Sonunda ayrıldık !

Tek merak ettiğim bunları yaşarken ailen napıyodu
kendi çocuğum olsa boğarım ben bunu gözüm görmez
bu insanlık mıdır

Ailem çoğunu bilmez bunların anlatmazdım hep iyi gösterirdim onu biyere gidilceği zaman gitmek istemiyorum derdim.
Babam hiç bi zaman istemedi nişanlanmamı ki nişanıma bile gelmedi.

resmen şok oldum nasıl olurda bunca rezilliği okaradr zaman cekmişsin hayret valla bu tarz oalyları okurken sinir oluyorum ama kime YAPANAMI YAPMASINA GÖZYUMANAMI bir arkadaşım vardı aynı senin durumunda evlenme demiştim evlendi ve netekim şu anda dul.bir düşünsene nişanlıyken sana bunları yapan aynı evde yalnız kalsanız sana ne işkenceler yapardı ALLAH muhafaza.düşüncesi bile ürkütücü ailelen nasıl bukadar sabır etti bu duruma bunada bir anlam veremedim GÖZÜN AYDIN ONDAN YOL YAKINKEN KURTULMUŞSUN YOLUN AÇIK OLSUN

Haklı olduğunu düşünen biri ne diye tehdit etsin beni
Konuştuk fofoğraflarımı istedim bak hala kopamıyoruz birbirimizden dedi 1-2 tedavi oliyim sonra bakarım sen düzeldiysen barışırız dedi, tam bi ruh hastası bu tedavi olan sensin ben niye düzeliyim?
Daha sonra o arkadaşımı faceme eklediğimi görünce herşeyini siliyorum atıyorum keşke senin gibi bi kızla hiç tanışmasaymışım git adamların altınada yat artık dedi küfürler etti bissürü bikez daha belli etti ne mal olduğunu.

İnanılır gibi değil, gerçekten tam bir ruh hastasıymış.

Anladığım kadarıyla hâlâ bir umudu var tekrar birleşebileceğinize dair. Siz ne kadar net ve kararlı olsanız da o şu an egosuna yediremiyordur, inanmakta güçlük çekiyordur, burnunu sürttürüyorsunuz, naz yapıyorsunuz falan diye bile algılıyor olabilir. Canınızı henüz gerçekten sıkmamış olması bunun en büyük ispatı bence. Bunun gibi ruh hastaları kendi kafalarında bir şeyler kurarlar kurarlar, sonra bakarlar ki kız ayrılıkta ciddi, dellenirler, sonunda barışmayacak olsanız bile abuk sabuk çabalara girerler, kepazelik yaparlar. Siz o kişiyi daha iyi tanırsınız elbet ama dikkatli olun.

Dilerim bu faciayı ruhen de bir an önce atlatır, hayatınızın geri kalanında daha mutlu olursunuz. Ve bir abla tavsiyesi, kimseye bu kadar taviz vermeyin. Hatta hiç vermeyin, size, hayat tarzınıza, kararlarınıza saygı duymayan adamlarla işiniz olmasın.

hakkınızda hayılısı olmuş gibi ve diğer arkadaşların söylediklerine katılıyorum Allah kurtarmış sizi bir psikopattan yatın kalkın dua edin. Ne demek annenizle dışarı çıkmanıza bile izin vermiyor siz bitki misiniz evde fotosentez yapacaksınız hi çbir şekilde kımıldamayacaksınız. Böyle saçma sapan ve psikopatça bir davranışı nasıl kabul ettiniz ve 2 yıl bu saçmalıklara maruz kaldınız anlamıyorum ben cidden. Neyseki sonunda kurtulmuşsunuz bundan sonra eminim daha düzgün insanlarla karşılacaksınız, gerçek aşkı, bir ilişkideki huzuru, karşılıklı güveni , değer görmeyi ve insanca yaşamayı yaşayınca anlayacaksınız bu yaşadığınızın aşk olmadığını.

Allah belasını versin böyle erkeklerin. "Sonunda Ayrıldık" diye başlık atmışsın, "Sonunda Kurtuldum" yazmalıydın.
Yıllar önce ben de benzer bir ilişki yaşamıştım; güya birbirimizi seviyorduk. Adamın hiçbir şeyi yoktu ya, hiçbir şeyi. Ne işi, ne parası. Kensdi karnını bile doyuramıyordu. Buna rağmen kabul ettim onu. Bana bin türlü yalan söyledi. Ona inandım. Onun için ailemi, memleketimi terk ettim; birlikte yaşamaya başladık. Ama ne yaparsam yapayım adamın güvenini kazanamadım. Hep kendimi suçladım, bir yerde hata yapıyorum diye. Biz kadınlar kendimizi ezdirmeye ne de meraklıyız. Kızlar kendinize gelin ya, hiçbir erkek sizin saçınızın teli kadar değerli değil. İnanın değil.

Hep onu aldattığımı düşünüyordu, onu terk edeceğimi, başkalarına gideceğimi ima ediyordu. İçip içip dağıtıyordu. Psikopatça hareketleri vardı. Hatta üstü kapalı olarak bana iğrenç laflar söyledi. Hep iyi niyetliydim, hiç kötü düşünmemeye çalıştım. Hep suyuna gitmeye çalıştım, belki düzelir, onu ne kadar sevdiğimi, ona değer verdiğimi nasıl olsa anlar diye nafile bekledim. Ne kadar da salakmışım. Sonra anladım ki, kendisi özgüven yoksunu, cahil, zavallı bir hiçmiş, hani şu loser dediklerinden. O beni asla hak etmemiş, tam tersine ben kendimi çok küçümsemişim. Kendimi öyle bir adamın yanıa yakıştıracak kadar değer vermemişim kendime. Lanet olsun o günlerime diyorum hatırladıkça.

Kızlar yapmayın etmeyin. Yuva kuracağım, evleneceğim, yok başımda erkek olsun vs diye onurunuzu ciğeri beş para etmez erkeklere çiğnetmeyin. Döktüğünüz tek damla gözyaşına bile değmez. Hayatta hiçkimse sizden değerli değil. S..edin gitsin. Kendi ayaklarınız üzerinde durun. Erkekler sizi dinlesin, siz erkekleri değil. Lanet olsun bu zihniyete. Biz kendimizi ezdirdikçe bu sürüngenler yaşamaya devam edecekler.

Oda beni kaç defa aldattı hatta ben bunlara gittiğimde biz dışarı çıkmıştık eve bi geldik kızın biri evi basmış resmen bana yaptığı hediyeyi kırmış nasıl bağırıyo seni tanıdığım güne lanet olsun falan diye oda ben bu kızı seviyorum diye kaç defa dedim sana diye bağırdı yolladı. biz ayrıldığımızda çıkmaya başlamışlar sonra biz barışınca kız bunu bırakmamış güya bende yedim bunu hiç bişi olmamış gibi davrandım. Bizide kendileri gibi sanıyolar heralde onlar aldatınca bizde aldatıcaz. benim gibi kimse çekmez seni diyorum beni çekicek kız çok var merak etme diyo, 2 dk sonra arayıp sen beni hiç aldatmadın dimi diyo aldadmadım diyorum, sen çok iyi birisin mükemmelsin diyo sonra tekrar başlıyoruz kavgaya bi dediği ötekini tutmuyo tam bi hasta bi ara iyce delirdi odamdaki babamın çoraplarını tutmuş bu erkek çorapları kimin diye üstüme yürüyo ! be salak bu evde ailemle yaşıyorum kimin olabilir o çoraplar ! aslında çok mutluyuz ama hastalık derecesinde kıskanç bi insan. Belki düzelir diye çok bekledim ama bi ömür geçse düzelmez bu allah benden sonrakilerine sabır versin.

Inanamiyorum ya anlattiginiza gore resmen bu insanin saglik sorunlari varmis nasil sizi dovebilir nasilllll!!!!! iyiki evlenmeden ayrilmissiniz boyle bi insanla evlenseniz ALlahimmmm dusunemiyorummm hayatiniz zindan'danda beter olurdu resmen yaa Rabbimin sevgili kuluymussunuz bi adak felan adayin sukur namazi kilin.. Hayatta sunu unutmayin eger siz kendi degerinizi bilmezde kendinizi ezdirir karsinizdakini surekli afefderseniz hic ama hic kimse sizin degerinizi bilmez once kendiniz bileceksiniz kendi degerinizi!!

İnanılır gibi değil, gerçekten tam bir ruh hastasıymış.

Anladığım kadarıyla hâlâ bir umudu var tekrar birleşebileceğinize dair. Siz ne kadar net ve kararlı olsanız da o şu an egosuna yediremiyordur, inanmakta güçlük çekiyordur, burnunu sürttürüyorsunuz, naz yapıyorsunuz falan diye bile algılıyor olabilir. Canınızı henüz gerçekten sıkmamış olması bunun en büyük ispatı bence. Bunun gibi ruh hastaları kendi kafalarında bir şeyler kurarlar kurarlar, sonra bakarlar ki kız ayrılıkta ciddi, dellenirler, sonunda barışmayacak olsanız bile abuk sabuk çabalara girerler, kepazelik yaparlar. Siz o kişiyi daha iyi tanırsınız elbet ama dikkatli olun.

Dilerim bu faciayı ruhen de bir an önce atlatır, hayatınızın geri kalanında daha mutlu olursunuz. Ve bir abla tavsiyesi, kimseye bu kadar taviz vermeyin. Hatta hiç vermeyin, size, hayat tarzınıza, kararlarınıza saygı duymayan adamlarla işiniz olmasın.

Evet kesinlikle öle hala ona yalvarıcağımı düşünüyo onu eklediğimi görünce krizlere girmiş zaten hala seni takip ediyorum diyo neden takip ediyosun diyorum 1-2 yıl sonra barışırsak bi haltlar karıştırdımmı diye bakıcakmış. Ben devamlı ölüm tehdidleri alıyodum evlenince bişeyini görürsem öldürürüm seni hiç bişeyin cezasız kalmaz diyodu ben buna rağmen nasıl çektim bunu anlamıyorum keşke ilk aldattığında salaklık yapıp barışmasaymışım.

Çok teşekkür ederim allah kimsenin karşısına çıkarmasın böyle kişilikleri.

Allah senı kurtarmış sadaka ver ve kesinlikle dönme

öldürür bu senı şimdi bile dikkatli ol pusuda olmasın kollayıp punduna getirir maazallah sokakta gezerken falan etrafına dikkatlı bak olur mu canım

çok dikkat et kendine resmen ruh hastası bi insandan kurtulmuşsun

resmen şok oldum nasıl olurda bunca rezilliği okaradr zaman cekmişsin hayret valla bu tarz oalyları okurken sinir oluyorum ama kime YAPANAMI YAPMASINA GÖZYUMANAMI bir arkadaşım vardı aynı senin durumunda evlenme demiştim evlendi ve netekim şu anda dul.bir düşünsene nişanlıyken sana bunları yapan aynı evde yalnız kalsanız sana ne işkenceler yapardı ALLAH muhafaza.düşüncesi bile ürkütücü ailelen nasıl bukadar sabır etti bu duruma bunada bir anlam veremedim GÖZÜN AYDIN ONDAN YOL YAKINKEN KURTULMUŞSUN YOLUN AÇIK OLSUN

Ablam çok dedi bana ayrıl diye ama insanın gözü görmüyo işte bazı şeyleri.. Bende sinir oluyorum kendime neden kendimi ezdirdim yalvardım bu kadar diye

Allah senı kurtarmış sadaka ver ve kesinlikle dönme

öldürür bu senı şimdi bile dikkatli ol pusuda olmasın kollayıp punduna getirir maazallah sokakta gezerken falan etrafına dikkatlı bak olur mu canım

çok dikkat et kendine resmen ruh hastası bi insandan kurtulmuşsun

Aynı şehirde değiliz zaten hiç bişey yapamaz o bana bu saatten sonra öyle çok üsteliycek bi insan değil ama o arkadaşımla konuştuğuma sinir olup içer bişey yaparmı bilemiyorum

Evet kesinlikle öle hala ona yalvarıcağımı düşünüyo onu eklediğimi görünce krizlere girmiş zaten hala seni takip ediyorum diyo neden takip ediyosun diyorum 1-2 yıl sonra barışırsak bi haltlar karıştırdımmı diye bakıcakmış. Ben devamlı ölüm tehdidleri alıyodum evlenince bişeyini görürsem öldürürüm seni hiç bişeyin cezasız kalmaz diyodu ben buna rağmen nasıl çektim bunu anlamıyorum keşke ilk aldattığında salaklık yapıp barışmasaymışım.

Çok teşekkür ederim allah kimsenin karşısına çıkarmasın böyle kişilikleri.

Bir daha tehdit falan etmeye kalkarsa olayı yargıya taşıyacağınızı söyleyin, ve bunu yapın. Böyle manyaklardan korkulur arkadaşım.

Aslında en doğrusu numaranızı falan değiştirin, ortak arkadaşlarınız varsa tembihleyin numaranızı ona vermesinler. Böyle iletişim içinde olmayın, çünkü adama umut veriyor gibi oluyorsunuz, daha doğrusu o bunu böyle algılar. Aranızdaki her şeyi bitirin, yolunuza bakın.

Böyle ruh hastaları çok var maalesef, hepimizin karşısına çıkıyorlar. Bazen arkadaş, bazen sevgili, bazen müşteri, bazen komşu formunda. Önemli olan bir yerde dur diyebilmek. Ki sizinki "taviz vermek" kavramını da çok çok aşan bir durum olmuş, ona size hükmetme yetkisini bizzat siz vermişsiniz. Kendinizi de bu anlamda irdeleyip hayatınızdaki bütün insanlarla ilişkinizi sorgulamasınız belki. Önemli olan sizsiniz, kendinizi bile bile esarete mahkûm etmemelisiniz.

Aşkın gözü kördür ama bu kadar değil...
Ben bir süre basiretinizin bağlandığını, kendinizi güçsüz sanıp da bunları bitirmeye cesaretiniz olmadığını hissederek devam ettiğinize inanmak istiyorum.
Değil konuşmak, bir daha onun adını anmamaya söz verin kendinize.
Hayatınızda belki kendiniz için yapabileceğiniz en büyük şey 'insan kılıklı canlıyı' sonsuza dek çıkarmak, bundan sonrası içinse ucunda çok büyük şeyler olsa da bir şekilde hayatınıza müdahil olmasını engellemeketir.

İçim acıdı okurken, Allah size o günleri öyle bir unuttursun, öyle bir insanla tanıştırsın ki yeniden doğduğunuzu, nefes aldığınızı ve dünyada ne kadar değerli olduğunuzu hissedin...

Tam anlamiyla bi piskopatmis kendisi. Ruh sagliginin normal oldugunu dusunmuyorum. Allah uzak tutsun böylelerinden. Ne kadar sukretsen az. Umarim en kisa zamanda icinde bulundugun bosluktan cikar, sevgini hak edecek birisini sever, ve hak ettigin kadar sevilirsin. Allah yardimcin olsun

Ha bisey daha guzel arkadasim, artik 2 senenin acisini cikar. Git gez eglen gönlunce istedigin arkadasinla. Hic kimse icinde kendinden taviz verme.

benim kız arkadaşımın kocası da böle pislik ....aynen bu bahsttiğin insan kılıklı şey gibi....çektiği rezilik kızın...ama o senin kadar güçlü değil hala onunla...bugunde aklım almıyo nasıl bir sevgidir nasıl yaşamdır bu die...nasıl katlanılır nasıl insanın zoruna gitmez die...

sen bunca zaman böyle bir şeye nasıl katlandın.sakın geri dönme.eğer dönersen hayatını karartıp,en büyük aptallığı yaparsın.hasta ruhlu psikopatın önde gideniymiş.
sakın yüreğine yenilip geri dönme.allah korusun yarın öbür gün milletin gözü önünde bıçaklanan kadın sen olursun.bu adamdan her şey beklenir.allah böylelerini yolumuza çıkarmasın.

Son düzenleme:
Geçmiş Olsun..
Hayrınıza Yetim Sevindirin, Garip Doyurun..

Ruh Hastası Resmen..

Back