Sonunda aglarmiyim bilmiyorum

Ben sahsen bu kadar takmam samirecim eger ortada bi aldatma olursa veya varsa senin gibi bi kadinin bunu yakalamicani hic sanmiyorum kesin yakalarsin.:KK51:

Bide zaten sevmeyen erkek aldattiginda nedense hep yakalanir karisina bunu unutma cekirge 1 ziplar 2 ziplar misali. Sevmeyene deger vermeyene acicaksin kapiyi.

Ama ortada aldatmada yok bisey yok cok fazla takintili olmani kaybetme duygusu olarak goruyorum. Kendini azcik rahat birak ta kocan senin icin kaybetme duygularina kapilsin sekerim.:KK66:
Sence oyle beni kaybetme duygularina kapilir mi beni hic kiskanmaz nasil olacak o is

Samire psikologlar insanlari kendilerine kötü hissettirmek icin okuyup kafa patlatmiyorlar.
Sen sürekli problemlisin ya, kendini kötü hissediyorsun ya, iste bunlara cözüm önerileri sunuyorlar, seninde hayatin rahatliyor eger uygularsan. Korkulacak bir durum yok.

Ben senin artik insanlarla dalga gecmek amacli konu actigini düsünmeye basladim. Yani bu derece herseyi kafaya takan birini ilk defa görüyorum, pek inandirici gelmemeye basladin.

Eger yazdiklarin dogruysa gercekten bir psikolog cözer senin isini, baska türlü yoksa ömrün boyunca hep böyle acabalarla, mutsuzluklar vs vs yasarsin.

Neden bu kadar takintilisin, özellikle esine? Esin ne yapiyor sana? Adami cok mu bunaltiyorsun acaba?
Ya neden dalga geceyim kiskanclik hastaliklari neler yapiyor ona bakarsaniz anlarsiniz ama ben esime yansitmam

Sence oyle beni kaybetme duygularina kapilir mi beni hic kiskanmaz nasil olacak o is
Hic denedinmi esini takmamayi dicem ama takintili oldugunu bildigim icin sacma bi soru olur.

Birazcik uzak dur esinden cik gez dolas arkadaslsrin varsa sık sık yazis veya telefonlas. Belki sen disari cikinca kiskanir kaybetme korkusu yasar. Suanda aklima baska bisey gelmiyor

Ya tedavi olursam kendimi cok kotu hissedecem

iyide şimdide kendini sürekli kötü hissediyorsun..
sürekli paranoyalarla yaşıyorsun bu iyi birşey mi sence?
sürekli tetikte yaşamak yormuyor mu seni ?
hayatının sonuna kadar eşine odaklı mı yaşayacaksın?
önünde kim durdu kimle konuştu oyuncakçıdaki kız mı baktı?
hayatın akışındaki normal şeyleri bile üzerine alınarak senaryolar üretiyorsun sürekli..kendine acımıyorsun madem o deli gibi kıskandığın eşine acı..geleceğine acı .. gözünü aç artık ya!!!

Hic denedinmi esini takmamayi dicem ama takintili oldugunu bildigim icin sacma bi soru olur.

Birazcik uzak dur esinden cik gez dolas arkadaslsrin varsa sık sık yazis veya telefonlas. Belki sen disari cikinca kiskanir kaybetme korkusu yasar. Suanda aklima baska bisey gelmiyor
Oyle gezince birsey demezki oda benim tam testi pek rahat

iyide şimdide kendini sürekli kötü hissediyorsun..
sürekli paranoyalarla yaşıyorsun bu iyi birşey mi sence?
sürekli tetikte yaşamak yormuyor mu seni ?
hayatının sonuna kadar eşine odaklı mı yaşayacaksın?
önünde kim durdu kimle konuştu oyuncakçıdaki kız mı baktı?
hayatın akışındaki normal şeyleri bile üzerine alınarak senaryolar üretiyorsun sürekli..kendine acımıyorsun madem o deli gibi kıskandığın eşine acı..geleceğine acı .. gözünü aç artık ya!!!
Burda sizin yorumlarinizi okuyunca tamam kendime bakacam kiskanmiyacam diyorum ama ertesi gun yine ayni birsey oluyor yine kafama takiyorum

Ne kadar sacmasapan seyleri kafanıza takıyorsunuz.

Patates yemiş mangal istemiş o gelmiş bu küsmüş.

valla kardeşim olsaydınız cok sağlam ağlatırdım.

Burda sizin yorumlarinizi okuyunca tamam kendime bakacam kiskanmiyacam diyorum ama ertesi gun yine ayni birsey oluyor yine kafama takiyorum

işte o ertesi gün olan şeyi engellemek için kitap oku..kendini dinleme sürekli ..çaba göstermiyorsun ki hiç..durduk yerde normalleşeyim istiyorsun çabala biraz..

Oyle gezince birsey demezki oda benim tam testi pek rahat
Samirecim ben senin piskolojik sorununu anladim. Sen esin seni kisakanmiyor diye uzuluyorsun ve buda senin kotu seyler dusunmene sebep oluyor. Acaba bi baskasiyla konustumu gibi seyler dusunuyorsun. Sorun sende degil esinde.:KK54:

O degilmi zaten senin hep kuruntular yapmana sebep olan bence onu piskologa gotur. Yada onunla tekrar bu koju uzerine konus hala icim icimi yiyor o kadinla konsutunmu de. Ha bu arada cocuk varmi ? Yada dusunuyormusunuz?

X