Sonunda ben de ameliyat oldum

merhaba canım öncelikle gecmiş olsun.....sana bikc sorum olacak bende haftaya dr naci beyde ameliyat olcam burun + silikon.......ve benimde daha 2 yaşında oglum var.bakacak anneanne var ama benim kafamı kurcalayan neticede 6 ay burnu korumak lazım nasıl koruyacaz bilmiorum.
birde cok ağrın oldumu yada hala agrıyormu.ben agrıdan korkuyorum işin kötü tarafı ben bide iki ameliyat gecirecem :S

zehroşum geçmiş lsun yeni burnunla mutluluklar cnm...öpüyorum yanaklardan...

saol özgecimmmmopuyorumnanaktan

merhaba canım öncelikle gecmiş olsun.....sana bikc sorum olacak bende haftaya dr naci beyde ameliyat olcam burun + silikon.......ve benimde daha 2 yaşında oglum var.bakacak anneanne var ama benim kafamı kurcalayan neticede 6 ay burnu korumak lazım nasıl koruyacaz bilmiorum.
birde cok ağrın oldumu yada hala agrıyormu.ben agrıdan korkuyorum işin kötü tarafı ben bide iki ameliyat gecirecem :S

merhaba cnmmma.s.
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler:1hug:
cnm burnu 1 ay koruman yeterli, eşim dr a sormuştu, en önemli 1 ay demiştia.s
benim kızımda 2 yaşında ben anlattım kızıma , bana yaklaşırken çok temkinli
sürekli burnunu tutup acıyo demi anne acıyoo
sonrada geçecek demi anne diyoo
çocuklar o kadar akıllı ve dikkatli ki, birazda biz korursak bişey olmaz cnm yaaa
cnm ağrı eşiğinle de ilgili
benim çok düşük mesela yani canım çok tatlı diyebilirim:kedi:
bana daha dokunmadan ben başlarım paniklemeyee, çok hassasım
ben olduysam herkes olur diyorum o yüzden:lepi:
tv de bazı dr lardan izlemiştim narkoz almışken 2 operasyonu beraber olmayın demişlerdi
ama naci bey uygun gördüyse sorun yok demektir
acı ve ağrı ilk gün fazla olmadı bende
3. ve 4. gün oldu daha çok
onuda ilaçlarını düzenli kullanırsan atlatırsın hemen
şimdiden geçmiş olsun diyorummmmopuyorumnanaktan

geçmiş olsun dreamlover. nasıl oldun? alçın çıktı mı? inşallah istediğin gibi olmuştur. en zoru o kadar şeye katlanıp iyi sonuç alamamak benim gibi :çok üzgünüm:

cnm salı günü çıkıcak alçım, sadece gözlerimdeki kanlanma kaldı geriyee, morluklarım geçti , bugün 5. günümdeyim
inşallah istediğim gibi olmuştur:Saruboceq:
allahın izniyle dr uma çok güvendim:lepi:
ve elinden gelenin en iyisini yaptığına inanıyorum yusuf beyinvereliniortak
kahvecim gerçekten dr seçimi çok önemli değil mi
sonuçta hepimiz bir defada kurtulmak istiyoruz
bu sıkıntıları çektikten sonra 2. bi ameliyat düşünmek çok zor arkadaşımm:1no2:

malesef öyle. en çok da tekrar ağzım açık uyuyacağım, kuruduğu için yanımda su bulunduracağım, gündüzleri amele gibi devamlı ağzım açık dolaşacağım için üzülüyorum. morlukları şişlikleri geçtim de.
5 günde morluklarının geçmesi çok çok iyi, benim normale tamamen dönmem 20 günü bulmuştu da. ama tek şansım gözüm kanlanmadı.

evet cnm ya bide silikon boru ya da tampon çıkarılırken ki an, onu unutmuşsunnnCADIARZU:bbo::1no2:
allah yardımcın olsun, kolay geçer inşallah revizyonun:Saruboceq:
ama ilki kadar zor geçmez sanırım sonuçta düzeltme olcağı için
resmini görmek isterdim ama eklemiyosun sanırım

canımcım şimdi gördüm yazını hem çok geçmiş olsun hemde yeni burnun hayırlı olsun kız ne cesaretlisin helal sana ben 2 sezeryandan sonra daha ameliyathane yazısını görünce titremeye başlıyom ben kesinlikle cesaret edemem..ama seni tebrik ederim bu özgüvenin için..

canımcım şimdi gördüm yazını hem çok geçmiş olsun hemde yeni burnun hayırlı olsun kız ne cesaretlisin helal sana ben 2 sezeryandan sonra daha ameliyathane yazısını görünce titremeye başlıyom ben kesinlikle cesaret edemem..ama seni tebrik ederim bu özgüvenin için..
arkadaşlar aslında öyle korkacak bişey yok. ayıldıktan sonra sadece nefes alamıyoruz herhangi bir ağrı sızı olmuyor ki.

evet cnm ya bide silikon boru ya da tampon çıkarılırken ki an, onu unutmuşsunnnCADIARZU:bbo::1no2:
allah yardımcın olsun, kolay geçer inşallah revizyonun:Saruboceq:
ama ilki kadar zor geçmez sanırım sonuçta düzeltme olcağı için
resmini görmek isterdim ama eklemiyosun sanırım

evet o çok acıyomuş ama benim burnumun iç tarafına tampon takmamıştı. sadece 1 gün duran burun ucumda bi tampon vardı. o da kanama içindi heralde. 2. de öyle olacak çünkü yine kemiklerimi kıracak, deviasyonum devam ediyo çünkü mafoldumben resimlerim vardı ama bikaç gün önce kaldırdım gördükçe üzülüyordum çünkü.

saol selencim, öpüyorum seni ve kuzucuklarınıopuyorumnanaktan
hayatım insan zamanla herşeyi unutuyo:ecrin_bebek:
sezeryande çektiğimiz ilk acıyı unutmasaydık 2. sini nasıl yapardık kıssskaydirigubbakcemile3
öle değil mi şekerim:hulya:

çok geçmiş olsun,resimlerinizi bekliyoruz:)

cok gecmiş olsun dreamlover hemen kararını verdin ve oldun artık yeni resimlerini beklioruzz:)

resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum dream....

evet berlinacım
kararımı verir vermez olmak istedimhihoyyyt
çok tezcanlıyım aklıma koyduğumu maalesef hemen yapıyorum kimse beni döndüremiyokafamçokkarıştı

geçmiş olsun dilekleriniz için de çok teşekkür ederimŞeniz
bende kendimi çok merak ediyorum:1rolleyes:
bi açılsın alçım, şişlerim insin hemen ekliycem resimlerimia.s
o kadar çok merak eden ve bekleyen var ki beniiiopuyorumnanaktan
karar aldığım andan itibaren hep yanımda olan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerŞeniza.s.
inşallah sonuç güzeldir:Saruboceq:

ZEhracım geçmiş olsun cnm..
Yarın sanırım sargın açışıyor..geçti bitti..
korktuğun kadar değilmiş dime..

saol özgecimmmmopuyorumnanaktan

merhaba cnmmma.s.
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler:1hug:
cnm burnu 1 ay koruman yeterli, eşim dr a sormuştu, en önemli 1 ay demiştia.s
benim kızımda 2 yaşında ben anlattım kızıma , bana yaklaşırken çok temkinli
sürekli burnunu tutup acıyo demi anne acıyoo
sonrada geçecek demi anne diyoo
çocuklar o kadar akıllı ve dikkatli ki, birazda biz korursak bişey olmaz cnm yaaa
cnm ağrı eşiğinle de ilgili
benim çok düşük mesela yani canım çok tatlı diyebilirim:kedi:
bana daha dokunmadan ben başlarım paniklemeyee, çok hassasım
ben olduysam herkes olur diyorum o yüzden:lepi:
tv de bazı dr lardan izlemiştim narkoz almışken 2 operasyonu beraber olmayın demişlerdi
ama naci bey uygun gördüyse sorun yok demektir
acı ve ağrı ilk gün fazla olmadı bende
3. ve 4. gün oldu daha çok
onuda ilaçlarını düzenli kullanırsan atlatırsın hemen
şimdiden geçmiş olsun diyorummmmopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim uzun uzun cevapladığın için....dediğ
in gibi korumak da artık bizim elimizde.agrı olmadığına da cok sevindim.bana açıkcası cesaret verdin insan böyle zamanlarda cok ihtiyacı oluyor.sen atlattın darısı bizlerin başna artık...alçın alındıktan sonra resimlerini koyarsan cok mutlu olurum valla =D

saol cnm benim, darısı isteyen herkesin başına
rabbim kolaylıklar versin herkese

bugün akşam alçım alıncak ama çok sıkıntılıyım çünkü acayip kaşınıyo alçılı kısımm
delirtecek noktaya geliyo bazen kaşıntılarrr

kızlar şimdi dr umdan geliyorum
alçım alındı ama ince bantlar takıldı buna rağmen burnum çok güzel gözüküyoo:lepi:
hatta eşim bana alçın çıktığında yüzüme bak surat ifademden anlarsın nasıl olduğunu demişti
alçım alındı ve eşim bana bakarak gülümsedi şutarafagitti
eşimde çok beğendi, bende şakkıdı
sonuç çektiğim tüm sıkıntılara değmiş gibi gözüküyoa.s
eminim bantlar açılınca ve şişliklerim inince çok daha güzel görünecekyerimseniben

Back