- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- Konu Sahibi Samire tmv
Çok takıntılısın.Sıkıntı büyük.Ama senden yana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga geçtiğini düşünüyorum artıkYa biraz arayi sogutuyum dedim ceza alacam yoksa ben sizsiz ne yaparim
O zaman adamı eve kapatalım pencerelere de tahta çakalım oralardan da kimse göremesin arkadaşım :)Evet yasak
Ne alaka duyunca rahatliyacam eger ben dun buraya konu acmasaydim kesin aglamistim esimlede tartismistimDalga geçtiğini düşünüyorum artık
Bu arada eşinle o kıza dikkat et sen kız samiree !!!
Bunu duyunca rahatlayacaksın herhalde
Ya tedavi olursam kendimi cok kotu hissedecemsamire yorumları okumadım ama nasıl olsa sen yorumları önemsemiyorsun yine yine yeniden gelip aynı şekilde konu açıyorsun..
madem yazılanları umursamadan gene bildiğini okuyacaksın neden konu açıyorsun?
ve ben yine yine yeniden aynı şeyleri yazacağım..kendine meşgale bul..kitap oku , hobi edin.. kendi başına halldemiyorsan git tedavi ol.. bir ömür bu şekilde şüphecilikle geçmez..
ne olmuş önünde duran kızla konuşmuşsa.. kızı konuşarak yedimi yada kız mı onu yedi ?
bu adam karşı cinsten biriyle konuşamıycak mı? ne olur konuşursa ..? bunun nesi anormal?
bak söylüyorum sana bir gün gelip buraya kocam benden boşanmak istiyor diyede konu açacaksın bu gidişle..taş olsa dayanamaz yahu..
Ya psikologa gitmek istemiyorumah samire vah samire.. ne zaman gitceksin psikoloğa ?
Ya psikologa gitmek istemiyorum
Kendimi kotu hissedecem cunkuNeden istemiyorsun???? Psikologa gitmek istememek icin ne sebep olabilir anlamadim?
Kendimi kotu hissedecem cunku