- Konu Sahibi DreamLover
-
cok gecmiş oldun hayatııım
hafif bi kusur için sakın elletme burnunu..yok olan şeyler oluyor bunu sakın unutma.
geçmişolsun.geç kalmışım...işallah güzel olur..
Dream'cım canımın içi hakkında hayırlısı olsu birtanema.s.
Önce noter sözleşmesini imzalat bence esşinden,sonrası zaten gelir birtanemyerimseniben
Hadi bakalım merakla topiğini takip etmeye devam edeceğim Şeniz
cnm inşallah güzel olmuştur şu anki halimi gören korkuyo benden:1no2::1shok:Ameliyatını oldunmu yaaaaakannehir
Ay son sayfalara bakmazsam işte böyle dumur olurum bende:mymeka:
Canımın içi çok ama çok geçmiş olsun :teselli:
Resimlerini büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum birtanemkaydirigubbakcemile5
İnan daha bir güzel oldun bana göre,zaten çok güzeldin:asigim:
dreamlovercım çok geçmiş olsuna.s. seni takip ediyodum hatta salı günü merak ettim ameliyattı nası geçti nasıl oldu acaba diye. bende yeni üyelerdenim bursada yaşıyorum ve burnumdan hiç memnum değilim ameliyat olmak istiyorum dr yakup avşardan randevu aldım ona yaptırcam ameliyatı eşim ve kendi ailem dışında kimsenin haberi yok beni anlamazlar diye korkuyorum.özellikle kayınvaldem:1no2: en çok onun tepkisinden çekiniyorumklava: aralık ayında yurtdışına cıkacak bende ameliyat olucam o yokken.bir yaşında bi kızım var ameliyattan sonra aynı gün hastaneden çıkabiliyomuz normalde bi gece kalınıyor ama kızım bensiz uyumazki:ecrin_bebek: sabah olup akşam bursaya dönebilirmiyim acaba. ya bide amaliyattan çok korkuyorum ya uyanamazsam ya bana bişey olursa ya kızımı bi daha göeremezsem offf ama böylede mutsuzum risksiz bi ameliyat değilmi bu :uhm:
evet soytarım helal dimi bana:1rolleyes:
kafama koyduğumu yapıyorum işte aslında çok kötü bi huy, tipik bi akrepim işteşakkıdı
ameliyattan çıktım kendime geldim
kendi kendime söylendim içimden
zehra var ya senden korkulur nasılda yaptırdın dediğini
Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle canım.
yok cnm ya artık ne kafama bişey koyacam ne de yapmak istiycemCADIARZUvalla öyle kafana koyduğunu yapıyorsun, boşver böyle devam güzelim, zemuszemus
canım benim burdaki sorun yüzünden yeni gördüm topiği
çok çok geçmiş olsun herzaman yanındayız tabikide seni seviyoruz
çokçok geçmiş olsun cnm :)
helal olsun dedim valla bende çok beğenmiyorum burnumu ama cesaret edemedim hiç bugüne kadar..
resimelrini merak ettim açıkcası takipteyim :)
gecmis olsun cnmm, güzel burunlular kervanımıza hos geldinnn :)
valla ben cesaret ettiysem herkes eder sevilcim:1hug:zehracım çok geçmiş olsun
cesaretine hayranım :)
inşallah istediğin gibi olmuştur a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?