Sonunda ayrıldık !

Canım Allah kurtarmış seni. Böyle davranan biriyle 2 yıl değil 2 gün geçmez.
İnş.çektiğin sıkıntıların bedelini mutlulukla ödersin.Ama dikkat et lütfen bundan sonra bu kadar fedakar olma.

Daha nişanlıyken dövüyor muydu :26:
Şizofren herhalde bu adam...
Hiç üzülme senin için gerçekten en hayırlısı olmuş...

tipik kro modeli bi erkek ben herşeyi yaparım kadınım camdan bakamaz... aileye bini bin para hakaretler saygısızca şeyler ...geç bile kalmışsın ayrılmakla

çok iyi yapmışsın valla çok bile dayanmışsın..
gerçekten çok terbiyesizmiş..
bundan sonra allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni...

Allahın sevgili kuluymuşsun valla,kaybettiklerimiz belki de kurtulduklarımızdır diye bir laf vardır ne kadar da doğru :31:
Geçmiş olsun zaman yaralarına iyi gelecek seni çok iyi anlıyorum birebir değilse de benzer şeyleri yaşadım:26:

Bu ne ya, okurken gözlerim kocaman kocaman açıldı.

Bence otur bi şükür namazı kıl, çok şükür kurtuldum Allahım de.

bu yazdıklarınızı okuyunca düşündümde çok şanslıyım bu nasıl insanmış psikolojisi bozuk dıcem adamda psıkoloji bile yokmuş bu gıbı ınsanlar topluma zarar toplatılmaları lazım :26::26::26:

Ha bisey daha guzel arkadasim, artik 2 senenin acisini cikar. Git gez eglen gönlunce istedigin arkadasinla. Hic kimse icinde kendinden taviz verme.

Malesef hala o 2 yılın acısını çıkaramıyorum gezip dolaşabiliceğim 1 tane bile arkadaşım yok sayesinde hala evde oturuyorum sabahtan akşama kadar bu sıralar gitar kursuna başlamayı düşünüyorum bakalım

tipik kro modeli bi erkek ben herşeyi yaparım kadınım camdan bakamaz... aileye bini bin para hakaretler saygısızca şeyler ...geç bile kalmışsın ayrılmakla

Aileside askerden sonra düzelir belki diye bekliyolar ama çok beklerler bu yaşa kadar düzelmeyen insan bundan sonra hiç sanmıyorum.

Aileside askerden sonra düzelir belki diye bekliyolar ama çok beklerler bu yaşa kadar düzelmeyen insan bundan sonra hiç sanmıyorum.

yok canım düzelmez o emin ol,düzelmeyi deneyebilir sadece belli bir süre sonra sıkılır ve özüne döner:20:
ayı ayıdır afedersin de ayıyı süslesen de ayılığından bir şey kaybetmez :50:
Valla benim de vardı böyle bir tane saldım doğasına mutlu olsun:52:

Bir daha tehdit falan etmeye kalkarsa olayı yargıya taşıyacağınızı söyleyin, ve bunu yapın. Böyle manyaklardan korkulur arkadaşım.

Aslında en doğrusu numaranızı falan değiştirin, ortak arkadaşlarınız varsa tembihleyin numaranızı ona vermesinler. Böyle iletişim içinde olmayın, çünkü adama umut veriyor gibi oluyorsunuz, daha doğrusu o bunu böyle algılar. Aranızdaki her şeyi bitirin, yolunuza bakın.

Böyle ruh hastaları çok var maalesef, hepimizin karşısına çıkıyorlar. Bazen arkadaş, bazen sevgili, bazen müşteri, bazen komşu formunda. Önemli olan bir yerde dur diyebilmek. Ki sizinki "taviz vermek" kavramını da çok çok aşan bir durum olmuş, ona size hükmetme yetkisini bizzat siz vermişsiniz. Kendinizi de bu anlamda irdeleyip hayatınızdaki bütün insanlarla ilişkinizi sorgulamasınız belki. Önemli olan sizsiniz, kendinizi bile bile esarete mahkûm etmemelisiniz.

Ortak arkadaşlarımız yok zaten başka şehirdeyiz telefon kullanmıyorum şimdilik bana ulaşabiliceği biyerde yok..
'bana itaat ediceksin' diyodu resmen köleyim ben sanki artık hiç kimseye bu kadar güvenebiliceğimi sanmıyorum.
Ben insanlara hemen ısınamayan sevemeyen biriyim bide buna neden bukadar aşşağılattım kendimi ben bile anlayamıyorum.

yok canım düzelmez o emin ol,düzelmeyi deneyebilir sadece belli bir süre sonra sıkılır ve özüne döner:20:
ayı ayıdır afedersin de ayıyı süslesen de ayılığından bir şey kaybetmez :50:
Valla benim de vardı böyle bir tane saldım doğasına mutlu olsun:52:

Aynen bizden sonraki avlarına allah sabır versin :)

verilmiş sadakanız varmış ve Allahın sevgili kuluymuşsunuz da kendinizi kurtarabilmişsiniz böyle aciz birinin elinden. Böyle birine nasıl aşık olunur ve yaşattıklarına nasıl alışınır hiç bir fikrim yok ama inş. bundan sonra gönlünüze göre biriyle karşılaşır onunla mutlu olursunuz

verilmiş sadakanız varmış ve Allahın sevgili kuluymuşsunuz da kendinizi kurtarabilmişsiniz böyle aciz birinin elinden. Böyle birine nasıl aşık olunur ve yaşattıklarına nasıl alışınır hiç bir fikrim yok ama inş. bundan sonra gönlünüze göre biriyle karşılaşır onunla mutlu olursunuz

Yaptıkları normal gelmeye başlamıştı artık, şuan yemek yiyiyorum, şimdi markete gidiyorum, bu gün buraya gidebilirmiyim sanki bunlar günlük yapılan normal şeyler gibiydi.
Çok sağol umarım başka biriyle mutlu olurum.

boşlukta mısın?
sen o boşluğa kurban ol kurban,
sadaka falan ver helva yap dağıtt.....
hergece şükret,dua et kurtuldum diye...

Yaptıkları normal gelmeye başlamıştı artık, şuan yemek yiyiyorum, şimdi markete gidiyorum, bu gün buraya gidebilirmiyim sanki bunlar günlük yapılan normal şeyler gibiydi.
Çok sağol umarım başka biriyle mutlu olurum.

öncelikle kendini sever sayarsan ve seçimlerini düzgün yaparsan mutlu olmaman için hiçbir sebep yok sakın bir daha hiç kimsenin anne babanda dahil sana bu şekilde davranmasına bunları yaşatmasına izin verme tatlım tamam mı ? evden çıkmıyorum demişsin iş bul yada ne bileyim kursalara git kalan zamanlarında sergi, sinema, tiyatro, kütüphanelere git ben evde olsam yapacak bi dünya şey bulurdum hee tabi birde o heriften kurtulduğum için değil boşlukta kalmayı çoluk çocuğa şeker konu komşuya helva kavurur sevabına dağıtırdım :D

Back