani halıdan halıya da farkediyo. İnşallah seni çok uğraştırmaz halıların.
Güle güle kullan hepsi çok güzel. Salon-koridor için olandan biz de koridor için aldık gerçekte fotoğraftakinden çok daha iyi duruyor. Yatak odasına da bayıldım, o hangi marka?
mehaba sizin salona aldığınız halıyı ben koridor ve oturma odam için aldım 1.5 yıldır evliyim ve kullanıyorum çok memnunum.ayrıca antreye simli shaggy sarayın yine ondanda memnunum. sizde memnun olursunu umarım