- 11 Nisan 2009
- 60
- 0
- 96
- Konu Sahibi DreamLover
-
kızlar şimdi dr umdan geliyorum
alçım alındı ama ince bantlar takıldı buna rağmen burnum çok güzel gözüküyoo:lepi:
hatta eşim bana alçın çıktığında yüzüme bak surat ifademden anlarsın nasıl olduğunu demişti
alçım alındı ve eşim bana bakarak gülümsedi şutarafagitti
eşimde çok beğendi, bende şakkıdı
sonuç çektiğim tüm sıkıntılara değmiş gibi gözüküyoa.s
eminim bantlar açılınca ve şişliklerim inince çok daha güzel görünecekyerimseniben
kızlar şimdi dr umdan geliyorum
alçım alındı ama ince bantlar takıldı buna rağmen burnum çok güzel gözüküyoo:lepi:
hatta eşim bana alçın çıktığında yüzüme bak surat ifademden anlarsın nasıl olduğunu demişti
alçım alındı ve eşim bana bakarak gülümsedi şutarafagitti
eşimde çok beğendi, bende şakkıdı
sonuç çektiğim tüm sıkıntılara değmiş gibi gözüküyoa.s
eminim bantlar açılınca ve şişliklerim inince çok daha güzel görünecekyerimseniben
evet tatlım emin ol daha da güzel olacak zaten güzeldin iyiyce güzelleşcen eşin yaşadı wallakaydirigubbakcemile3
DreamLover'cığım çok geçmiş olsun zaten güzel bir kadındın daha da güzel olmuşsundur mutlaka eşinle çocuklarınla mutluluklar dilerim sana kaydirigubbakcemile5
Bantdan pek bişey belli olmuyor dedikleri gibi, ama banada sanki biraz burnun havada geldi:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
dreamcim bu haliyle bile güzel görünüyor. en azından az çok fikir edindim.tam oturmuş resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum eminim yeni burnun güzelliğine güzellik katacak arkadaşım.
kızlar çok teşekkür ederim ikinize deŞenizdream çok çok geçmiş olsun canım,çok sevindim senin adına,eskidende güzeldin ama şimdi fıstık oldun opuyorumnanaktan
Önceki halinizi bilmiyorum,ama gerek var ki yaptırmışsınız.İyi de yapmışsınız.Güle güle kullanın yeni şekil verilmiş burnunuzu.opuyorumnanaktan
canim cok gecmis olsun, zaten pek guzel bir bayandin simdi iyice afet olmussundur. resimleri bekliyorum. Allah icine sindirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?