Sonunda ayrıldık !

korku filmi izler gibi okudum..adam hasta,gerçekten hasta..

ayrılmamışsın sen hayatını kurtamışsın!

nolur sakın geri dönmeyi falan düşünme..hastalıklı bir durum bu..korkulması gereken birşey.

Tüm bunlara katlanırken ne düşündün :26:
Yaşadıkların kolay atlatılacak şeyler değil,zaten bunları yaşadığın halde aylarca ayrılamadıysan lütfen bir psikoloğa git.

Tüm bunlara katlanırken evlenince düzelir uzak olduğumuz için kıskançlık yapıyodur diye düşündüm çok iyi niyetliyim.
Evet psikoloğa gidiyorum tedavi oluyorum zaten canım

Hayır asla geri dönmeyi düşünmüyorum.
Evet hasta hemde ruh hastası bunu ona dediğimde beni sen böle yaptın diyodu.
2 yıl evden çıkmayıp her dediğini yapınca insan ruh hastası oluyo demekki.

Sadece 1-2 kez konuştuk adam hala düzelirsen barışırız diyo bana bundan hiç bi halt olmaz.

düzelecek olan kim,sen mi? eğer ortada düzelmesi gereken biri varsa o sen değilsin..bence kendine bi bakmalı eski nişanlın..anaormal davranan o!

aman diyim dönme bu adama..evlenince seni mahveder,eve hapseder..nefes aldırmaz..eş değil köle arıyor bence.

2 yıl f tipi kapalı cezaevinde gönüllü kaldın demek oluyor sanırım tüm bu anlattıkların... neyse zararın neresinden dönsen kardır:) tebrik ediyorum kararını hayırlı uğurlu olsun :)))))

teK kelimeyle 'MANYAK'
sen kurtulmuşsun ya evlenseydin , eğer evlenseydin yaptığın deli cesareti olurdu

Nasıl kendini dövdürürsün sen ya Neyse Allah kurtarmış yine de hatanın neresinden dönsen kar

Ah canım benim, Allahın sevgili kuluymuşsun. Çok sevindim adına, iyi ki kurtulmuşsun ondan. Allahından bulsun Kendi gibileriyle karşılaşsın

Allah belasını versin böyle erkeklerin. "Sonunda Ayrıldık" diye başlık atmışsın, "Sonunda Kurtuldum" yazmalıydın.
Yıllar önce ben de benzer bir ilişki yaşamıştım; güya birbirimizi seviyorduk. Adamın hiçbir şeyi yoktu ya, hiçbir şeyi. Ne işi, ne parası. Kensdi karnını bile doyuramıyordu. Buna rağmen kabul ettim onu. Bana bin türlü yalan söyledi. Ona inandım. Onun için ailemi, memleketimi terk ettim; birlikte yaşamaya başladık. Ama ne yaparsam yapayım adamın güvenini kazanamadım. Hep kendimi suçladım, bir yerde hata yapıyorum diye. Biz kadınlar kendimizi ezdirmeye ne de meraklıyız. Kızlar kendinize gelin ya, hiçbir erkek sizin saçınızın teli kadar değerli değil. İnanın değil.

Hep onu aldattığımı düşünüyordu, onu terk edeceğimi, başkalarına gideceğimi ima ediyordu. İçip içip dağıtıyordu. Psikopatça hareketleri vardı. Hatta üstü kapalı olarak bana iğrenç laflar söyledi. Hep iyi niyetliydim, hiç kötü düşünmemeye çalıştım. Hep suyuna gitmeye çalıştım, belki düzelir, onu ne kadar sevdiğimi, ona değer verdiğimi nasıl olsa anlar diye nafile bekledim. Ne kadar da salakmışım. Sonra anladım ki, kendisi özgüven yoksunu, cahil, zavallı bir hiçmiş, hani şu loser dediklerinden. O beni asla hak etmemiş, tam tersine ben kendimi çok küçümsemişim. Kendimi öyle bir adamın yanıa yakıştıracak kadar değer vermemişim kendime. Lanet olsun o günlerime diyorum hatırladıkça.

Kızlar yapmayın etmeyin. Yuva kuracağım, evleneceğim, yok başımda erkek olsun vs diye onurunuzu ciğeri beş para etmez erkeklere çiğnetmeyin. Döktüğünüz tek damla gözyaşına bile değmez. Hayatta hiçkimse sizden değerli değil. S..edin gitsin. Kendi ayaklarınız üzerinde durun. Erkekler sizi dinlesin, siz erkekleri değil. Lanet olsun bu zihniyete. Biz kendimizi ezdirdikçe bu sürüngenler yaşamaya devam edecekler.

Tek merak ettiğim bunları yaşarken ailen napıyodu
kendi çocuğum olsa boğarım ben bunu gözüm görmez
bu insanlık mıdır

ıykı ayrılmıısn ınan cok ıyı ınsanlar cıkacak karsına

tüylerim ürperdi okurken
sen nasıl katlandın 2 sene, neden katlandın, anlamam imkansız:26:

Son düzenleme:
bu insanlık mıdır

Yok yahu düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor
kızım var
dengesiz psikopat manyağın tekinin lafıyla benimle bi yerlere gelmeyecek
ondan dayak yiyecek
sürükleye sürükleye götürürüm

büyük konuşuyorum arkadaş
sıkar biraz

Ruh hastası...Başka bir şey söyleyesim gelmedi...Şizofren!!

Ebediyen uzak durun bu ruh hastasından..

bu insanlık mıdır

Ben de bunu merak ettim...Benim eşim benim kılıma dokunacak, babam o dokunduğu yerlerini kesip ona yedirir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hasta adama bak yaa,dengesiz. Nasıl da sinir oldum
Kurtulduğuna şükretmelisin. Mazallah evlendiğinizde sana nefes aldırmazdı bu psikopat.
Adam olacak sözde..

Bende onu merak ediyorum. Benim nişanlım bana vuracak ve ben tepkisiz kalacağım? Dünyayı başına yıkarım onun. Öncelikle babam yaşasaydı elinden geleni ardına koymazdı zaten.. Böyle kişiliksiz insanlara her şey müstehak.

En azından tecrübe edinmiş oldun. Insanlara kolay kolay güvenmeyeceğini anlamışsındır. Ve bir daha böyle bir işin içinde olmazsın. Yaşanmış,bitmiş. Senin adına gerçekten çok sevindim.

Ama ne olur bu hasta adama bir daha kanma. isterse dizlerine kapansın,tüm dünyaya seni sevdiğini haykırsın dönme..

Son düzenleme:
Kurtulmussun sadaka dagit kurban kes bence,
yani okurken shoktan shoka girdim inanki
adam resmen ruh hastasi, özgüven yoksunu, piskopatin önde gideni ya resmen !!!!!

Ne demek yaptigin kahveyi alip dökmeler, yok ilk bana yapacaksin diye bagirmalar,
dövmeler sövmeler,
2 sene evde oturmak ne demek ya ???
Kizim sen niye bunun lafiyla 2 sene evde oturdun ??
Ay sen benim kizkardesim olcaktin varya, seni evire cevire bi döverdimki görürdün ozaman dövülmeyi
Saka bi yana bukadar ezdirmeyin kendinizi ya,
adam resmen ruh hastasi, resmen allah kurtarmis seni,

insallah hicbir kiz onun yanina düsmez gercekten bunu yürekten diliyorum,
cünkü yazik olacak her kiza

Bu kadar olmasada bende benzer bi ilişki yaşadım kıskançlık konusunda.Adam öğle yemeğine çıkartmaz iş yerinde ye der, evli arkadaşlarımdan bile beni kıskanırdı.Yok arabama erkek binmemeliymiş, bigün servise bindim bununla konuşuyorum bir yandan da geç servise biri geç kaldı bizim katta onu arıycam die kapattım telefonu var ya neler yaptı bana dünyanın lafını etti.Aradığım kişide 55 yaşında evli barklı adam yani.Eğitime gitmem sorundu, mesaiye kalmam ayrı bir sorun..işte insanın beynimi uyuşuyor nedir aptal olmuştum mesaiye kaldığımı saklıyordum anlamasın die evdeymişim gibi konuşuyordum ne salakmışım..Aşığım ya güya.Ne giysem suç, erkek arkadaşlarımla nasıl konuşsam kabahat.telefonum çekmiyor ise yandım.Arkadaşlar bi arkadaşımızın evine yemeğe gitmiştik öğrendi burnumdan getirdi fitil fitil.Neyse sonunda ben dayanamadım ayrıldım, tartışmalarda "ayrıl madem ne duruyorsun" diyen adam köpek oldu ama öyle böyle değil.Yalvardı, yakaerdı özürler diledi..Bu arada ben sanıyorumki o bana tüm yapma dediklerini kendiside yapmıyor.Sonradan öğrendim ki biz birlikteyken beyimiz kızların arabalarına binmiş, konserlere gitmiş, bi bayan arkadaşının evinde kalmış, aynı bayan arkadaş evli bir adamlada beraber aynı zamanda bununlada bişeyler yapmış sanırım, kadın boşanmış üstelik çocuğu var daha neler neler..Ben bunları duydum ya hayatımda ilk defa birinin kalbine hançer saplayasım geldi, kaybettiğime felan da değil üstelik aptallığıma kızdım, salaklığıma.Ve varya öyle bir konuştumki hayatımda kimseyle öyle konuşmamıştım canının ta içini yakarcasına konuştum küfür etmedim asla ama en can alıcı yerlerinden vurdum...Şimdi o insan gerçekten mutsuz hepte öyle olacak eminim..Hayatta hiçbir istediği olmadı..Hiçbir zamanda mutlu olacağını sanmıyorum mutluluğu yakalasa bile kendi elleriyle kaybedecek biri çünkü, onun değerini asla bilemez..Olay sevmek değil ya inan değil..Bende ilk ilişkimde çocuğu sevmemiştim ama eziyette çektirmedim insanım çünkü..Ama Allah bu cihandada verişyor insanlara cezalarını, o da çeksin gram üzülmüyorum..Bu tip kıskanç insalar kesin aldatan tipler kızlar emin olun...ben bu tezi onada söylemiştim yok ben böyleyim bilmem ne derdi..Hadi ya..Umarım bir gün bu tip erkekler mutlaka bi gün aldatılır anlasınlar aldatılma aptal yerine konamk nasıl birşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…