Sonunda Bitti...

valla kusura bakmayin para için evlenenlere çok kızıyorum mal peşinde olan insabnlar var ki mal varlığı alip hemen boşanma peşinde çoğu kişi. ben bunu kabul edemem.. sen doğrusunu yapmışşın nişani atmaktan işsiz güçsüz adamla evlenseydin mutlu olurmuydun adam seninle durumu iyi diye evlencektir. parayı elinden alicakti sen nabcaksin üzülen sen olcaktin. en iyisini yapmışşın

Para İçin evlenmeyi geç, 3 senedir kendilerinden hariç herkesi Allah'sız olarak görüyorlar. Birtek kendileri müslüman, birtek kendi aileleri önemli, birtek kendi çevresi kendi doğruları varmış gibi davranıyorlar.

Kendisi de öyle diyordu. Annesi de aynı fikirdeydi. Ailecek sahip çıktık ona. Ama ne ben ne de Ailem böyle birşey haketmedi. İnsanın sevince gözü karariyor. Ben hiç bir zaman Aileler baya da farklı olsa, yasam standartlari vs. onları küçük görmedim. Beni karşı tarafın çevresi hep mütevazi falan diye görüyorlardı. Keşke karşı taraf adam olsaydı. Almanyaya dönecek olmasam, uğraşırım veririm savcılığa ama ben Allahın adaletine inanıyorum. Er yada geç çıkacak onlardan bunun acısı...

ben evlenmediğine sevindim şahsen
bu insan seni harcardı iyide maaş alıyordun keşke vermeseydin öyle
beslemeseydin ve bu yüzden hep sana sırtını dayadı
herşeyde vardır hayır canım
en azından geç öğrenmedin yüzlerini

ben evlenmediğine sevindim şahsen
bu insan seni harcardı iyide maaş alıyordun keşke vermeseydin öyle
beslemeseydin ve bu yüzden hep sana sırtını dayadı
herşeyde vardır hayır canım
en azından geç öğrenmedin yüzlerini

Bana daha şimdiden tüm aile baskı yapıyordu, ne zaman kapanacaksın, bizim aileye ayak uyduracaksın vs. gibi. Beni açık beğendi aldı sonuçta. Onlar benim ordan yaşamaktan korkup ondan nişan attığımı sanıyorlar. Bana ettiği hakaretleri gönderdiğimde, ona terbiyesiz dedi kendi ailesi. Ben çok salaklik ettim güvenmekle ve onu herşeyiime ortak etmekle. Ama olsun, kurtuldum diyorum. Evlenip ailemi daha da çok üzecektim... Şükrediyorum tek

bacim bende bi zamanlar birinle nisanliydiydim kendimde yurt disindanim neler cektim neler habire yiyiolar hele hele almanyaliysa birak mobilyayi ayakkabini bile alirlar. bence sen onlardan kurtuldugune sukur et kendi hayatina bak ve basariya kos derim kendi meslegnii edin arabani al kafani dinle hicccccccccc gerek yok tr den birinlede sakin ama sakin evlenme herkes kendi oldugu yerden secsin derim. yurt disindaki kizlar bolluk bereket icinde buyuyorlar biz zorluga alisik degiliz. tr dekilerde cok acikgoz ugrasamayiz.

Bana daha şimdiden tüm aile baskı yapıyordu, ne zaman kapanacaksın, bizim aileye ayak uyduracaksın vs. gibi. Beni açık beğendi aldı sonuçta. Onlar benim ordan yaşamaktan korkup ondan nişan attığımı sanıyorlar. Bana ettiği hakaretleri gönderdiğimde, ona terbiyesiz dedi kendi ailesi. Ben çok salaklik ettim güvenmekle ve onu herşeyiime ortak etmekle. Ama olsun, kurtuldum diyorum. Evlenip ailemi daha da çok üzecektim... Şükrediyorum tek

İşte insan kendini başkasına yaslayacak olmasın
ben bu yaşımda bile kendi ayağımın üstünde durmak istiyorum
işten çıksam kimseden para isteyemem eşim dahil
kalbin temiz iyi niyetli
bir daha öylede olmaz diye düşünüyorum

bacim bende bi zamanlar birinle nisanliydiydim kendimde yurt disindanim neler cektim neler habire yiyiolar hele hele almanyaliysa birak mobilyayi ayakkabini bile alirlar. bence sen onlardan kurtuldugune sukur et kendi hayatina bak ve basariya kos derim kendi meslegnii edin arabani al kafani dinle hicccccccccc gerek yok tr den birinlede sakin ama sakin evlenme herkes kendi oldugu yerden secsin derim. yurt disindaki kizlar bolluk bereket icinde buyuyorlar biz zorluga alisik degiliz. tr dekilerde cok acikgoz ugrasamayiz.

Onlarda her zaman kız tarafının yapmasını beklediler. Babam euro kazanıyormuş :) öyle dediler... Alacak verecek de kalmadı. Az evvel çok Şükür hallettik. Tabi ki daha Hakkım kaldı ama kurban olduğum Allah görüyor her şeyi. Hiç bir hakkım emeğim helal değil. Ben yine de Baba evinde gördüm ama yüksekte değildi gözüm. Sadece Adamlik bekledim ama oda yokmuş malesef. Verilmiş sadakalarım varmış yoksa şuanda evli olacaktım. Bundan sonra zaten ezildigim günlerin acısını basariya kosarak alacam :) Biz burdaki çoğu kişi gibi olamayız. Bunu bu 3 sene içinde anladım kesinlikle...

X