Sonunda aglarmiyim bilmiyorum

Samirecim ben senin piskolojik sorununu anladim. Sen esin seni kisakanmiyor diye uzuluyorsun ve buda senin kotu seyler dusunmene sebep oluyor. Acaba bi baskasiyla konustumu gibi seyler dusunuyorsun. Sorun sende degil esinde.:KK54:

O degilmi zaten senin hep kuruntular yapmana sebep olan bence onu piskologa gotur. Yada onunla tekrar bu koju uzerine konus hala icim icimi yiyor o kadinla konsutunmu de. Ha bu arada cocuk varmi ? Yada dusunuyormusunuz?
Var canim bir yasimda kizim var bilmiyorum beni sevmiyor gibi geliyor begenmiyor gibi hissediyorum

Hz allah dert vermesin
Var canim bir yasimda kizim var bilmiyorum beni sevmiyor gibi geliyor begenmiyor gibi hissediyorum

Samire bence sen kendinle barisik degilsin ozaman.
Kilolu musun? O halde diyete basla, saclarinda degisiklik yap, kendini gelistrir bol bol kitap oku. Kafani kitaba felan yor, kisisel gelisim kitaplari, annelik ve evlilik hakkinda kitaplar oku yada ilgilendigin birsey varsa onlarla ugras.
Bir kadini en cok kilo üzüyor, zayiflama calis eger kiloluysan zayifladikca mutlu olursun. Esininde hosuna gider bu durum.

Samire bence sen kendinle barisik degilsin ozaman.
Kilolu musun? O halde diyete basla, saclarinda degisiklik yap, kendini gelistrir bol bol kitap oku. Kafani kitaba felan yor, kisisel gelisim kitaplari, annelik ve evlilik hakkinda kitaplar oku yada ilgilendigin birsey varsa onlarla ugras.
Bir kadini en cok kilo üzüyor, zayiflama calis eger kiloluysan zayifladikca mutlu olursun. Esininde hosuna gider bu durum.
Evet biraz kilo var sadece kilo degilki ama

Senin abarttigini dusunuyorlar ama onlarda cok iyi biliyorki kadinlar hislerinde yanilmaz. Banada bazen esimin beni sevmedi dusuncesi geliyor. Bizi sevmiyorlar ama aliskanlik haline gelmisiz sevdiklerini saniyorlar. Onlar bize alismislar sadece bu

Çok dürüst olacağım. Her konunuza kibarca yazdım ama yok artık dayanamıyorum. Çok özgüvensiz bir kadınsınız neden?
Yani kocanız çok mu ilgisiz sevdiğinden mie min değilsiniz? Yada fiziki yapınızı mı bepenmiyorsunuz çirkin mi buluyorsunuz kendinizi?
Cidden ben erkek olsam bu kadar kıskanç özgüvensiz kadınla beraber olmam.
Sevgilim eşim her neyse beni beğenmiyor mu? Gidip onla bunla mı flörtleşiyor? Kapı orada, hodri meydan diyorum ben. Gitsin yahu. Ben kendim olarak mutluyum, yalnız da mutluyum. İlişki demek kendine ızdırap değil ki!!
Kimse de benim için vazgeçilmez değil ben kendim mutluyum kendimle, kim giderse gitsin ben kendime yeni bir dünya kurabilirim o güçte bir kadınım.
Ne bu böyle en yakışlıklı en dayanılmaz koca sizinki herkes peşinde siz de daha iyisini bulamayan "ezik" bir kadın mısınız? Dışarıdan kocanıza deli, özgüvensiz, ezik bir kadın gibi görünüyorsunuz bilginize. Bu imajı kocanıza da veriyorsanız, evet ilgisi de başkasına kaçar, aldatır da, gider de... Önce bir kendinize çeki düzen verin, bu tarzla itici duruyorsunuz, yapışmışsınız "kıymetli kocişinize"...

Çok dürüst olacağım. Her konunuza kibarca yazdım ama yok artık dayanamıyorum. Çok özgüvensiz bir kadınsınız neden?
Yani kocanız çok mu ilgisiz sevdiğinden mie min değilsiniz? Yada fiziki yapınızı mı bepenmiyorsunuz çirkin mi buluyorsunuz kendinizi?
Cidden ben erkek olsam bu kadar kıskanç özgüvensiz kadınla beraber olmam.
Sevgilim eşim her neyse beni beğenmiyor mu? Gidip onla bunla mı flörtleşiyor? Kapı orada, hodri meydan diyorum ben. Gitsin yahu. Ben kendim olarak mutluyum, yalnız da mutluyum. İlişki demek kendine ızdırap değil ki!!
Kimse de benim için vazgeçilmez değil ben kendim mutluyum kendimle, kim giderse gitsin ben kendime yeni bir dünya kurabilirim o güçte bir kadınım.
Ne bu böyle en yakışlıklı en dayanılmaz koca sizinki herkes peşinde siz de daha iyisini bulamayan "ezik" bir kadın mısınız? Dışarıdan kocanıza deli, özgüvensiz, ezik bir kadın gibi görünüyorsunuz bilginize. Bu imajı kocanıza da veriyorsanız, evet ilgisi de başkasına kaçar, aldatır da, gider de... Önce bir kendinize çeki düzen verin, bu tarzla itici duruyorsunuz, yapışmışsınız "kıymetli kocişinize"...
Tamam dikkate alacam soylediklerinizi

Ayrıca size kendimden bir örnek vereyim. Geçen sene sevgilimin işyerinde iş arkadaşı ayan beyan bizimkine yazılmış, üstü kapalı kimse bilmez takılalım demiş. Ben bunu çook sonradan kız işten çıkarılınca sevgilimden duydum. Güveniyorum ve hiç büyütmedim. Şimdi de o zaman da zerre güvenim sarsılmadı ne şifrelerini bilirim ne isterim. Bilgisayarda otomatik hatırladığı halde bir gün açıp bakmadım. Güvenmiyorsam evlenmezdim, güvenmiyorsam bir ömür onunla olmak istemezdim. O da bana güvenmese ve kıskançlıkları olsa ben durmazdım yanına.
Cidden her konun birbirinden boğucu. Kendine de yazık ya. Bu kadar hayat kendine cehennem edilmez. Hiç mi kendine güvenin yok, hiç mi kendine saygın yok? Adama güvenmiyorsan niye yanındasın ya..
Sanki ilah gibi kocan var kaptın en mükemmel erkeği gibi bir kıskançlıklar. Bir kendine gel lütfen bu ne? Merak etme o sana kıymetlidir, adam da herkes peşimde diyor senin bu triplerinden dolayı, onun da poposunu arşa kaldırmışsn maşallah. O da senin sayende kendini mükemmel vazgeçilmez erkek sanıyor yoksa kimse kocanın peşinde koşmuyor merak etme.

Senin abarttigini dusunuyorlar ama onlarda cok iyi biliyorki kadinlar hislerinde yanilmaz. Banada bazen esimin beni sevmedi dusuncesi geliyor. Bizi sevmiyorlar ama aliskanlik haline gelmisiz sevdiklerini saniyorlar. Onlar bize alismislar sadece bu

Bu düşüncenize katılmıyorum. Bizi sevmiyorlar sadece alışmışlar nedir yahu siz bi alışkanlıktan ibaret değilsiniz, sevmişsiniz, evlenmişsin. Alıştı ondan bırakmıyor yoksa sevdiği yok diye düşünürsen sende, eşinde, ilişkinde zarar görür bu kafayı bi değiştirin derim.

Bu düşüncenize katılmıyorum. Bizi sevmiyorlar sadece alışmışlar nedir yahu siz bi alışkanlıktan ibaret değilsiniz, sevmişsiniz, evlenmişsin. Alıştı ondan bırakmıyor yoksa sevdiği yok diye düşünürsen sende, eşinde, ilişkinde zarar görür bu kafayı bi değiştirin derim.
Ama o hissi veriyorlar eslerimiz cogu kez evde süs cicegi olmak bide hamile halimde inan cok zoruma gidior defalarca konussamda gene ayni. Suanki gibi mesela oturmus elinde telefon bu saatte. O oyle yapinca bende burda paylasiyorum derdimi insan herkeslede konusamioki

Bir an oluyor kızıyorum size bir an geliyor bakıyorum size söylenen fikirlere değer veriyorsunuz, yaparım, dikkate alırım diyorsunuz, o zaman kızgınlığım geçiyor nasıl yardımcı olabilirim diye düşünüyorum. Aynı anda birden fazla duyguyu yaşatıyorsunuz bana maşallah. :KK48:
Belki siz eşinizi biraz rahat bıraksanız, belki kıskançlıktan çatlayacak hale gelseniz de hiçbir şey belli etmeseniz, adam gelecek burada "erkek üye yasak biliyorum ama karım acaba beni sevmiyor mu artık" diye dert yanacak. Kaçan her daim kovalanır unutmayın. Bu evliler için de geçerli, sevgililer için de :KK66:
Kıskançlıkla geçen zamanınızı kendinize bakmak geliştirmek için harcasanız, çok da güvenli ve dik duruşlu olursunuz.Hoppa

X