Sonunda ben de ameliyat oldum

cok gecmiş oldun hayatııım

çok saol tenyy cimm:1hug:

hafif bi kusur için sakın elletme burnunu..yok olan şeyler oluyor bunu sakın unutma.

cnm sen bu satırları hatta albümümdeki fotoya yorumunu yazdığında ben çoktan ameliyatımı olmuştum bilea.s

geçmişolsun.geç kalmışım...işallah güzel olur..

saol cnm benimmm, inşallah güzel olur
resimlerde gizlemeye çalışıyodum ama benim burnum her iki profilden de farklı görünüyodu, eğrilik vardı bi taraftan kemer görünüyodu diğer tarafta yoktu ve genişti birazda

saol bitanemm
ben bu topiklerdeki arkadaşların yorumlarını okuya okuya cesaretlendim ve ameliyat olmaya karar verdim, baya bi süre takip ettim ameliyat olanların yorumlarını falan okudum
eşim dediki
bana bak burnundan sonra yok totomu kaldırcam, mememi küçültcem dersen işte o zaman külahları değiştiririz:mymeka:
yok be dedim şimdilik burun yeter
aman aman töbe başka opersayon istemem zaten ihtiyacımda yok:icecream:

cnm inşallah güzel olmuştur şu anki halimi gören korkuyo benden:1no2:
esas ameliyattan sonrası sabır gerektiriyomuş bunu anladım
desteğin için çok öpüyorum adıvarımmmŞeniz

başından beri heyecanla okudum canım
çok geçmişler olsun
senin için çok sevindim.
seni çok seven eşin ve çocukların olduğu içinde çok şanslısın.
Allah nazarlardan saklasın.
yeni burnunda hayırlı olsun zemuszemus

teşekkür ederim leylacımmŞeniz
gerçektende k k dan 3 yıldır tanıdığım sürekli buluşmalar yaptığımız 10 kişilik bi grubumuz var, sürekli telefonlaşır görüşürüz, birbirimizi çok ama çok seviyoruz
iyi günde de kötü günde de hep birbirimizin yanında olmuşuzdur
bu gibi durumlarda insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor gerçektende

dreamlovercım çok geçmiş olsuna.s. seni takip ediyodum hatta salı günü merak ettim ameliyattı nası geçti nasıl oldu acaba diye. bende yeni üyelerdenim bursada yaşıyorum ve burnumdan hiç memnum değilim ameliyat olmak istiyorum dr yakup avşardan randevu aldım ona yaptırcam ameliyatı eşim ve kendi ailem dışında kimsenin haberi yok beni anlamazlar diye korkuyorum.özellikle kayınvaldem:1no2: en çok onun tepkisinden çekiniyorum klava: aralık ayında yurtdışına cıkacak bende ameliyat olucam o yokken.bir yaşında bi kızım var ameliyattan sonra aynı gün hastaneden çıkabiliyomuz normalde bi gece kalınıyor ama kızım bensiz uyumazki:ecrin_bebek: sabah olup akşam bursaya dönebilirmiyim acaba. ya bide amaliyattan çok korkuyorum ya uyanamazsam ya bana bişey olursa ya kızımı bi daha göeremezsem offf ama böylede mutsuzum risksiz bi ameliyat değilmi bu :uhm:

cnm benim geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan
biz birbirimizin halinden en iyi anlarız sanırıma.s
bende acele ettim ameliyat için çünkü kayınvalidem memlekette ve 1 ay sonra gelicek, hemen olamak istedimki bir an önce toparlanayımda geldiğinde anlamasın diyedelikafadulden
cnm benim dr um yusuf canda yakup beyin uyguladığu mikrorinoplasti tekniğini uyguluyor, ameliyattan hemen sonra nefes alabildim, koku alabildim, burdan yazılanları okuyunca korkmuştum, tamponlar vs..
çok şükür güzel geçti ama 1 gece yatırıyolar , kontrol altında olman gerekir sonuçta önemli bi ameliyat, sürekli serum,buz kompresi, antibiyotik ve ağrı kesici veriliyo damar yolundan
o halde bursaya gidemezsin cnm benimm
birde sana bakacak birine ihtiyacın olacak
1 hafta süreyle en azından çünkü bebeğinle ilgilenemezsin:1no2:
benim kızımda 2 yaşında o da bensiz uyumaz diyodum maşalllah durmuş, sorun çıkarmamış , arada ağlamış annem yok ki diye ama yengesi bi şekilde idare etmiş, oynatmış, ilgisini başka yöne çekmiş
bende ailemden kimsye bildirmedim sadece kardeşime mecburen söyledim çünkü kardeşimin eşi baktı bana da bi arkadaşımla dönüşümlü olarak
şu an arkadaşım bakıyo, yarın gene gelinimiz gelicek

şimdiden kolaylıklar diliyorum, herşey önlünce olsun:1hug:

kızlar ameliyattan yeni çıkmışım halen narkoz etkisindeymişim, eşim çekmiş bu resmi
yüzümde çok değişik bi ifade var
burnumun altındaki bant kanamaların eakmasını engellemek için takılmış, tampon yoktu bende

Helal kız sana... :). Yüzünde ne mutlu ne de mutsuz bir ifade var , narkozun etkisinde olduğun çok belli.

evet soytarım helal dimi bana:1rolleyes:
kafama koyduğumu yapıyorum işte aslında çok kötü bi huy, tipik bi akrepim işteşakkıdı
ameliyattan çıktım kendime geldim
kendi kendime söylendim içimden
zehra var ya senden korkulur nasılda yaptırdın dediğini

çok geçmiş olsun canım....hiç haberim yoktu ne bileyim böyle bir konuda tahatsızlık hissettiğinden bile haberim yoktu... neyse herşey çok iyi gitmiş çok sevindm senin adına dilerim hiç bir problem yaşamadan her şey gönlünce olur canım.... çok merak ettim yeni halini şişliklerin inince bakarız son duruma .... canımsın ya çok çok geçmiş olsun ....Şeniz

saol aynurummmmm
bi düzeleyim hemen ekliycem resimlerimi son halimlehihoyyyt
bende çok heyecanlıyım, neye benziyeceğimi çok merak ediyorumyerimseniben

Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle canım.

valla öyle kafana koyduğunu yapıyorsun, boşver böyle devam güzelim, zemuszemus

canım benim burdaki sorun yüzünden yeni gördüm topiği

çok çok geçmiş olsun herzaman yanındayız tabikide seni seviyoruz

çokçok geçmiş olsun cnm :)

helal olsun dedim valla bende çok beğenmiyorum burnumu ama cesaret edemedim hiç bugüne kadar..

resimelrini merak ettim açıkcası takipteyim :)

zehracım çok geçmiş olsun
cesaretine hayranım :)
inşallah istediğin gibi olmuştur a.s.

Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle canım.

saol derincimm, az kaldı cnmm salı gününe kadar sabır sonrası çıkıcak alçımzemuszemus
valla öyle kafana koyduğunu yapıyorsun, boşver böyle devam güzelim, zemuszemus
yok cnm ya artık ne kafama bişey koyacam ne de yapmak istiycemCADIARZU
yeter bu kadar şakkıdı
uslanayım demi artık biraz

canım benim burdaki sorun yüzünden yeni gördüm topiği

çok çok geçmiş olsun herzaman yanındayız tabikide seni seviyoruz

bende sizi sevüyommmmm:1hug:

hemde çokkkkkkkkkkk
:asigim:

çokçok geçmiş olsun cnm :)

helal olsun dedim valla bende çok beğenmiyorum burnumu ama cesaret edemedim hiç bugüne kadar..

resimelrini merak ettim açıkcası takipteyim :)

saol güllüşenimŞeniz
bende bu estetik topiklerine merak sarmıştım:hulya:
okuya okuya cesaret geldim desemmm yalan olmazyerimseniben
bundan 1 ay önce böle bi maceraya atılacağımı söleseler güler geçerdimnaniknanik
karar verdiğim anda eşimi ikna edip dr arayışına girdimşakkıdı
dr umu buldum ve oldum
:lepi:

gecmis olsun cnmm, güzel burunlular kervanımıza hos geldinnn :)

teşekkür ederimm ebru
inşallah öle olmuştur

zehracım çok geçmiş olsun
cesaretine hayranım :)
inşallah istediğin gibi olmuştur a.s.
valla ben cesaret ettiysem herkes eder sevilcim:1hug:
ben çok korkak bi kediyim:kedi:
ama ben bile olduysam kimse korkmasın derim:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…