Sonunda aglarmiyim bilmiyorum

samire yorumları okumadım ama nasıl olsa sen yorumları önemsemiyorsun yine yine yeniden gelip aynı şekilde konu açıyorsun..
madem yazılanları umursamadan gene bildiğini okuyacaksın neden konu açıyorsun?

ve ben yine yine yeniden aynı şeyleri yazacağım..kendine meşgale bul..kitap oku , hobi edin.. kendi başına halldemiyorsan git tedavi ol.. bir ömür bu şekilde şüphecilikle geçmez..

ne olmuş önünde duran kızla konuşmuşsa.. kızı konuşarak yedimi yada kız mı onu yedi ?
bu adam karşı cinsten biriyle konuşamıycak mı? ne olur konuşursa ..? bunun nesi anormal?

bak söylüyorum sana bir gün gelip buraya kocam benden boşanmak istiyor diyede konu açacaksın bu gidişle..taş olsa dayanamaz yahu..

Yani böyle kocanız bir kıvanç Tatlıtuğ filan mı, boy pos..... Ondan mı kıskanıyorsunuz?
Ya ne bileyim sınav çıkışı saat sormuştur, yada kalabalıktan yakın durmuşlardır. Niye oyuncakçıda kız eşinize baksın? Böyle dışarıya çıkınca ıslaklık çığlıklar filan oluyo mu adamın arkasından :-):-)
Relax olun, kafanızı meşgul edin, kurslara yazılın......

samire yorumları okumadım ama nasıl olsa sen yorumları önemsemiyorsun yine yine yeniden gelip aynı şekilde konu açıyorsun..
madem yazılanları umursamadan gene bildiğini okuyacaksın neden konu açıyorsun?

ve ben yine yine yeniden aynı şeyleri yazacağım..kendine meşgale bul..kitap oku , hobi edin.. kendi başına halldemiyorsan git tedavi ol.. bir ömür bu şekilde şüphecilikle geçmez..

ne olmuş önünde duran kızla konuşmuşsa.. kızı konuşarak yedimi yada kız mı onu yedi ?
bu adam karşı cinsten biriyle konuşamıycak mı? ne olur konuşursa ..? bunun nesi anormal?

bak söylüyorum sana bir gün gelip buraya kocam benden boşanmak istiyor diyede konu açacaksın bu gidişle..taş olsa dayanamaz yahu..
Ya tedavi olursam kendimi cok kotu hissedecem

kıskanç olmak başka şey sizinki başka şey. tamam insan kocasını beğenir, sever de arkadaş bütün dişilerin kocanıza aşık olduğunu, her an kocanızla konuşmaya hazır olduklarını nasıl düşünüyorsunuz? o kıskandığınız kadınların çoğunun belki de kocanızdan çok daha yakışıklı, çok çok daha seksi, çok çok çok daha zengin... sevgilileri vardır. nedir bu kocalarınızı bizim gibi dışarda gezen kadınların tümü için ilah yapan anlamıyorum.
azıcık normal dünyaya dönün. kocanız belki de çoğu kadının dikkatini bile çekmeyen biridir. az sakin, az aklı selim olun ya.

Ben sahsen bu kadar takmam samirecim eger ortada bi aldatma olursa veya varsa senin gibi bi kadinin bunu yakalamicani hic sanmiyorum kesin yakalarsin.:KK51:

Bide zaten sevmeyen erkek aldattiginda nedense hep yakalanir karisina bunu unutma cekirge 1 ziplar 2 ziplar misali. Sevmeyene deger vermeyene acicaksin kapiyi.

Ama ortada aldatmada yok bisey yok cok fazla takintili olmani kaybetme duygusu olarak goruyorum. Kendini azcik rahat birak ta kocan senin icin kaybetme duygularina kapilsin sekerim.:KK66:

Kendimi kotu hissedecem cunku

Samire psikologlar insanlari kendilerine kötü hissettirmek icin okuyup kafa patlatmiyorlar.
Sen sürekli problemlisin ya, kendini kötü hissediyorsun ya, iste bunlara cözüm önerileri sunuyorlar, seninde hayatin rahatliyor eger uygularsan. Korkulacak bir durum yok.

Ben senin artik insanlarla dalga gecmek amacli konu actigini düsünmeye basladim. Yani bu derece herseyi kafaya takan birini ilk defa görüyorum, pek inandirici gelmemeye basladin.

Eger yazdiklarin dogruysa gercekten bir psikolog cözer senin isini, baska türlü yoksa ömrün boyunca hep böyle acabalarla, mutsuzluklar vs vs yasarsin.

Neden bu kadar takintilisin, özellikle esine? Esin ne yapiyor sana? Adami cok mu bunaltiyorsun acaba?

X