- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
- Konu Sahibi umutluyumumutlu
İşte bu yüzden sizin açınızdan ya öyle ya böyle bir şeyler olumlu yönde değişmiş olacak. Zaten gün ağarmadan hemen önce en karanlık olurmuş. Siz de belki denizin en dibine ayak değmeden yukarı yüzemeyecektiniz. Haydi hayırlısı.ben de sanmıyorum. ama farkedecek .. şöyle bir şey var ki, ben önceden onu hiç terk etmemiştim. en azından kapının aralık olduğunu artık biliyor. benim ne kadar zor günler geçirdiğimi ona söyledim. içime oturanları anlattım. ailemin aslında farkında olduğunu ama neden sustuğunu, yani arkamda birilerinin olduğunu hissettirdim. tüm bunlar bile benim için bir gelişme. ama isteklerimden vazgeçmeyeceğim.terapiye bugün ya da yarın gidecek..mutlaka gidecek..
Not: Kocanızın terapiden kuduzdan kaçar gibi kaçmasının sebebi çok açık. Sizden başka biri kusurlarını yüzüne vuracak, size hak verecek ve onun sizi suçlayacak desteği kalmayacak. O yüzden. Aslında o ne mal olduğunun pek de güzel farkında, bakmayın siz hep üste çıkmasına. Akıl vermek gibi olmasın ama (şu ana kadar verdiklerim neyse) öyle yaz tahtaya al haftaya yapmasına izin vermeyin. Sen bir eve gel de sonra giderim, sonra yaparım, şimdi ramazan diye sizi oyalayıp o eve bir sokarsa sizin aynı cesareti toplayıp çıkmanız da, onun gidebileceğinize inanması da kat be kat zorlaşır.