sonunda bende ameliyat oluyorum ( gögüs ameliyati) almanyada

Begenemezsin tabiki, cünkü ödem var, morlar, tas gibiler, füze gibiler!!! Hepimiz ilk 2 ayi begenmemistik, hata bazilari pismanliklar duydular keske yapmasaydim dediler, agladilar, Doktorlarini cildirtilar.. ..
Amaaaaaaaa en gec 2 ay gectikten sonra memisler yumusuyorlar,yürürken salanmaya basliyorlar, artik alisverisler yapiliyorlar, tabiki alinan tüm sütyenler dolgusuz ve Butun sütyenler tam oturuyor!!!
Dekolten sexy, aldigin ipli Bikiniler göz kamastiriyor
Onun icin sana tavsiyem:

MEMISLERINI RAHAT BIRAK VE SABIRLI OLLLLLLLLL!!!!!

Yok ilk Termin bir hafta sonra 4 hafta. Eger sorun yoksa 3 ay sonra. Oda son zaten. Ama ilk iki Termin önemli!!

hahahahah . sagol askkitabbim yine beni güldürdün . eee haklisin tabi sabirsiz oluyor insan ama . sizelere görmüs basindan gecirmis kisiler olarak ve doktorumuza güveniorum . zaten . artik sabirla beklicez . :* elden baska birsey gelmior malesef simdilik

banucum yazmasamda senin basligi her gün takip ediyorum :) öncellikle gecmis olsun ve yeni kizlarin hayirli ugurlu olsun umarim iyi hissediyorsundur :)
Sana bi kac sorum var canim. Biliyorsun bende Almanya'da yasiyorum ve ileride galiba burda yaptirmak istiyorum cünkü daha rahat ve kolay olacagini düsünüyorum. Ameliyattan önce o dedigin doktorun önce ve sonra resimlerini görebildin mi? Internette okudum cok iyimis o doktor gercekten ve bende senkn gibi damla düsünüyorum. Iste keske Amerika'da ki gibi öncesi ve somrasi resimleri görebilsek internette Ama ben eminim cok güzel olucaklar canim sadece sabret, sabretmek zor biliyorum ama buna degecek ve görceksin zaman cok cabuk geciyor

selam canim. evet bencede böyle agrinin sizinin ne boyut olacagini bilmedigin islerde ve helede yanliz basina kimsenin haberi olmadan halletmek zorundaysan benim gibi en iyisi . burda olman . doktoru görsen hemen anliorsun zaten konusmalarindan sana sorularini cevaplamasinden vs . . sen gidiorsun hayallinde ne varsa söylüyorsun . sana soruyor . sonra bi kac boyut orda aynanin karsidinda sana önden citli bi bh verior icinede degisik boyut protez denio . hangisi hosuna gidiorsa. ona göre hesap yapior. ve tabiki en fazla ne kadar olabilecegini falan. ve damla / yuvarlak meme yapina bagli . yani en güzeli nasil olursa onu önerior . orda masanin üzerinde 3 4 tane albümleri var
ici meme dolu gösterior iste sizin simdiki hali hemen hemen böyle buna benzer birsey elde edebiliriz ama her vucut ayridir tipkinin aynisi durmayabilir tabi .- yani örnekleri var gösderior . sen ona yeterki istedigini arzularini dogru anlat . sonra en iyi kesi nasil olur diye bunu görüsüyor seninle. buda kisi ve meme yapisina göre degisior - ama bana demisti en iyisi böyle böyle ama istediginiz her kesi tekniginide uygulaya bilirim hic sorun olmaz diye . yani er ist wirklich sehr kompetent . git termin al bi ön görüsme yap kostet dich nichts. lass dich selbst von ihm und seiner arbeit überzeugen. :) das kann ich dir wirklich genauso, wie askkitabbim bestimmt auch, wärmstens ans herz legen :)

Siz gurbetçiler..Yabancı yazmasanız keşke..Tuhaf hissediyorum böyle olunca,ne yazıyorsunuzki yabancı yazıyorsunuz? Bizim anlamamızı istemiyormusunuz

Siz gurbetçiler..Yabancı yazmasanız keşke..Tuhaf hissediyorum böyle olunca,ne yazıyorsunuzki yabancı yazıyorsunuz? Bizim anlamamızı istemiyormusunuz
Bende uyarmak istedim ama yanlış anlaşılır diye seslenmedim. Ama arzum77 arkadaşlar arkniyetle yapmıyorlardır eminim, bazen türkçenin yetmediği yerde araya almanca giriyor.

Bende uyarmak istedim ama yanlış anlaşılır diye seslenmedim. Ama arzum77 arkadaşlar arkniyetle yapmıyorlardır eminim, bazen türkçenin yetmediği yerde araya almanca giriyor.
Canım bende Almanya doğumluyum.Ama uzun yıllar oldu geleli ve unuttum sayılır artık.İngilizcem daha iyidir mesela
Art niyet li olduklarını düşünmedim.Ama eminimki benim gibi rahatsız olanlar vardır muhakkak.Ne gereği var yani. Ben hoş bulmuyorum açıkcası..

Bak gördünmü türkçeme ben ark yazmişim sen art düzeltmişsin
Ama ben yinede hep gayretle türkçe yazıyorum, sonuçta bu bilgileri herkez bilip öğrenmek okumak ve anlamak istiyor elbette

Bak gördünmü türkçeme ben ark yazmişim sen art düzeltmişsin
Ama ben yinede hep gayretle türkçe yazıyorum, sonuçta bu bilgileri herkez bilip öğrenmek okumak ve anlamak istiyor elbette
Bende yazdığım şeyleri telefon otomatik düzeltme yapıyor güya iyice içine edip bırakıyor mesela Ama anlıyoruz gerçekten ne yazmış,ne demek istemiş yani artık yabancı yazılınca anlamıyoruz.

Evet bizim Dr gercekten süper!!! Tavsiye ederim. Simdiye kadar onunla ilgili gercekten daha tek birkere kötü birsey duymadim! Ayrica yaptigi isler süper!! Görüsmeye para almiyor bir görüs derim! Bak Banusekerde memnun kalmis. Birde sabirli olmayi da bir ögrenebilse...

Birsürü foto var. Sen almanyadaysan alman Forumlarda bir sürü resimleri olan hastalari var ordan bak istersen. Ayrica almam degil Iranli doktorcugumuz Cok sempatik ve cok ilgili. Ayrica hastasinin isteklerini göz önünde buldunruyor

Hic paraci degil, ben ilk görüsmede ona gitigim zaman, 6. doktor görüsmemdi, aslinda kararimi vermistim ona ameliyat olmak istedigimi ve gün almak istedim fakat o" ltf bir gece uyuyun ve yarin kararinizi verin" demisti
Orta almanya ve kuzey almanyada özel hastahanelerle calisiyor. Sen nerde oturuyorsun?

Bende yazdığım şeyleri telefon otomatik düzeltme yapıyor güya iyice içine edip bırakıyor mesela Ama anlıyoruz gerçekten ne yazmış,ne demek istemiş yani artık yabancı yazılınca anlamıyoruz.

Kiz tevtise mi geldin?... Ask olsun arzumcum niye anlamanizi istemiyelim ki?? Bizim türkcemiz malesef sizin kadar iyi degil, yani kelime hazinemiz sizinki kadar zengin degil! Dolayisiyla begin o anda hangi cümle kolayina gelirse onu bize sunuyor... Ya saka bir kenara bazen sözlüge bakiyorum türkce icin.

Ah ah türkiyeye geldigimiz zaman almanci oluyoruz, burda da yabanci

Ama haklisin bundan sonra arkadaslar türkce yazmaya calisalim, ama sizde arada bir idare edin

bu bilgiler icin cok tesekkür ederim canim kesinikle onunla görüsmeyi düsünüyorum o zaman

ben moers'den geliyorum direk duisburg'un yaninda canim belki billyorsundur :) bunlari duymak gercekten beni cok sevindirdi ve banu'ya dedigim gibi kesinikle onunla görüsmek istiyorum :) sakincasi yoksa özelden bana forumlarin linklerini gönderir misin veya nasil aramam gerekiyor ben bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…