Sonunda aglarmiyim bilmiyorum

bütün konularınızda ve yaptığınız yorumlarda şu dikkattimi çek ben öyle istşyorum ben böyle istemiyorum ben ben ben ben... hem bu kadar ben merkez hemde özgüveni düşük olamaz insan. demekki eşinize güvenmemeniz kendi özgüvensizliğinizden kaynaklanmıyor. biraz paranoya var sizde.

Bilmiyorum hic begenmiyorum cok cirkinim gibi geliyor
gelmesin samire...
kendinden başka sana ancak yüzeysel yardım eder...kendini böyle yargıladıkça ve değere layık görmedikçe yaşarsın aynı şeyleri...

bırqk kocanı, biraz kendini kendine aç
hoş ,beni şu an anlayabilecek bilinçte değilsin
ama dilerim bir an önce çözüm bulman...

bütün konularınızda ve yaptığınız yorumlarda şu dikkattimi çek ben öyle istşyorum ben böyle istemiyorum ben ben ben ben... hem bu kadar ben merkez hemde özgüveni düşük olamaz insan. demekki eşinize güvenmemeniz kendi özgüvensizliğinizden kaynaklanmıyor. biraz paranoya var sizde.
Hep benli mi konusuyorum ben

gelmesin samire...
kendinden başka sana ancak yüzeysel yardım eder...kendini böyle yargıladıkça ve değere layık görmedikçe yaşarsın aynı şeyleri...

bırqk kocanı, biraz kendini kendine aç
hoş ,beni şu an anlayabilecek bilinçte değilsin
ama dilerim bir an önce çözüm bulman...
Insallah canim

Bilmiyorum ama esim beni gorunce benim yanima geldi esimde iki kere arkasina donup o tarafa bakti
senın huyunu bildiği için panık yapmıstır belkı.
samire bişi sorcam sana, senin eşinden başka derdın olmaz mı canım? kendıne yaparsın ne yaparsan . bırak adamla ugrasmasını bıraz kendıne bak

senın huyunu bildiği için panık yapmıstır belkı.
samire bişi sorcam sana, senin eşinden başka derdın olmaz mı canım? kendıne yaparsın ne yaparsan . bırak adamla ugrasmasını bıraz kendıne bak
Sadece o degil tabiki cok kafaya takan birisiyim hic kafam rahat uyudugum yoktur

Sadece o degil tabiki cok kafaya takan birisiyim hic kafam rahat uyudugum yoktur
her ailede sorun vardır. bazıları kusursuz hayatı varmıs gibi davransa da burada
emin ol herkesın evınde bazı sorunlar var. bu sorunlarla baş etmeyı bilmelı ınsan. yanı en ufak seylere kafanı takarsan işin çok zor, kendıne yaparsın..
insanlar hayatına devam ederken sen onları kafaya takmakla yasıyorsun.

her ailede sorun vardır. bazıları kusursuz hayatı varmıs gibi davransa da burada
emin ol herkesın evınde bazı sorunlar var. bu sorunlarla baş etmeyı bilmelı ınsan. yanı en ufak seylere kafanı takarsan işin çok zor, kendıne yaparsın..
insanlar hayatına devam ederken sen onları kafaya takmakla yasıyorsun.
Evet dogru soyluyorsunuz

Dune nasil baslarsan oyle gidermis ya osuan cok kotu canim sıkkın sabah sinava gittim esim goturdu beni bekledi sinavim bittikten sonra bi baktim esimin onunde bi kiz sonra esim benim tarafa geldi iki defa arkasina bakti sizce konusuyorlarmiydi
Ikincisi avm girdik esimle kızıma oyuncak bakiyorduk iste sunu mu alalim bunumu alalim diye koseye gecti orda da gorevli duruyormus ben gectim gorevli esime bakiyormus onada sinir oldum
Ucuncusu piknige gittik eltimlerle kv kp onlar patates haslamislar bende dedim ki bunu sabah kahvalti gibi yiyelim ogleden sonrada et yapariz diye eltimin kizi iste ben et yememde patates yaptikda diye benim canim istemisti kp ugrasmayin dedi susdum ama çok kotu canim sıkıldı ne olacakti sanki yemem diyecegine yeseydin sonra biz yaptik mangal oda yemedi guya ben onlarin menuyu begenmemisim sizce oyle mi begenmemis gibimi oldu
sen bu kadar kıskançlıkla erkenden göçersin, kocan genç kızlara kalır.
:)
şaka bir yana. boşver canım ya kıskanma bu kadar. sen kendini sev önce, sonrasına canını sıkma.

Sorun yapma bu kadar ne gereği var
Dune nasil baslarsan oyle gidermis ya osuan cok kotu canim sıkkın sabah sinava gittim esim goturdu beni bekledi sinavim bittikten sonra bi baktim esimin onunde bi kiz sonra esim benim tarafa geldi iki defa arkasina bakti sizce konusuyorlarmiydi
Ikincisi avm girdik esimle kızıma oyuncak bakiyorduk iste sunu mu alalim bunumu alalim diye koseye gecti orda da gorevli duruyormus ben gectim gorevli esime bakiyormus onada sinir oldum
Ucuncusu piknige gittik eltimlerle kv kp onlar patates haslamislar bende dedim ki bunu sabah kahvalti gibi yiyelim ogleden sonrada et yapariz diye eltimin kizi iste ben et yememde patates yaptikda diye benim canim istemisti kp ugrasmayin dedi susdum ama çok kotu canim sıkıldı ne olacakti sanki yemem diyecegine yeseydin sonra biz yaptik mangal oda yemedi guya ben onlarin menuyu begenmemisim sizce oyle mi begenmemis gibimi oldu
Hangi sınava girdin canım ? Çok kiskanma gereğinden fazla kıskançlık sana da zarar verir kuzum

Neden burda herkes dertlerini anlatiyor ha sizin icin dert olur ha olmaz onu bilemem ama konu sahibi icin derttir
Söylediklerimi bu kadr yanlış anlayabilirdiniz ancak:) ben diyorumki olaylara hep benim isteklerim diye yaklaşmayın.

Tatlım merhaba. Eltinin kızı anladığım kadarıyla kaba hadsiz ve birazda arıza. Ilımlı olup düzgün cevaplar verseydi de güzelim pikniğe burnundan getirmeseydi. Plan bozan sen değilsin. Bizde de öyledir. Patates vb şeyler mangaldan önce yenir. Öğleden sonra da mangal yakilir. Giciklik karşı tarafta diyebilirim. Diğer meseleye gelince tatlım bunlar bir tesadüf olabilir. Ama olmaya da bilir. Biraz daha gözlemle. Dikkatli gözlemle. Dene bakalım ne olacak. Gözlemle. Bayanların çok olduğu yerlerde dikkat et bakalım ne yapıyor tatlım. Bir kez nem kaptin kafan karışık için huzursuz olabilir. Bu yüzden dikkat et bakalım ne yapacak. Canını birşeye sıkma. Umarım sen yanlış anlamissindir. Sevgiler

X