Hayır aslında her istediğim olmadı maalesef. Eldivenle gelinliğin rengi aynı değildi, dantel işleyelim üzerine dedim olmaz dedi, dantel eldiven veririm dedi ama dantel eldivenden benim dövmem görünecek o benim işimi zaten görmüyor. gelinliği 155 boya göre kesmedi 17 cm topuklu ayakkabıya göre sadece ön kısmını 2 cm kesti yani şu an gelinlik 170 boy için uygun. bunun dışında eldiven olayı zaten içime sinmedi, çok demode kalmadı eldiven diye bir şey, üstelik tarlatan görünüyor dedim kabul etmedi o ışıktandır falan dedi yapamam sökmem lazım dedi, olmaz 3 kat tül var onda zaten dedi ısıra edince zar zor tül etek veririm dedi.
Son olarak da teslim alabilirsin diye çağırdı, çağırdığı gün uygun değildim, sen bilirsin yarın almazsan 1 hafta beklersin dedi,
Herşeyden önce gelinliği satana kadarki tavrıyla sonraki aşamalardaki tavrı farklıydı kadının ben soğudum direkt. Şimdiye kadar sadece 1 kez prova yaptık ve gel teslim al diyor, daha tadilatı yeni olmuş gel bi bak bakalım bile demeden. Başından beri elindeki hazır gelinliği bir an önce verip daha fazla uğraşmama derdinde.
Ve elbette parasını veriyorum diye her türlü tadilatı yaptırmaya hakkım var ne demek yok. Belki vazgeçtim askıdan kol taktırıcam komple, ben bu talebimi kadına iletmeye korkuyorum mesela şu an.
Paramızla rezil mi olalım. siz gelinlikçisiniz sanırım :)