- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- Konu Sahibi Samire tmv
Ya bilmiyorum ama siz benim yerimde olsaniz hic takmasmiydiniz ya mesafe yoktu esimle kizin arasinda diyorum yani fazla mesafe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bilmiyorum ama siz benim yerimde olsaniz hic takmasmiydiniz ya mesafe yoktu esimle kizin arasinda diyorum yani fazla mesafe
Sınav çıkışlarında etraf genellikle kalabalık olur.Herkes yakınını beklediği için.Ben takmazdım.Herkes ayrı bir yerde eşimle o kız ayrı bir yerde duruyorsa sorardım tabi o kim diye ama üstünde durmazdım açıkçası.Hiç mi güvenmiyorsun kocana ?Ya bilmiyorum ama siz benim yerimde olsaniz hic takmasmiydiniz ya mesafe yoktu esimle kizin arasinda diyorum yani fazla mesafe
Sormak istemedim simdide ya guven degilde benim ki hastalik galibaSınav çıkışlarında etraf genellikle kalabalık olur.Herkes yakınını beklediği için.Ben takmazdım.Herkes ayrı bir yerde eşimle o kız ayrı bir yerde duruyorsa sorardım tabi o kim diye ama üstünde durmazdım açıkçası.Hiç mi güvenmiyorsun kocana ?
Ya biraz arayi sogutuyum dedim ceza alacam yoksa ben sizsiz ne yaparimaaa yine samire bnde diodum ne zaman yeni konu acicak
Evet yasakSen sınavdayken ayaküstü sohbet etmiş olamazlar mı? Sizde karşı cinsle konuşma, bakma yasağı mı var?
Yok kiz iyiler valla onlar dalga gecince ben gülüyorum hosuma gidiyor biraz da alis buraya kimin gercekten dalgaya aldigini yada sadece guldurmek icin oldugunu anlarsinİlk olarak herkes dalga geçmezse ölür valla ölür!! Biri bir taş atsın yeterki herkes arkasında gidiyor maşallah. KK nın bu durumundan nefret ediyorum.
İkincisi eşin bişey yaptıysa daha önceden ona güvenmemen normal birlikte bir aile terapistine gidin. Eğer hiç bişey yapmamışsa ve sen bu haldeysen o zamanda senin tek başına terapiye gitmen lazım.
bende kocamla ilgili actigim konudan sonra yine esimle ilgili yeni seyleri ayni konudan nasil devam ettiricem ? sen bilirsin.Ya biraz arayi sogutuyum dedim ceza alacam yoksa ben sizsiz ne yaparim
Sorununu biliyorsan neden tedavi olmuyorsun Kocanın aklına yavaş yavaş işliyorsun benden söylemesi.Sormak istemedim simdide ya guven degilde benim ki hastalik galiba
Ya o zaman onceki konuya yorum yaziyorlarbende kocamla ilgili actigim konudan sonra yine esimle ilgili yeni seyleri ayni konudan nasil devam ettiricem ? sen bilirsin.
sen öyle düşünüyosan bişey diyemeyeceğim : ) ben katılmıyorum benimle dalga geçseler sinirlenirdim :)Yok kiz iyiler valla onlar dalga gecince ben gülüyorum hosuma gidiyor biraz da alis buraya kimin gercekten dalgaya aldigini yada sadece guldurmek icin oldugunu anlarsin
Yok hic soylemem esime siz varsiniz iyiki varsiniz yoksa kafayi yerimSorununu biliyorsan neden tedavi olmuyorsun Kocanın aklına yavaş yavaş işliyorsun benden söylemesi.
Hayirdir seni sinirlendirmislersen öyle düşünüyosan bişey diyemeyeceğim : ) ben katılmıyorum :)
evet aynen oyle yeni yazdigin seyi kimse görmüyor direk ilk sayfayi okuyorlar kiziyorlar hep esimizle ilgili yeni konulr acinca ama öbür türlsünüde yaptim. ilk sayfa kadar fazla yorum ve öneri alamadim.Ya o zaman onceki konuya yorum yaziyorlar
Evet iste editor görse artik bana basar cezayievet aynen oyle yeni yazdigin seyi kimse görmüyor direk ilk sayfayi okuyorlar kiziyorlar hep esimizle ilgili yeni konulr acinca ama öbür türlsünüde yaptim. ilk sayfa kadar fazla yorum ve öneri alamadim.
basmaz insallahEvet iste editor görse artik bana basar cezayi
seninle dalga geçtikleri için sinirlendimHayirdir seni sinirlendirmisler