Sonunda ben de ameliyat oldum

kızlar son kez burnumun resimlerini çektim, değişik açılardan
ameliyat sonrası sizlere göstermek için

canlarım bu arada hastane çantamı hazırlıyorum
siz neler koymuştunuz çantanıza
eksik bişeyler kalsın istemiyorum, tecrübeli arkadaşlar yazarlarmı neler koyduklarınıopuyorumnanaktan

kızlar son kez burnumun resimlerini çektim, değişik açılardan
ameliyat sonrası sizlere göstermek için

canlarım bu arada hastane çantamı hazırlıyorum
siz neler koymuştunuz çantanıza
eksik bişeyler kalsın istemiyorum, tecrübeli arkadaşlar yazarlarmı neler koyduklarınıopuyorumnanaktan

sabah ılık bir duş alın rahat olun .üstünüze rahat giysiler giyin (eşofman vs.) önünü ilikleye bileceğiniz pijamalarınız olsun boyundan geçmeli değil.diş fırcanız .. onun dışında herşeyi hastane ortamında sizlere veriliyor.merak etmeyin şimdiden geçmiş olsun.a.s.

ben 1 hafta koltukta dik pozisyonda uyumuştum.. ki literatürde 2 hafta olarak geçiyormuş...benm albümümede bakabilirsin:D

slm kızlar, ameliyatımı oldum geldim evimekaydirigubbakcemile4
dün sabah 7.30 da hastanedeydim, ameliyat önlüğümü giyindim
damar yolu açıldı, kan tahlilim yapıldı ama bende korkunç bi heycan ve korku vardı, mideme kramplar giriyodu stresten, anestesi uzmanı sakinleştiri yaptı çok azcık, ameliyat sedyesi geldi eşim elimi tutuyodu sıkıca, seni seviyorum dedi, bende dedim, gözyaşlarımı tutamadım şu an bile gözyaşlarım akıyo:gitme:
gözlerimi kapatıp ameliyat odasına girdim ve hemen uyutulmak istediğimi söyledim, çok hafif bi şekiilde uykuya dalım, 9 da girdim 10.30 da çıkmışım
gayet başarılı bi operasyon olmuş, ben bile şaşırdım çünkü tampon falan yoktu ve nefes alabiliyodum ameliyattan sonra
şunu anladım ki dr seçimi çok önemliymiş ve ben en iyi seçimi yapmışım
işinde o kadar başarılı bi dr , tatlı dilli, hastasını çok iyi dinleyen ve anlayan işinin uzmanı bi dr yusuf can bey, iyiki varsın k k , sayende tanıştım dr umla
akşama kadar belirli aralıklarla buz kompresi yaptılar ama gözlerimde şişmeler oldu tabi, cildim çok hassas ben tahmin ediyodum şişeceğini
cuma günü silikon boru( nefes almamı sağlayan) alınacak
salı günüde alçım çıkarılacak

bana ameliyat öncesi ve sonrası sonsuz destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
iyiki varsınız, iyiki tanımışım sizi, buna vesile olan k k ya sonsuz teşekkürler

barçmanım, soytarı,kadiş,kartalsevil,t&s kılıç,ekin naz , littlefairy,jege,zeybennep,anneyimben,mavili ve betülümm sizleri çok seviyorum, desteğiniz için sonsuz teşekkürlera.s.

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim en yakın zamanda fotoları bekliyoruz opuyorumnanaktan

Canımcım çok ama çok geçmiş olsun merak ettik seni,herşeyin gönlünce olmasına çok sevindim. Yeni halini merak ediyorum :), öpüyorum seni tartlım tekrardan acil şifalar diliyorum.

Çok geÇmıŞ olsun canım benım..
Aklımız hep sendeydı...kendı topıĞımızde bıle senden baŞka konu yoktu..
HerŞey gÖnlÜnce olmasına Çok sevındım..

Canımcım çokkk geçmiş olsun... Şükür ellerinle yazdığın birşeyi okuduk. Kısa sürede sesinide duyduğumuzda tam süper olacak...kaydirigubbakcemile5
Herşeyin yolunda gitmesine ve iyi olmana çok sevindim.:teytey::dance:
Bu arada eşine de sonsuz teşekkürler....Bıkmadan usanmadan hepimize teker teker cevap verdiği için...alkisalkisalkis
Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın:Saruboceq::Saruboceq:

kıss adam sizin telefonlarınıza cvp vermekten benimle ilgilenemedi bileeeee:mymeka:
anam ne de çok sevenim varmışşşsırnaşık şey

sizi seviyorumm delülerrrrrrrrrrrrrrrr
21 kasımda betüşe gelmeyen olmasın, grubumuzu tam teşekkül orda görmek istiyorum, hepinizi çok ama çok özledimŞeniz
dostluğumuz hiç bitmesinopuyorumnanaktan
kızlarımızın düğününde bile hep beraber olalımm:gitme:

kızlar albümüme bakarmısınız
masumpapatya ameliyata gerek olmadığını yazmışalbümdeki resmime
ama benim burnumda eğrilik var
ilk bakışta belli omuyo hatta eşim bile anlamadı bu zamana kadar
dr resimlerimi çekince gösterdi bana gerçektende var eğrilik
hatta ben sol profilden resim çektirmem

o açıdan çok kötü çıkıyo burun resmim
sağdan farklı, soldan farklı yani
eğrilikden dolayı öle gözüküyomuş

hafif bi kusur için sakın elletme burnunu..yok olan şeyler oluyor bunu sakın unutma.

damar yolu açıldı, kan tahlilim yapıldı ama bende korkunç bi heycan ve korku vardı, mideme kramplar giriyodu stresten, anestesi uzmanı sakinleştiri yaptı çok azcık, ameliyat sedyesi geldi eşim elimi tutuyodu sıkıca, seni seviyorum dedi, bende dedim, gözyaşlarımı tutamadım şu an bile gözyaşlarım akıyo:gitme:
Gözlerimi kapatıp ameliyat odasına girdim ve hemen uyutulmak istediğimi söyledim, çok hafif bi şekiilde uykuya dalım, 9 da girdim 10.30 da çıkmışım
gayet başarılı bi operasyon olmuş, ben bile şaşırdım çünkü tampon falan yoktu ve nefes alabiliyodum ameliyattan sonra
işinde o kadar başarılı bi dr , tatlı dilli, hastasını çok iyi dinleyen ve anlayan işinin uzmanı bi dr yusuf can bey, iyiki varsın k k , sayende tanıştım dr umla
akşama kadar belirli aralıklarla buz kompresi yaptılar ama gözlerimde şişmeler oldu tabi, cildim çok hassas ben tahmin ediyodum şişeceğini

geçmişolsun.geç kalmışım...işallah güzel olur..

çokk geçmiş olsun canım arkadaşımm
operasyonun sorunsuz geçmesine çok sevindim canım
gerçekten eşine çok teşekkürler tek tek bizle ilgilenmek zorunda kaldı telde

Dream'cım canımın içi hakkında hayırlısı olsu birtanema.s.
Önce noter sözleşmesini imzalat bence esşinden,sonrası zaten gelir birtanemyerimseniben
Hadi bakalım merakla topiğini takip etmeye devam edeceğim Şeniz

sabah ılık bir duş alın rahat olun .üstünüze rahat giysiler giyin (eşofman vs.) önünü ilikleye bileceğiniz pijamalarınız olsun boyundan geçmeli değil.diş fırcanız .. onun dışında herşeyi hastane ortamında sizlere veriliyor.merak etmeyin şimdiden geçmiş olsun.a.s.

cnm çok saol ilgin için ama bunları okuyamadım çünkü ameliyata gireceğim günden bi gün evvel netim arızalandı, ama diş fırçası koymamıştım, okusaydım koyardım opuyorumnanaktan

ben 1 hafta koltukta dik pozisyonda uyumuştum.. ki literatürde 2 hafta olarak geçiyormuş...benm albümümede bakabilirsin:D
cnm benim dr umda arada kalk gezin çok oturup yatma ki şişliklerin insin dedi ama ben daha çok yatıyorum valla, kalkınca başım zonkluyor:gitme:

gözlerimi kapatıp ameliyat odasına girdim ve hemen uyutulmak istediğimi söyledim, çok hafif bi şekiilde uykuya dalım, 9 da girdim 10.30 da çıkmışım

:1shok:Ameliyatını oldunmu yaaaaakannehir
Ay son sayfalara bakmazsam işte böyle dumur olurum bende:mymeka:
Canımın içi çok ama çok geçmiş olsun :teselli:
Resimlerini büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum birtanemkaydirigubbakcemile5
İnan daha bir güzel oldun bana göre,zaten çok güzeldin:asigim:

canım çok geçmiş olsun ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim en yakın zamanda fotoları bekliyoruz opuyorumnanaktan

cnm şu an itibari ile hergün bi foto çekiyorum ama şu anda korku filminden çıkmış bi karakter gibiyim:1ninca:-tatlicadiarzu-, heleki ilk eve geldiğimde 4 yaşındaki yeğenim 2 saat kadar yanıma gelemedi, 7 yaşındaki oğlumda baya bi çekindi, ama 2 yaşındaki kızım öle bi sarıldıki bana anne seni seviyomm3 tane, ösledim demesi beni çok ağlattıı:gitme:ben kızım korkar sanarken o hiç yadırgamadı büyükler korktu

alçım alındıktan sonra eklerim resimlerimia.s

canım arkadaşım çok geçmiş olsun aklımız hep sendeydi.merakla bekliyorum buluşmayı:))
cnm sizlerle her telefonda görüşmemde duygulanıyorum
ben ne şanslıymışım ki sizler gibi arkadaşlarım varmış diyorumm:1hug:
buluşmamızı bende sabırsızlıkla bekliyorum ianan bana betüşümmmmmmhihoyyyt

Canımcım çok ama çok geçmiş olsun merak ettik seni,herşeyin gönlünce olmasına çok sevindim. Yeni halini merak ediyorum :), öpüyorum seni tartlım tekrardan acil şifalar diliyorum.

Çok geÇmİŞ olsun canım benİm..
Aklımız hep sendeydİ...kendİ topİĞİmİzde bİle senden baŞka konu yoktu..
HerŞey gÖnlÜnce olmasına Çok sevİndİm..

Canımcım çokkk geçmiş olsun... Şükür ellerinle yazdığın birşeyi okuduk. Kısa sürede sesinide duyduğumuzda tam süper olacak...kaydirigubbakcemile5
Herşeyin yolunda gitmesine ve iyi olmana çok sevindim.:teytey::dance:
Bu arada eşine de sonsuz teşekkürler....Bıkmadan usanmadan hepimize teker teker cevap verdiği için...alkisalkisalkis
Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın:Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar sizleri çok seviyorummmmmmm:asigim:
eşimden sonra en büyük desteğim siz oldunuz
msn konferanslarımızda az güldürmediniz beni, moral oldunuzŞeniz

Back