• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda başardım :) elma sirkesiyle...

su elma sırkesı bı bana yaramadı:)
aylardır once aksam ıcmeye basladım sonra sabah
kımıne bagırsaklarını calıstırıyo kımını tok tutuyo

bı bana yaramadı:(
ben bıtkısel otlarla ugrasıp duruyorum:)

sende aynı benim gibisin galiba gerçi daha 4gün oldu başlayalı ama eşim içiyo içtiği an diyoki iştahım tamamen kapandı ee bende içiyorum bende tıııggg yok kapatmıyo falan yemeğe devam

aslında evde kendimizde yapabiliriz elma sirkesini ama uzun vadede tabi..annem hep soyup yediğimiz elma kabuklarını bi pet şişeye toplar.kapağını kapatır sıkıca.karanlık yerde tutar bunu..zamanla fermante oluyo su salıyo.işte ev yapımı mis gibi elma :61:sirkemiz hazır

çok marka denedim.ama en iyisi kühne.üzerinde doğal fermente edildiği yazıyo.tadıda çok güzel..:50::52:yani kötünün iiyisi..

valla bimden almış eşim ama markasını falan bilmiyorum benim midemdede sorun varda onun için sadece günde 1kere içiyorum ama 1kilo verdim hihiiii çok çok yememe rağmennn:74:

valla bimden almış eşim ama markasını falan bilmiyorum benim midemdede sorun varda onun için sadece günde 1kere içiyorum ama 1kilo verdim hihiiii çok çok yememe rağmennn:74:
aynen ben de baştan bimden almıştım..sonra kühneninkini buldum..ama tatları çok farklı hakkaten..kühnenin içimi çok ii ben sevdim.diğerini kızımın yumurtası kaynatırken koyuyoum çatlamasın die:3:

Back