Gelinlik Modelleri Sonunda bitti - Grace Kelly esintili tesettür gelinliğim

bende bayıldım gelinliğinize.çoook güzel ve size de çok yakışmış.allah tamamına erdirsin.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler kızlar, Allah sizden razı olsun. Bundan daha güzellerini giyinmeyi nasip etsin, giyememişlere de nikah tazeletip giydirsin :92:

Sanırım gelinliğimde bütündeki uyuma dikkat etmem iyi bir sonuç doğurdu. Yoksa teker teker sorsanız bundan daha başka özelliklerde gelinlik ayrıntıları seviyorum ama onları bir araya koyunca güzel bir sonuç vermeyecek gibiydi, o yüzden bazı sevdiğim şeylerden vazgeçip kararında bir sentez yapmaya özen gösterdim. Özellikle de tesettür gelinlikte ölçülü davranmak daha önemli gibi, çünkü her yanınız kumaşla kaplı...

har,ka olmuş tatlım hayırlı olsun alah mutululukla giymeyi nasip etsin.. :nazar:
sanırım prova aşamasındyayken de bir konu açmıştın
orada gördüğüm zaman bile bitince bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim
çok beğendim, çok şık :KK69:

çok zarif ve şık bir gelinlik,allah mesut etsin inşallah
ya takılmanı istemem ama senki gelinliğin göğüs kısmı bozuk gibi,yani çok aşağıda duruyor sanki
belki de bana öyle gelmiştir fotolar yüzünden

çok zarif ve şık bir gelinlik,allah mesut etsin inşallah
ya takılmanı istemem ama senki gelinliğin göğüs kısmı bozuk gibi,yani çok aşağıda duruyor sanki
belki de bana öyle gelmiştir fotolar yüzünden

özel durumdan dolayı vücudum su toplamış durumda malesef :26: o da ölçülerimde çok fark ediyor. normalde hatlarım biraz daha belirsiz dersem açıklayabilirim sanırım. ben iki katıma filan çıkıyorum :KK60:

herkese teşekkürler...

Son düzenleme:
Canım harika olmuş. Çok asil ve şık duruyor. Ayrıcada duağında süper olmuş. Hem sade, hem şık. Mutluklar dilerim tatlım:KK71:

waoooooovvv
tek kelimeyle muhteşem
çok beğendim canım
sen de çok güzel taşımışsın gelinliği ayrıca

mutlulukla giy inşallah

çok beğendim...türbanlı geliklerde çok güzel diyebileceğim bir kaç gelinik gördüm bu güne kadar ve bu onlardan birisi inş...bahtınızda gelinliğiniz kadar güzel olur mutluluklar

Çok teşekkür ederim kızlar. Bu gelinlik forumda özel dikimin imajını biraz düzeltsin isterim. Evet, diktirmek risk ama aceleye gelmezse ve sık provaya gidilirse benim gibi memnun da kalınabilinir. Elimde bunu istiyorum diye götürdüğüm modeli de paylaşayım, yapabilmişler mi siz de karar verirsiniz :)

hareketli2.jpg

Şimdiye kadar gördüğüm en güzel tesettürlü gelinlik benceee :)
Alışılmış ve kötü görünüm yaratan bolero dışında bir modeli var ve gayet hoş kibar duruyor,güle güle giymen dileğiyle canım :)

ilk defa bu kadar zarif ve güzel bir tesettür gelinlik görüyorum...
gercekten cok güzel olmus, cok zevklisin..
mutluluklar, tüm hayallerin gercek olsun... :nazar:

X