Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek merak ettiğim bunları yaşarken ailen napıyodu
kendi çocuğum olsa boğarım ben bunu gözüm görmez
bu insanlık mıdır
Haklı olduğunu düşünen biri ne diye tehdit etsin beni
Konuştuk fofoğraflarımı istedim bak hala kopamıyoruz birbirimizden dedi 1-2 tedavi oliyim sonra bakarım sen düzeldiysen barışırız dedi, tam bi ruh hastası bu tedavi olan sensin ben niye düzeliyim?
Daha sonra o arkadaşımı faceme eklediğimi görünce herşeyini siliyorum atıyorum keşke senin gibi bi kızla hiç tanışmasaymışım git adamların altınada yat artık dedi küfürler etti bissürü bikez daha belli etti ne mal olduğunu.
Allah belasını versin böyle erkeklerin. "Sonunda Ayrıldık" diye başlık atmışsın, "Sonunda Kurtuldum" yazmalıydın.
Yıllar önce ben de benzer bir ilişki yaşamıştım; güya birbirimizi seviyorduk. Adamın hiçbir şeyi yoktu ya, hiçbir şeyi. Ne işi, ne parası. Kensdi karnını bile doyuramıyordu. Buna rağmen kabul ettim onu. Bana bin türlü yalan söyledi. Ona inandım. Onun için ailemi, memleketimi terk ettim; birlikte yaşamaya başladık. Ama ne yaparsam yapayım adamın güvenini kazanamadım. Hep kendimi suçladım, bir yerde hata yapıyorum diye. Biz kadınlar kendimizi ezdirmeye ne de meraklıyız. Kızlar kendinize gelin ya, hiçbir erkek sizin saçınızın teli kadar değerli değil. İnanın değil.
Hep onu aldattığımı düşünüyordu, onu terk edeceğimi, başkalarına gideceğimi ima ediyordu. İçip içip dağıtıyordu. Psikopatça hareketleri vardı. Hatta üstü kapalı olarak bana iğrenç laflar söyledi. Hep iyi niyetliydim, hiç kötü düşünmemeye çalıştım. Hep suyuna gitmeye çalıştım, belki düzelir, onu ne kadar sevdiğimi, ona değer verdiğimi nasıl olsa anlar diye nafile bekledim. Ne kadar da salakmışım. Sonra anladım ki, kendisi özgüven yoksunu, cahil, zavallı bir hiçmiş, hani şu loser dediklerinden. O beni asla hak etmemiş, tam tersine ben kendimi çok küçümsemişim. Kendimi öyle bir adamın yanıa yakıştıracak kadar değer vermemişim kendime. Lanet olsun o günlerime diyorum hatırladıkça.
Kızlar yapmayın etmeyin. Yuva kuracağım, evleneceğim, yok başımda erkek olsun vs diye onurunuzu ciğeri beş para etmez erkeklere çiğnetmeyin. Döktüğünüz tek damla gözyaşına bile değmez. Hayatta hiçkimse sizden değerli değil. S..edin gitsin. Kendi ayaklarınız üzerinde durun. Erkekler sizi dinlesin, siz erkekleri değil. Lanet olsun bu zihniyete. Biz kendimizi ezdirdikçe bu sürüngenler yaşamaya devam edecekler.
İnanılır gibi değil, gerçekten tam bir ruh hastasıymış.
Anladığım kadarıyla hâlâ bir umudu var tekrar birleşebileceğinize dair. Siz ne kadar net ve kararlı olsanız da o şu an egosuna yediremiyordur, inanmakta güçlük çekiyordur, burnunu sürttürüyorsunuz, naz yapıyorsunuz falan diye bile algılıyor olabilir. Canınızı henüz gerçekten sıkmamış olması bunun en büyük ispatı bence. Bunun gibi ruh hastaları kendi kafalarında bir şeyler kurarlar kurarlar, sonra bakarlar ki kız ayrılıkta ciddi, dellenirler, sonunda barışmayacak olsanız bile abuk sabuk çabalara girerler, kepazelik yaparlar. Siz o kişiyi daha iyi tanırsınız elbet ama dikkatli olun.
Dilerim bu faciayı ruhen de bir an önce atlatır, hayatınızın geri kalanında daha mutlu olursunuz. Ve bir abla tavsiyesi, kimseye bu kadar taviz vermeyin. Hatta hiç vermeyin, size, hayat tarzınıza, kararlarınıza saygı duymayan adamlarla işiniz olmasın.
resmen şok oldum nasıl olurda bunca rezilliği okaradr zaman cekmişsin hayret valla bu tarz oalyları okurken sinir oluyorum ama kime YAPANAMI YAPMASINA GÖZYUMANAMI bir arkadaşım vardı aynı senin durumunda evlenme demiştim evlendi ve netekim şu anda dul.bir düşünsene nişanlıyken sana bunları yapan aynı evde yalnız kalsanız sana ne işkenceler yapardı ALLAH muhafaza.düşüncesi bile ürkütücü ailelen nasıl bukadar sabır etti bu duruma bunada bir anlam veremedim GÖZÜN AYDIN ONDAN YOL YAKINKEN KURTULMUŞSUN YOLUN AÇIK OLSUN
Allah senı kurtarmış sadaka ver ve kesinlikle dönme
öldürür bu senı şimdi bile dikkatli ol pusuda olmasın kollayıp punduna getirir maazallah sokakta gezerken falan etrafına dikkatlı bak olur mu canım
çok dikkat et kendine resmen ruh hastası bi insandan kurtulmuşsun
Evet kesinlikle öle hala ona yalvarıcağımı düşünüyo onu eklediğimi görünce krizlere girmiş zaten hala seni takip ediyorum diyo neden takip ediyosun diyorum 1-2 yıl sonra barışırsak bi haltlar karıştırdımmı diye bakıcakmış. Ben devamlı ölüm tehdidleri alıyodum evlenince bişeyini görürsem öldürürüm seni hiç bişeyin cezasız kalmaz diyodu ben buna rağmen nasıl çektim bunu anlamıyorum keşke ilk aldattığında salaklık yapıp barışmasaymışım.
Çok teşekkür ederim allah kimsenin karşısına çıkarmasın böyle kişilikleri.