Gelinlik Modelleri Sonunda bitti - Grace Kelly esintili tesettür gelinliğim

herşeyiyle çok harikaçok beğendim gerçekten.....kusur bulamıyorum dört dörtlük bir gelinlik olmuş:81:

bu güzel gelinlik kadar ömür boyu güzel gider inşallah evliliğin ve hayatın....Allah gönlünden ve yuvandan huzuru eksik etmesin inşallah güle güle giy

sonunda minenes çok merak ediyorumdum :))çok beğendim gelinliğini allah mutlulukla giymeyi nasip etsin inşallah :))

minenes, hayırlı olsun,hayatımda ilk defa (daha önce söylemiştim mumyavari geldiğini) tesettürlü bir gelinliği beğeniyorum duvak kısmı da harika durmuş,nasıl kaliteli duruyo ya.uğraştığın kadar varmış.Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin.çok çok güzel olmuş rengi dokusu herşeyi çok hoş.çok beğendim.straplezi bu kadar seven biri olarak ben bile giyebilirim:)

Vallahi utanmaya başladım artık kızlar. Dualarınız için Allah sizden razı olsun. Daha güzelleri sizin olsun, bu sadece bir model. İster tesettürlü ister açık buna alternatif olacak nice güzellikler var. Hepinize zevkinize uygun olanı ağız tadıyla giyinmek nasip olsun inşallah.

cnm gelinliğini çok beğendim hayırlısıyla giyersin
benim tek beğenmediğim uzun duvağın o olmasa daha güzel bence güle güle giy cnm

kendı adıma ben begenmedım..

1.gogus kısmındakı astarla boynunuza kadar olan kısım aynı ton degıl.oylekı aynı astar kac katsa gogus kısmında gerdan kısmındada aynısı olmalıydı cunku tenınız gorunuyor..
2.etek acayıp sönük basık duruyor en azından tarlatanını daha kabarık kullanmalıydın kı bu cansızlık bıraz hareketlensın..
3.basında kı duvak tulden olmalıiılk defa saten kumastan duvak gordum acayıp kaba durmus..
4model ıtıbarıyle ust kısmı alta gore daha guzel alt kısmında bır hareketlılık goremedım ben..albenısı yok herseyden zıyade...

velasılın aylar suren bır gelınlık ıcın cıdden hıc ama hıc iyi bır sonuc degıl..

Son düzenleme:

1.bence görünen teni değil,ten rengi astarı,
2.etek basık durmuyor A-line dedikleri tipten,son derece zarif duruyor,ben bile kabarık beğenmeme rağmen sevdim
3.tülden kabarık bir duvağı nasıl yakıştırabiliyorlar tesettüre bende onu anlamıyorum,son derece hoş olmuş duvak,dokusunun kalitesi resimden bile anlaşılıyor,sade ve şık,son zamanlardaki trend deyimle elegan durmuş
4.üst kısımda çok oynama oluğu için, çok hareketlilik olduğu için; alt taraf sade seçilmiş anladığım kadarıyla,alt kısımdaki hafif hareketliliğe biz zerafet diyoruz.

bende şunu anlayamıyorum meselaİ bende kendi fikrimi söyleyeyim;şu insanlar beğenip edip, aylar boyu uğraşıp, bence en güzel sonucu çıkarıyorlar,tutup da hiç ama hiç iyi bir sonuç değil diyerek eleştiriliyor uzun uzun.valla gören her göz, bu gelinliğe en azından,çok çok eleştirel bir göz bile, hoş der ya.herkesin kendi fikridir ama; herkes kendi fikrini söyleyecek diye süte de siyah denmez ya.ne bileyim sizi kastetmiyorum ama bazı insanlar çok haset sanki,içten içten bir kötücüllük taslıyorlar sanki.
minenes e de yazmıştım daha önce uzuuuun da bir tartışmamız oldu hatta,kendisine de iddia ettim,tesettürlü ve güzel bir tane gelinlik görmedim,mumya gibi,uzaylı gibi duruyo diye,ama kız 4 ayda süper iş çıkarmış, hayatımda ilk kez tesettürlü bir gelinlik beğeniyorum çok güzel olmuş.Allah mutlu mesut etsin.
(sen onun avukatı mısın? tarzı avam sorular olacak biliyorum,herkes fikrini söylemekte özgür,parmakları olan herkes de yazı yazabiliyor,ben de fikrimi söyleme ve yazı yazma özgürlüğümü kullandım)

2,3 ve 4 tamamen zevk farklımızla alakalı olduğu için onlara cevap vermek gerekmiyor ancak 1e katılmıyorum. bilmem gelinlik diktirdiniz mi, gelinliğin temelini oluşturan straples kalıp kapkalın bir şey. o bitip ten başlayınca tabi ki bir fark oluyor. en basitinden, orada hafif bir hacim farkı var. ama tenin görünüyor eleştirisini kabul edemem, gelinliği kendi gözleriyle gören oldukça kalabalık bir kesimden kimse de bunu iddia etmedi...

bir de şu var ki, gelinliğin dikiminin aylar sürmesinin nedeni, çok emek, çok iş gerektirmesi gibi bir iddia değil. gayet ekonomik. bütçemizi çok aştığımız için, Filiz hn sağolsun taksitlendirmek istedi ve her ay azar azar ödeme yaparak, bu süreçte de yavaş yavaş ilerleyerek tamamladık gelinliği...

Son düzenleme:
Grace Kelly'nin gelinliği deyince direkt atladım
Üstü muhteşem ancak altını neden değiştirdin ya gerçi hareket kalmak istemişsin ama ben olsam orjinalinden çokta çıkmadan ekleme yapardım
Genede çok güzel olmuş duvakta süper
Bir ömür mutluluklar dilerim

Ya aslında şu şekilde oldu. Üstteki dantele simetri olsun diye alttan da dantel kullanmak istedim. Onun için de toplama yapmak gerekiyor. Eh Grace'de olduğu gibi belde de drape olacaktı zaten, ben de hem belde drape olan hem de etekte toplama olan bu şekilde bir etek buldum. Ama bulduğum fotoğraftaki gelinlik -ki resmini 2 sayfa önce görebilirsiniz- diktirdiğimden biraz daha sade olduğu hissini veriyordu, hatta bir dönem ben de çok pişman oldum neden bu tip bir değişiklik yaptım, üst çok gölgede kaldı diye. hatta o zaman, iğneleme yoluyla aynı Grace'in gelinliğini denedik, lakin bu sefer de, kabarık etek istemediğim için çok basit durdu...

şimdi bir daha diktirme durumum olsa, daha sade bir etek kullanırdım sanırım. çünkü üstteki dantel kısım gelinliğin odak noktası olmalı.

Persprincess, olumsuz yorum yapan arkadaşı ben anlıyorum, onunla gelinlik konusunda oldukça farklı zevklerimiz var. Yine de desteğin için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
bugüne kadar gördüğüm en güzel tesettür gelinlik,güle güle giy :)

Anladım canım üzülme, ne de olsa resimlerde odak noktası üst kısım olcak

güle güle giyin inş.

benim merak ettiğim, nasıl saklamayı düşünüyorsunuz düğün gününe kadar? ben, bir hafta sonraki düğünümün gelinliğini alıp eve getirdiğim için pişmanım saklama şartlarından dolayı.

Benim odam tam bir depoya döndü. Annem çok heyecanlı, çeyiz alıp duruyor. Şimdiden küçük elektrikli eşyalarımın kutuları odamı doldurmaya başladı. Gelinliğin tarlatanını ve aksesuarları gardrobumun üstüne koydum. Gelinliğimi zaten bir paketlediler, kılıfa koydular boydan. yatağımın çevresinde cibinlik var, cibinliğimin ahşap iskeletine astım askısıyla ortada duruyor sayılır yani...

Hayırlı uğurlu olsun canım.Çok güzelmiş güle güle giymek nasip olur inşallah.

sizin gelinliklerle ilgili pek çok fikrinizi beğenerek okumuştum, zevklerimiz paralel gibi. gerçekten de en güzel tesettürlü gelinliklerden biri olmuş; ama sanki bel-etek arası bir uyumsuzluk var gibi gibi. başka nasıl olabilirdi o konuda bir fikrim yok ama =)

güle güle giyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…