Sonunda Bitti...

Ya taaa Almanya'lardan işsiz güçsüz türk erkeklerini nasıl bulursunuz anlamam. Bir de beslemişsiniz. Alacak-borç denk deyip geçin bir şey de vermeyin.

Gönül, ota da konuyor ... a da :) yapacak bişey yok. Oluyor işte. Ben ister miydim böyle olmasını? Hep içimde bir umut vardı ama karşı tarafta iş yokmuş Allah bunu bana geç olmadan gösterdi...

Hatırlıyorsun :) ondan sonra daha neler neler oldu. Aynen bu Aileyi hiç kimse çözemedi. Ayrıldıktan sonra zaten benim Aileme yapılan terbiyesizlikleri daha yeni duydum. Babam bile baştan beri istememiş. İşte benim gözüm kördü, göremedim. Allah açtı gözlerimi...

Ben İstanbul'da yaşamak istedim, İstanbul'da çünkü bütün ailem. Anne Babam hariç. Ama o kendine güvenemeydi, ailesinin dibine girdi. Sonra ailesi beynini yedi. Benim Annem Babam razı olmadı, çünkü ben orda tek kalacaktım. Bu sonra başladı bana hakaretlere kendi ailesini koruyup benim aileme saldirmaya. Ondan sonra gözüm açıldı...

Daha bunlar hiç birşey. Ama çekeceğim, yaşayacağım varmış yaşadım. Dediğin gibi kafa yapıları çok farklı. Ne yapsan ne etsen olmuyor...

O zaman bi fakir falan sevindir, evlenmeden gercek yüzünü gördüğün icin. Anne Baba'nın dedikleri nedense eninde sonunda çıkıyor, bende yaşadım aynılarını. Sen trye gitseydin cok ezilirdin o ailede, yerinde olsam hukuki sürece girerdim aldıgı Paraları geri vermesi icin

Daha bunlar hiç birşey. Ama çekeceğim, yaşayacağım varmış yaşadım. Dediğin gibi kafa yapıları çok farklı. Ne yapsan ne etsen olmuyor...
Hakkında Hayırlısı olsun. bu Süreci sonra gülerek hatırlayacaksın, bende zor seyler yaşadım seninki kadar olmasada. Şimdi şükrediyorum iyiki bitmiş iyiki evlenmeden gördüm diye. Zararın neresinden dönsen kardır

ben olsam o beş bini istemez, ne altını ne çeyizi ne tıraş makinesini geri verirdim. bütün irtibatımı keserdim kalan kalır giden de giderdi sanırım.

Kesinlikle öyle bir düşüncem var zaten. Sadaka, hediye, kurban gibi şeyler düşünüyorum. Zaten evlenmeden ezdiler ezecekleri kadar. Nişanı attım, ara yapmaya çalıştılar. Bu sebepten daha da çok ezeceklerdi geri gitseydim. Hukuki süreç de uzar da uzar. Ben tekrar almanyaya döneceğim, işim de hazır orda. Yani kaybettiğim pek bişey olmadı aslında zamanımdan hariç...

ben olsam o beş bini istemez, ne altını ne çeyizi ne tıraş makinesini geri verirdim. bütün irtibatımı keserdim kalan kalır giden de giderdi sanırım.

Ben düşmedim zaten peşine canım. El emekleri için kapıya dayanacak neredeyse. Ben zaten numaramı falan değiştirdim bana hiçbir şekilde ulaşmıyor kimse. Baştan 1 hafta sürekli aradılar. Şimdide kuzenimi rahatsız ediyorlar... illa o 10 parça bez eşyayı istiyorlar :))

O zaman hic uğraşma canım, verdiklerin Basının gözünün sadakası olsun. Bu süreç seni dahada yıpratır, maddi kaybının yanında bide bununla Yıpranma. Allah'ın sevdiği kuluymusun ki erken gözün açılmış, Hayırlısı olsun bundan sonra insallah

çok zor belki zamanla rahatsız etmeyi bırakırlar

Durumunuza cidden çok üzüldüm,
Allaha havale et canım, Rabbim layıklarını versin.
Bence bu pislik insanlarla daha fazla muhattap olma, boşver paranı da vermez zaten bu adam.
Allah korkusu olsa sen şunları ve ben de bunu vs. diye konuşmaz. Aksine elini vicdanına koyar, hakkın neyse, mağduriyetin neyse onun hakkını verir.

Bence sendeki takıları da sat, sadaka niyetine dağıt.
Defolsun gitsin hayatından.

Kendi parandan da bi kurban kes..

Allah razı olsun canım. İşi zaten yokuşa sürüyorlar. Kuzenim aradı şimdi, ayağına götürecekmiş onların. Bende ne münasebet dedim. Sanırım öyle yapacam. Haram zıkkım olsun. Herşeyime mani oluyor. Biyere hareket edemiyorum. Ha bugün ha yarın derken 3 hafta olacak neredeyse. Sorsan birtek onlar müslüman :)

Verin gitsin ya , karaktersiz insanlarla uğaşmayın .
Böyle insanların çirkefliğide meşhurdur.

valla kusura bakmayin para için evlenenlere çok kızıyorum mal peşinde olan insabnlar var ki mal varlığı alip hemen boşanma peşinde çoğu kişi. ben bunu kabul edemem.. sen doğrusunu yapmışşın nişani atmaktan işsiz güçsüz adamla evlenseydin mutlu olurmuydun adam seninle durumu iyi diye evlencektir. parayı elinden alicakti sen nabcaksin üzülen sen olcaktin. en iyisini yapmışşın

Herseyın ispatı varsa tazminat acabılır ve davayı kazanabılırsın bu surecte ztn senınle uzlaşma yoluna gidecektir sende cıkarların dogrultusunda hareket eder bır kere daha magdur olmazsın ..

ilk başta okumaya başlayınca nişanı atan kişi altınları verir ve bohçayı da
ama siz ona ana baba olmuşsunuz birde paranızın üstüne yatıyor terbiyesiz
bu durumda size takılan takılar ne kadar tutuyor peki
parayı vermeden altınları vermem deyin
bohçaya konulanlar mı 2 parça beze kalmışlar
insanın bir itibarı vardır
iyiki nişanı atmışsınız

Kendisi de öyle diyordu. Annesi de aynı fikirdeydi. Ailecek sahip çıktık ona. Ama ne ben ne de Ailem böyle birşey haketmedi. İnsanın sevince gözü karariyor. Ben hiç bir zaman Aileler baya da farklı olsa, yasam standartlari vs. onları küçük görmedim. Beni karşı tarafın çevresi hep mütevazi falan diye görüyorlardı. Keşke karşı taraf adam olsaydı. Almanyaya dönecek olmasam, uğraşırım veririm savcılığa ama ben Allahın adaletine inanıyorum. Er yada geç çıkacak onlardan bunun acısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…