Sonuçlar açıklanmış arkadaşlar.

mesleki eğitim canım;davranış bilimleri,ceza hukuku...:KK59:

Davranış bilimleri dersini bende görmüştüm.Eşinin hangi kaynaktan yararlanıyor bilmiyırum ama; yardımcı kitapların çok faydasını görmüştüm ben.Birde çıkmış sorulardan faylanabilir.

Davranış bilimleri dersini bende görmüştüm.Eşinin hangi kaynaktan yararlanıyor bilmiyırum ama; yardımcı kitapların çok faydasını görmüştüm ben.Birde çıkmış sorulardan faylanabilir.

canım onunda kaynak kitapları var,geçmiş yılın sorularınada bakıyor.:KK61:.aslında işinden dolayı çok çalışamıyor,bir türlü geçemiyor....:97:

davranış bilimlerini ben konu çalışmadan neden bahseder bilmiyorum sadece çıkmış 5 yıl sorusunu çözerek geçmiştim. oda sınava son 1 saat kala.. başka derslerimde var böyle geçtiğim.. örgünde okuyorum aöf te 3. senemde 3. sınıfım. çok zor değil biraz çalışmayla halolur o dersler.

davranış bilimlerini ben konu çalışmadan neden bahseder bilmiyorum sadece çıkmış 5 yıl sorusunu çözerek geçmiştim. oda sınava son 1 saat kala.. başka derslerimde var böyle geçtiğim.. örgünde okuyorum aöf te 3. senemde 3. sınıfım. çok zor değil biraz çalışmayla halolur o dersler.

canım zaten 1-2 soruyla kalıyor....:84:

evet sonuçlar açıklandı...ve ben kaldım....:KK14:
4. sınıfa geçemedim....3. sınıfı tekrar okucam bu arada bölümüm okul öncesi öğretmenliği....
çok moralim bozuk yaaaaaaaaaaaaaa...
bir kaç puanla kaldım bu yüden bu okuldan nefret nefret ediyorum.......:KK53::KK53::KK53::KK53:

canım zaten 1-2 soruyla kalıyor....:84:

sinir bozucu bi durum.. ama davranıştan geçtiğime çok şaşırdığım hiç unutmam 51 53 ile geçmiştim tam yarıya yarıya çıkmış soru çıkıyor. Madem çalışıyor çıkmış soru çözmesi daha az zamanını alır. Umarım son alışı olur :KK71:

Günaydın arkadaşlar... Kalacağımdan öyle emindim ki ama geçmişim... Öyle sevimdim ki. 2 dersim kaldı şimdi. Kamu ekonomisi ve para teorisi... İngilizceyi bile vermişim. Çok şaşırdım. Sonuçta 4. sınıf oldum yaşasınnnnn... Şu günlerde bu haber çok çok iyi geldi... Hepinize başarılar arkadaşlar...

geçtimmmmmmmmm :KK70:DDDDDDDD 39 46 58 ve gectımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mezunum arkdaslar diplomayı nezaman alıyoruz bılgınız varmı arkdaslarr:))

bende çok şükür 4. sınıf oldumm ama alttan para teorisi dersi kaldııı olsn artık kısmett

altan bi dersim kalmıstı busefer vedım cok şükür bütünleme sınavında diplomamı nezaman alabılırım bılgı verırımsıınız:KK64:

çok sagol cok mutluyum ama eve kagıt gelmedı netten baktım gercek deıldır dıye korkmaya basladım:)

X