Sonunda ben de ameliyat oldum

canım çok sevindim yaaa....sonunda alçım alındı çok mutluyum diyen birini gördüm...bugün beğendiysen bi ay sonra nasıl güzel olucak burnun....

Op. dr. Yusuf Can dı cnm
k k dan buldum diyebirim
k k indirim bölümünü okuyodum
can med kulak burun boğazda k k kulüp kartına %20 indirim dikkatimii çekmişti
mail attım, hemen döünüş yapıldı arandım
ve hemen görüşmeye gittim
iyiki gitmişim ve dr umla tanışmışım kızlar

kızlar şimdi dr umdan geliyorum
alçım alındı ama ince bantlar takıldı buna rağmen burnum çok güzel gözüküyoo:lepi:
hatta eşim bana alçın çıktığında yüzüme bak surat ifademden anlarsın nasıl olduğunu demişti
alçım alındı ve eşim bana bakarak gülümsedi şutarafagitti
eşimde çok beğendi, bende şakkıdı
sonuç çektiğim tüm sıkıntılara değmiş gibi gözüküyoa.s
eminim bantlar açılınca ve şişliklerim inince çok daha güzel görünecekyerimseniben

işte buna çok sevindim bitanem....
güle güle kullan canım yeni burnunu..
ama çok merak ediyorum yeni halini...
demekki ilerleyen zamanlarda daha çok beğeneceksin...
çektiğin sıkıntılara değdi...hihoyyyt

kızlar şimdi dr umdan geliyorum
alçım alındı ama ince bantlar takıldı buna rağmen burnum çok güzel gözüküyoo:lepi:
hatta eşim bana alçın çıktığında yüzüme bak surat ifademden anlarsın nasıl olduğunu demişti
alçım alındı ve eşim bana bakarak gülümsedi şutarafagitti
eşimde çok beğendi, bende şakkıdı
sonuç çektiğim tüm sıkıntılara değmiş gibi gözüküyoa.s
eminim bantlar açılınca ve şişliklerim inince çok daha güzel görünecekyerimseniben

evet tatlım emin ol daha da güzel olacak zaten güzeldin iyiyce güzelleşcen eşin yaşadı wallakaydirigubbakcemile3

eskiburnum048.jpg

fikir verir mi bilmiyorum ama bi tane eklemek istedim:ecrin_bebek:
yakında çok güzel res,mlerimle burda olucam kızlaryerimseniben

canımcım şuanda görüntüsü güzel görünüyor ama bant çıkınca daha belli olur
doktor seçimin iyi oması kesnlikle önemli ve sonuçta güzell

çektiklerine değdi işte an azından istediğin gibi olur inş. merak ediyoz 2 buluşmada görürüz inş.

Bantlardan Çok fazla bellı olmuyor canım...
DÜmdÜz ama sankı burun ucu bıraz yukarı kalkmıŞ gıbı
BANTLAR NE ZAMAN ÇIKACAK CNM

bantlar 1 hafta kalıcak kızlar
zaten yeni alçıdan çıktığı için zamanla kavislenicek, şu anda hamur gibi burnum zaten:))
buluşmamıza kadar daha da belli olur sanırımopuyorumnanaktan

DreamLover'cığım çok geçmiş olsun zaten güzel bir kadındın daha da güzel olmuşsundur mutlaka eşinle çocuklarınla mutluluklar dilerim sana kaydirigubbakcemile5

Bantdan pek bişey belli olmuyor dedikleri gibi, ama banada sanki biraz burnun havada geldi:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

evet tatlım emin ol daha da güzel olacak zaten güzeldin iyiyce güzelleşcen eşin yaşadı wallakaydirigubbakcemile3

DreamLover'cığım çok geçmiş olsun zaten güzel bir kadındın daha da güzel olmuşsundur mutlaka eşinle çocuklarınla mutluluklar dilerim sana kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim kızlar:kedi:opuyorumnanaktan:1hug:Şeniz

Bantdan pek bişey belli olmuyor dedikleri gibi, ama banada sanki biraz burnun havada geldi:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

yelizcim daha da havadaydı zamanla iniyoa.s
zaten şu anda tam bi hamur gibi yumuşacık burun daha toparlanması uzun zaman alıcak
yerimseniben

dreamcim bu haliyle bile güzel görünüyor. en azından az çok fikir edindim.tam oturmuş resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum eminim yeni burnun güzelliğine güzellik katacak arkadaşım.

dream çok çok geçmiş olsun canım,çok sevindim senin adına,eskidende güzeldin ama şimdi fıstık oldun opuyorumnanaktan

dreamcim bu haliyle bile güzel görünüyor. en azından az çok fikir edindim.tam oturmuş resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum eminim yeni burnun güzelliğine güzellik katacak arkadaşım.

dream çok çok geçmiş olsun canım,çok sevindim senin adına,eskidende güzeldin ama şimdi fıstık oldun opuyorumnanaktan
kızlar çok teşekkür ederim ikinize deŞeniz

ne kadar güzel moral oluyosunuzz:1hug:

inşallah bantlarım çıkınca koyacağım fotolarıda beğenirsiniz:kedi:

Önceki halinizi bilmiyorum,ama gerek var ki yaptırmışsınız.ıyi de yapmışsınız.Güle güle kullanın yeni şekil verilmiş burnunuzu.opuyorumnanaktan

canim cok gecmis olsun, zaten pek guzel bir bayandin simdi iyice afet olmussundur. resimleri bekliyorum. Allah icine sindirsin....

Önceki halinizi bilmiyorum,ama gerek var ki yaptırmışsınız.İyi de yapmışsınız.Güle güle kullanın yeni şekil verilmiş burnunuzu.opuyorumnanaktan

cnm önceki halim albümümde var
yeni halimi eklemedim ç
nkü henüz 9 gün oldu ve bandajlı şu anda
biraz şişlerim insin ekliycem aradaki fark görülüra.s.

canim cok gecmis olsun, zaten pek guzel bir bayandin simdi iyice afet olmussundur. resimleri bekliyorum. Allah icine sindirsin....

teşekkür ederim cnmm
ekliycem cnmm ilk fırsatta biraz daha insin şişliklerimŞeniz

senin salı günü alınıyodu dimi alçın. doğru ya. bantlar olmasına rağmen güzel görünüyor. bantalamadan önce bakmadın mı, hoşuna gitti mi? hamur gibi falan yazmışsın burnunu ovcalama, hiç dokunma, yokmuş gibi davran kaydirigubbakcemile3

Back