Sonunda ayrıldık !

Tabikide yapılabilicek bissürü şey var ama benim içimden dışarı çıkmak, sinemaya gitmek, kütüphaneye gitmek hiç bişy yapmak gelmiyo devamlı uyumak istiyorum yerimden kalkıpta yemek yemeye üşeniyorum.. Evet biraz önce çikolata aldım yarın çocuklara dağıtıcam canım

olaylar ne kadar birbirine benziyor ben bu duruma 3.5 yıl sabrettim o hep ben modundaydı hep kendine ait bir hayatı bir hayatı vardı ben hep biz oldum ben onunla hep bir yere giderim hep izin alırım kızımla yapışık bir hayat sürdürürken o arkadaşlarıyla 3 e 4 e adar dışardaydı hep bir iş stresi vardı hep işleri geç bitiyordu endi hayatımla onun kayatı mukayese içindeydi sonunda kurtulduk bitti. canın sağolsun arkadaşım kimse senden değerli değil emin ol o gözyaşların o kadar kıymetliki değmeyen için harcama dua et erken kurtuldun :)

2yılımı boşa harcamam hariç hiç bişeye üzülmüyorum sende iyiki kurtulmuşsun canım

ne kadar şükretsen az ya evlenseydin ve boşamak zorunda kalsaydın çok kötü olurdu şanslısın yine

Özür dilerim okurken
hangi hayvanat bahcesinden buldugunu merak ettim bu yaratigi..

Inan insan demek hiiiiic gelmiyor icimden.

Gecmis olsun, kurtulmussun. Verilmis sadakan varmis..

Ne bicim ailen varmis senin... Annen baban yok mu basinda.Seni elin adami dovsun diyemi dogurmuslar. Benim babam asker, asker kiziyim. Beni nisanlim dovecek ha boyle terbiyesizlikler yapacak evde 3 tane silahi var malum yerinden vururdu o adami vallahi. Katil olurdu.Hani senin basinda baban , abin dayin amcam birseyin yokmu seni koruyacak ne bu boyle elin adami seni dovmuste dovmus.

Arkadasim Allah seni kurtarmis. Sen yat kalk Allah a dua et ayrilmissin. Sadaka ver bence. Bu beladan kurtulmussun. Bu hayati paylasacak koca degil anca hayat karartan vahsi yaratik olurmuss. Kusra bakma icimdeki siddet duygum ciktiyir disari bu adami evire cevire dovup agzini burnunu dagitmak istiyorum.....

neredeyse bire bir aynılarını yaşadığım bi ilşkim olmuştu.
ben o insanı türünün tek örneği psikopat sanırdım.
demek dahası varmış.
aman allah kurtarmış ikimizi de.
yat kalk şükret :)
ben öyle yapıyorum.
o kişi için de hiçbir kötü söz dahi söylemedim.
zaten hakkında konuşmak dahi istemiyorum.
tek diyebileceğim: benden uzak allaha yakın.

Tövbeler tövbesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tatlım sen bu damızlığı nerden buldun ya.. birde arkadaslardan bazıları kızcağızın ailesine ne biçim aile falan demiş ama bence hiç gerek yok aileyi yargılamaya arkadaşlar ki konu sahibi arkadasımız zaten ailesininde bu ilişkiye sıcak bakmadığını söylemişti.. aman neyse şimdi kurtulmussun ya şükret bide elinden geldiğince fakir birine yardımda bulun sadakan olsun..
kaybettiğin 2 senene üzülme canım arafa sokma kendini. sadece aklına getir bu yaptığı hayvanlıkları ki boşluktan kurtulabilmen için sana yardımcı olur.

Son düzenleme:

Onu yazan bendim, sicak bakmamak baska birsey dovmek zarar vermeke darpta bulunmak baska birsey.Ailesi hic mi farketmemis yada ailesine soylememis konu sahibi. Sicak bakmamak farkli bir durum ki benim ailem beni dovmezken elin oglu evli bile degilken gelsin beni dovsun... olacak is mi yani.Nisanli birde bu insanlar elbet ailelerde neyin ne oldugunu bilecek kadar karismislardir iliskilerine.Dayak olayindan sonra ailenin sessiz kalmasina ben anlam veremedim.

Son düzenleme:

Ben aileme bunları anlatsam cinayet çıkardı heralde işi büyütüp sorun çıkarma gereği duymadım dayağımı yedim oturdum salak gibi.
Ayrıca şuan zaten bende onu diyorum bana ilk vurduğunda direk ayrılsaymışım keşke diye.
Onlar istemiyodu babam nişanıma bile gelmedi ailemin hiç bi suçu yok bilmedikleri şeye müdahale edemezlerdi.

Ay canim olur mu oyle sey ya... hic iz mir morlukta mi yokru ailen hic farketmedimi.... kac kere dovmus hemde... sennasil bunlari anlatmazsin ailene... gerekirse cinayet ciksin. Onunda bir temiz sopa yemesi gerekirdi ailenden ki akli basina gelsin. Caninin yanmasini gectim gururunu da yakar dayak. AILEN hic mi farketmedi baskiyi evden
cikamamani... valla bilemiyorum benim ailem herseyi sorar sorusturur ve canim SIKKIN olsa bile benim arkamda dururlar. Sen soylemeliydin... heleki dayak yemissin inanamiyorum ya.Valla arkadas sansliymis dedigim gibi babam asker coktan kursunlari saydirmisti poposunda... yapar yani bilirim. ben kesin soylerdim.

Son düzenleme:

Yok bu cins türlerden daha çok var bu dünyada ilk değiliz merak etme :)
Valla bende şükrediyorum özgürlük ne güzelmiş
Bende hiç bi zaman onun hakkında kötü konuşmadım sonra bu duruma geldim ama yeter yani.
Sendemi dayak yiyodun?

Kendi aileme devamlı iyi tanıtmaya çalıştım onu ama evden çıkamama konusunu biliyolardı babam uyardı en son evlenene kadar karışamazsın diye annemde bağırdı telefonda kaç kere ama yapıyodu yapcağını yine. Morluk olucak kadar dayak yemiyodum bikeresinde yanağım şişmişti onuda farketmediler zaten.
Ayrılma korkusu vardı hala o yüzden sölemiyodum .

Baştan hiç kıskanç değilimdir diyodu bide.. Okulumada gidemedim onun yüzünden açıktan okuyorum şimdi.
Hiç bişeye üzülmüyorum o boşluk bile yok artık dediğim gibi yaptığı kötülükler daha ağır basınca unuttum gitti

Hayır benim tehditlere varmıştı olay.
uzak şehirlerdeydik zaten.
benim de senin gibi eve kapatmaları ailemle bir yere göndermemeleri neymiş sevgisindenmiş neymiş uzakmışız.
benim olay tehditlere vardı. ölüm tehditlerine kadar gitti.
psikolojimi mahfetmişti kendileri benim nişanlılık gibi bi durum yoktu. daha yaşım küçüktü babamı tehdit unsuru olarak kullanıyodu.
artık ağlaya ağlaya yalvarıyodum ona bırak nolur peşimi diye. sonra güçlü olmaya başladım. bıraktım onu. yemedi beyfendiye baktı korkmuyorum öldürcem vs. vs.
davranışları resmen aynı ya bu arada şaşırdım kaldım.
psikopat herifler!

Ama ben eski nişanlıma ayrılmak istediğimi sölesem hemen bırakırdı peşimi okadar yüzsün biri değildir.
Salaklık bende ben ayrılmak istemiyodum gerçi oda istemiyodu.
Bak yaaa hep aynı bahaneler uzaklıkmış biraz güvensen heryere gözü kapalı yollarsın ruh hastasımıdır nedir.
Seni biyere göndermemesinin sebebi sevgiymiş seninki iyi yine benimkinin beni dövmesinin sebebi sevgiymiş sevmese umrunda olmazmış naparsan yap dermiş
allahım saçmalığa bakarmısın.

aynen. ayrıca dediğin gibi o geziyodu tozuyodu. ben hiçbir şey demiyordum.
bi süre bana sarmaması benim için bulunmaz nimet oluyordu hatta.
ayrıca şu en yakın ark. mevzusu bile aynı. aynen görüştürmedi beni de ben de gizli görüşmüştüm

Eee bi insanı bu kadar sıkarsan köleye çevirirsen olucağı odur.
Aynen arkadaşlarınla buluştuğunda bana msj atmasanda olur rahatsız olma eğlen diyodum sırf birazcık rahat ediyim diye :)
Ama en iğrenç günlerimi onunla geçirdiğim gibi en mutlu günlerimide onunla geçirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…