Çok dürüst olacağım. Her konunuza kibarca yazdım ama yok artık dayanamıyorum. Çok özgüvensiz bir kadınsınız neden?
Yani kocanız çok mu ilgisiz sevdiğinden mie min değilsiniz? Yada fiziki yapınızı mı bepenmiyorsunuz çirkin mi buluyorsunuz kendinizi?
Cidden ben erkek olsam bu kadar kıskanç özgüvensiz kadınla beraber olmam.
Sevgilim eşim her neyse beni beğenmiyor mu? Gidip onla bunla mı flörtleşiyor? Kapı orada, hodri meydan diyorum ben. Gitsin yahu. Ben kendim olarak mutluyum, yalnız da mutluyum. İlişki demek kendine ızdırap değil ki!!
Kimse de benim için vazgeçilmez değil ben kendim mutluyum kendimle, kim giderse gitsin ben kendime yeni bir dünya kurabilirim o güçte bir kadınım.
Ne bu böyle en yakışlıklı en dayanılmaz koca sizinki herkes peşinde siz de daha iyisini bulamayan "ezik" bir kadın mısınız? Dışarıdan kocanıza deli, özgüvensiz, ezik bir kadın gibi görünüyorsunuz bilginize. Bu imajı kocanıza da veriyorsanız, evet ilgisi de başkasına kaçar, aldatır da, gider de... Önce bir kendinize çeki düzen verin, bu tarzla itici duruyorsunuz, yapışmışsınız "kıymetli kocişinize"...