Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oha diyorum yaniiiiiiiiiiiii afedersinizde...
Ha bisey daha guzel arkadasim, artik 2 senenin acisini cikar. Git gez eglen gönlunce istedigin arkadasinla. Hic kimse icinde kendinden taviz verme.
tipik kro modeli bi erkek ben herşeyi yaparım kadınım camdan bakamaz... aileye bini bin para hakaretler saygısızca şeyler ...geç bile kalmışsın ayrılmakla
Aileside askerden sonra düzelir belki diye bekliyolar ama çok beklerler bu yaşa kadar düzelmeyen insan bundan sonra hiç sanmıyorum.
Bir daha tehdit falan etmeye kalkarsa olayı yargıya taşıyacağınızı söyleyin, ve bunu yapın. Böyle manyaklardan korkulur arkadaşım.
Aslında en doğrusu numaranızı falan değiştirin, ortak arkadaşlarınız varsa tembihleyin numaranızı ona vermesinler. Böyle iletişim içinde olmayın, çünkü adama umut veriyor gibi oluyorsunuz, daha doğrusu o bunu böyle algılar. Aranızdaki her şeyi bitirin, yolunuza bakın.
Böyle ruh hastaları çok var maalesef, hepimizin karşısına çıkıyorlar. Bazen arkadaş, bazen sevgili, bazen müşteri, bazen komşu formunda. Önemli olan bir yerde dur diyebilmek. Ki sizinki "taviz vermek" kavramını da çok çok aşan bir durum olmuş, ona size hükmetme yetkisini bizzat siz vermişsiniz. Kendinizi de bu anlamda irdeleyip hayatınızdaki bütün insanlarla ilişkinizi sorgulamasınız belki. Önemli olan sizsiniz, kendinizi bile bile esarete mahkûm etmemelisiniz.
yok canım düzelmez o emin ol,düzelmeyi deneyebilir sadece belli bir süre sonra sıkılır ve özüne döner
ayı ayıdır afedersin de ayıyı süslesen de ayılığından bir şey kaybetmez
Valla benim de vardı böyle bir tane saldım doğasına mutlu olsun![]()
verilmiş sadakanız varmış ve Allahın sevgili kuluymuşsunuz da kendinizi kurtarabilmişsiniz böyle aciz birinin elinden. Böyle birine nasıl aşık olunur ve yaşattıklarına nasıl alışınır hiç bir fikrim yok ama inş. bundan sonra gönlünüze göre biriyle karşılaşır onunla mutlu olursunuz
Yaptıkları normal gelmeye başlamıştı artık, şuan yemek yiyiyorum, şimdi markete gidiyorum, bu gün buraya gidebilirmiyim sanki bunlar günlük yapılan normal şeyler gibiydi.
Çok sağol umarım başka biriyle mutlu olurum.