sonunda başardım :) elma sirkesiyle...

cane06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
19
0
86
Ankara
bi türlü veremediğim kilolarımdan boğazımı tutmaya yardım eden elma sirkesiyle kurtuldum

ben 65-66 kilolarda gezen 1.67cm boyunda 30 yaşındayım... amacım hep 60a düşmekti 60a düşeyim sonrasını düşünürtüm diyordum .. ve her sabah bugün diyet yapcam diye uyanıyordum .. ve tabiki yapamıyordum 1 gün yapsam 2.gün yapamıyordum ... sporumu aksatmam ama yemene dikkat etmezsen hiç bi işe yaramıyor tek başına.. neyse ben en fazla bugüne dek 65den 63e düşmüşümdür 62yi hiç göremedim 60a hiç yaklaşamadım .. ama bi mucizedirki elma sirkesi içmeye başladım sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi bir bardak su başkaları balda katıyor ama benim mide sağlam hiç dokunmuyor hiçbişi katmadan içiyorum sonuç beni acayip şekilde tok tutuyor iştahımı kesiyor ve normalde evde hamur işleri çok yapan ben yaptıklarımdan bi tane bile yemiyorum .. okadarki gözümü tok tutuyor bu sirke sonuç olarak 60 kiloyum hemde 30 günde oldu bu 30 günde 5 kilo verdim ... şuan çok mutlyum sizede tavsiye ederim .. ilk daha zayıflamak için bu kadar kararlı bu kadar net oldum ve bunda bana yardımcı olan elma sirkesiydi..

canım diyet yapmadan mı verdin yani nasıl şeyler yedin mesela bende günlük kek kurabiye falan yapan biriyim ve 47günlük bebeğim var aşırı derecede göbek kaldı biraz daha bilgi verir misin mesela ekmeği kestinmi spor yaptınmı çok merak ettim yaa ve senin adına çok çok sevindim ne güzel başarmışsın.ben emziriyorum acaba bebeğe bi zararrı olur muki yaaa

meyve yemezdim fazla .. artık acıktıkça meşekeri tuzu ekmeği hayatımdan çıkardım zaten çok yemezdim .. tamamen çıkardım elimden bitki çayı düşmüyor .. ekmeği sadece kahvaltılarda kızartılmış kepek ekmeği şeklinde yiyorum .. onun dışında gün içi hiç bişekilde ekmek yemiyorum ... yağ denen şey hayatımda zaten çok yoktu hepten çıkardım yağ gerektiren yemekleri zeytinyağıyla yapıyorum katı yağ kesinlikle kullanmıyorum.. birde adet dönemimden sonra pirinç lapası kürünü uyguluyorum 2 gün sadece pirinç lapası yiyorsun ödemi söküyor forumda bulabilirsin detayınıda verebilirim istersen ..
eğer şekerli meyveler yiyeceksen onları gündüz ara öğününde ye ama akşamları kesinlikle şekersiz meyveler ye ekşi elma erik gibi.. birde en geç 19.00 dan sonra hiç bişey yeme meyve ve bitki çayları hariç

ben bu saydıklarıma sadece meyveyi ekledim ve yapardım ama açlığıma dur diyemezdim birde nefsime hakim olamazdım yani önüme hamur işi koyduklarında yada pizza gibi dayanamazdım kurallarım prensiplerim yoktu ama elma sirkesi gözümü tok tutuyor önüme en sevdiğim yemeği koysalar dönüp bakmıyorum o yüzden mucize bişey gözüyle bakıyorum eskiden diyetlerimi bozma sebebim hep nefsime hakim olamamdı yoksa şeker tuz ekmek zaten hayatımda yoktu zaten dikkat ediyordum yediklerime ama önüme sevdiğim şey geldimi hayır diyemiyordum sizinde sorununuz nefsinizle alakalıysa elma sirkesini tavsiye ederim

bebeğe zararı olurmu demişin.. daha önce okuduğum yazılarda emzirenlerde sakıncası yok diye gördüm şeklinde hatırlıyorum ama lütfen araştır emzirenlerde zararı varmı yokmu diye bende araştırırım burda paylaşırım... birde canım yeme alışkanlığın nasıl bilmiyorum ama benim bildiğim akşam 7 den sonra yenen herşey göbekte kilo yaparmış benimde göbeğim vardı şuan hiç kalmadı

canım özel mesjaına özelden cevap vermek isterdim ama özel mesaj gönderemiyorum ben... burdan yanıtlıyorum
canım 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi katıyor öyle içiyorsun burnunu kapamanı tavsiye ederim içerken ben hep öyle içiyorum kokusuna dayanamadığım için.. diyet yapmadım yani bi listem yoktu ama herzaman yaptığım gibi ekmeği tuzu şekeri ve 7den sonra yemeyi kestim bunları kesince otomatik olarak 5 kilo veriyorsun zaten :) elma sirkeside metobolizmayı hızlandırıp yapğ yakmada yardımcı oluyor ve inanılmaz şekilde iştah kesiyor

çokk saol canım benimyaaa çok güzel anlatmışsın ben araştırırım tekrardan ben can sıkıntısına çok yiyiyorum birde şeker hamur işleri heleki tuzzzçikolata vazgeçilmezlerim ve bu zamana kadar her pazartesi rejime başlayıp salı bitirenler grubuna giriyorum hiçbir zaman diyet yapamadım

cqnım bn de emzırıyorum ama her sabah ılık su içine 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal koyup içiyorum 15 gun oldu başlayalı ve vücudumda farklılık hissediyorum..sütüme gelince hiç bi değişiklik yok...... alıntı..
bu yazıyı forumda buldum yardımcı olurmu bilmiyorum

canımsın yaaa çok saol elma sirkesi alır almaz denicem yazarım canım bakalım nasıl olacak

cane06 verdiğn bilgiler için teşekkürler.ben de elma sirkesi kullanıyorum.yediklerime dikkat etmediğm halde 3 kilo verdm.bu sefer senin dediğin gibi dikkat edip yine deniycem.sonucu yazarm

Elma sirkeli suyu ilk 3-4 içişimde çok kötü gelmişti tadı ama alıştım..Hiç vazgeçmiyorum..Yediğime dikkat etmeden ben de haftada 1 kılo vermıstım..Arastırdım ve ogrendım kı elma sırkesı biriken yagları çözüyor ve yeni yağ olusumlarını engellıyor..

2 gündür elma sırkelı suya 1 cay kasıgı bal ve yarım cay kasıgı tarcın koyuyorum...canım tatlı adına hıcbırsey ıstemıyor..bunu ıctıgımde sankı 1 kg baklava yemısım gıbı oluyor :S

Ama karnımı dümdüz yaptıgı kesin..

balı biliyorum ama tarçını denemedim ben de bir deniyim.teşekkürler gecekirpik

tebrık ederım canım
bende her sabah basladım dıe kalkıp öğlen tatlı krızıyle son verıom dıyeteıme
bu sırkeyıde denedım ama ıcemıom offfffffff
yarın sabah yıne denıyım 8 kılo vermem lazım

Arkadaşlar,
fazla elma sirkesi alımı ilerleyen yaşlarda kemik erimesine sebep oluyormuş...
Kilolarımızı verdikten sonra keselim veya ara ara kullanalım.

cane06 verdiğn bilgiler için teşekkürler.ben de elma sirkesi kullanıyorum.yediklerime dikkat etmediğm halde 3 kilo verdm.bu sefer senin dediğin gibi dikkat edip yine deniycem.sonucu yazarm
oyy vallaha çok moral oldun canım bana bende emzirdiğim için mecbur biraz yemem lazım dün aldım bakalım elma sirkesi nasıl olacak 3kiloyu ne kadar sürede verdin

ayyyy valla nasıl sevinçliyim şuan böyle olumlu şeyleri okudukça çözülsünnn alllahıııımmm bütünnn yağlarrrrr ohh ohhh

Arkadaşlar,
fazla elma sirkesi alımı ilerleyen yaşlarda kemik erimesine sebep oluyormuş...
Kilolarımızı verdikten sonra keselim veya ara ara kullanalım.

evet arkadaşlar fazla kiloları verdikten sonra muhakkak bırakmak lazım ...
bu bütün kürler için böyledir hatta diyet listeleri içinde böyledir bir diyet listesi bile 2 ay üst üste yapılmaz.. bitkisel kürlerinde süreleri vardır hatta atıyorum soğan kürü 15 günden fazla yapılmaz ... gibi illaki ara vermek lazım ben elma sirkesini 1 ay kullandım 5 kilo verdim şuan dinlenmeye çekildim 1 ay bu kilomu korumayı düşünüyorum 1 ay geçtikten sonra bi 5 kilo daha vermek istiyorum ozaman yine elma sirkesine başvuracağım...

şekeri hayatımızdan çıkarmadan kilo veremeyiz .. balı eğer mideniz rahatsız oluyorsa koyun eğer mideniz rahatsız olmuyorsa sade için yani sağlamsa mideniz sade için ben bir ay sade içtim midem sağlamdır.. çünkü balın kilo yapıcı etkisini hepimiz biliyoruz:) ben daha önce elma sirkesi denemiş kokusu yüzünden bırakmıştım ama bu sefer burnumu kapatarak içtim sizede tavsiyem hemen vazgeçmeyin burnunuzu kapatarak için 3-4 gün içtikten sonra zaten tadınada kokusunada alışıyorsunuz... özellikle 1 hafta dolmadan sirkenin iştahı nasıl kestiğini görünce zaten vazgeçemeyeceksiniz bence:) bol şanslar hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…