Sonuçlar açıklanmış arkadaşlar.

nilayu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
235
0
Aöf bütünleme sınav sonuçları açıklanmış, arkadaşlar; ben tüm dersleri vermişim Umarım sizlerinkilerde iyidir

Tek dersim vardı ve o tek dersi büt dede verememişim artık seneye

Türk dili Edb. bölümüyüm tek dersim vardı. Eski türk edb. ondan da geçtim 69 almışım :))
inşallah herkes vermiştir canlarım yaa :))

Türk dili Edb. bölümüyüm tek dersim vardı. Eski türk edb. ondan da geçtim 69 almışım :))
inşallah herkes vermiştir canlarım yaa :))

:Ooo tebrik ederim seni.Bende Ebiyatı çok seviyordum ama zor bir bölüm; cesaret edemedim.

2 dersten kalmışım
47 ile 45 ama geçtim çok şükür

Geçen arkadaslar; tebrikler.Kalan arkadaslar, morelinizi bozmayın, seneye işallah.Açıktan okumak oldukça zor.

laborant veteriner sağlık önlisans programı okuyordum tek dersle büte kalmıştım ve o dersten 77 alarak mezun oldum)))))

benim eşimde 47yle kalmış.:84:2 dersi var.:97:7 yıldır 2 yıllık okulu bitiremedi,hep kılpayı kaçırıyor...

Tek ders evet ama resmen korkulu rüyam takılıp kalacak bana
Matamatikten hiç hoşlanam ve ben o derse takıldım kaldım büt tende finaldende 31 aldım

Anlıyorum seni.Bende iktisattan takılmıştım, matamatiği hiç sevmiyorum, lisede de sayısal hep berbattı.Bazen matematiği neden buldu bilim adamları, diye isyan etmeden, duramıyorum.

laborant veteriner sağlık önlisans programı okuyordum tek dersle büte kalmıştım ve o dersten 77 alarak mezun oldum)))))

Tebrik ederim.

sağol canım ya :) sen ne okuyorsun :))

Sosyoloji okuyorum, canım.

benim eşimde 47yle kalmış.:84:2 dersi var.:97:7 yıldır 2 yıllık okulu bitiremedi,hep kılpayı kaçırıyor...

Hangi bölüm okuyor eşin?Bi de hangi derslerden kalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…