sonuç pozitifse nasıl Kıyarım Bebeğime:((((

canım bende şimdi bir hemşire aile dostumuzla konuştum..
Dediği aynen şu;Gülşah bu tür testler yanıltıcı olabiliyor.O yüzden bizler hastalarımız istemediği taktirde yapılması taraftarı değiliz.Yanıltıcı sonuçlar vererek,anne adaylarını sıkıntıya sokup kalan aylarını stres altında geçirmelerine neden oluyor.
Hiç sıkılma canım sen Allahımıza dualar et ve onun taktirine bırak.

Canım dua edinn öpüyorum hepiniziii...görüşürüz yarın..

İçini ferah tut diyorum aynısı bendede oldu içimdende geçen o bence korkulacak bişi yok Allah yardımcın olsun dualarım seninle

bahar canım seni cok iyi anlıyorum bu duyguyu bilirim insanı isyan etmeye kadar götürecek ağır bir yüktür ve cevabını hiç bir zaman bulamıyacagın bir yük ama ne olur olumlu düşün sonucta olumlu olsun inan cok üzgünüm senin için dua edicem sonucun negatif cıkması için yarın inşallah güzel haberler vericeksin bize RABBİM BEBEĞİNİ SANA BAĞIŞLASIN AMİN:nazar:

slm canım evli deilim içindeki bebegin hareketlerini hissetmek nasıldır bilmiyorum ama da anomalili doğması belki ilerde seni daha fazla uzer canım umarım en kısa zamanda şifa bulursunn

canım ınsanlah sonucların cok ıyı cıkar stres yapma bol bol dua et...

dualarımız senınlee......gun dogmadan neler dogar unutma

baharcım yanılma ihtimalleri var değer çok ara bişeyler en başta onu söyleyim.birde tanıdığım yakın bi arkadaşımın annesi anlatmıştı.ondada varmış arkadaşa hamileyken çıkmş müdahalesinin olduğunu söylemişti.2 tane çocuğu var.kötü negatif düşünme canım.

bnecede sogukkanlı ve rahat davranmak gerekir kim isterki karnındaki meleğe kıymayı iyice araştır başka doktorlarada danış derim canım allah yardımcın olsun....

Baharcim Sakin Ol Biraz Lütfen
Hemen Kötüsünü Düşünme 1 Saattir Senin Için Devirmediğim Yer
Kalmadi Tahlil Sonuçlarini Bulmak Için
Ve Nihayetinde Buldum

BAK CNM BENİM
ANTİ TOXOPLAZMA IgG :::::::::27,9
ANTİ TOXOPLAZMA IgM:::::::::1,882
hemen açıklamasını da yapayım sana bu değerler senin açıkladığın gibi
evde hayvan besliyorsan çiğ et v.s bağışıklık kazandığın zaman oluyor
amaaaaaaaaaaaa
yaptığın tahlil çıkan değer sonucunda sen bu bağışıklığı kazanmıssın
ama atmıssın anlamında bana bunu he hastane hemide dr söylemişti

yani daha önce geçirdiğin anlamında umarım anlatabilişimdir

benimde başıma gelmişti daha önce geçirmişim ve bağışıklık kazanmışım .eğer böyleyse ki bence böyledir bebeğe hiçbir etkisi olmuyor canım ama şu an yaptığın stres bebişine daha zararlı inan bana öpüyorum sakin ol canım dualarım seninle

cnm cok gecmıs olsun ınsallah hıc bısey cıkmaz ay bene korkmaya basladım bebek bebek dıye kafayı yıyıyorum ama evımde kopek var offfffffffff.. allah yardımcın olsun cnm evladını sana bagıslasın ınsallah

Bende 2.düşüğümü Yaşadim Bulunduğum şehirde Yapilan Toxoplazma Testi Pozitif çikti Dört Gün Içinde Başka Yerde Yapilan Test Negatif çikti Dr Belki Bu Arada Iyileşmişsindir Dedi Benim Aklima Yatmadi Belki O Stresle Ben Bebeğimi Kaybettim Veya O Sebeple Başindan Böyle Olay Geçen Varmi Bu Rahatsizlik çok Kisa Sürede Iyileşirmi Hiç Ilaç Kullanmadan Bana Desdek Olun Arkadaşlar

Bende 2.düşüğümü Yaşadim Bulunduğum şehirde Yapilan Toxoplazma Testi Pozitif çikti Dört Gün Içinde Başka Yerde Yapilan Test Negatif çikti Dr Belki Bu Arada Iyileşmişsindir Dedi Benim Aklima Yatmadi Belki O Stresle Ben Bebeğimi Kaybettim Veya O Sebeple Başindan Böyle Olay Geçen Varmi Bu Rahatsizlik çok Kisa Sürede Iyileşirmi Hiç Ilaç Kullanmadan Bana Desdek Olun Arkadaşlar

Bahar sonuç ne çıktı canım bekliyoruz..İnşallah negatiftir ne olur güçlü ol canım..Bir kaç doktora git hemen üzülme emi..
Candan geçmiş olsun arkadaşım sanada..Biri negatif biri pozitif çıkmış ilğinç.Tıp fakültesine git birde..Onlar daha uzman oluyolar bu konuda canım..
Moralini bozma Allah yardımcın olsun canım..Bak stres yapmışsın bebeğini kaybetmişsin..Rahat ol ne olur..İlla öyle olcak diye bir kural yokki canım arkadaşım..

Barzeycim Benim Bu Iki Bebeğimi Kaybetmekten Dolayi Psikolojim Bozuldu Artik Içimi Korku Kapladi Eğer Bu Virüs Varsa 3.bebektede Risk Olabilir Ne Yapmam Gerektiğini Bilmiyorum Bazi Dr Lar Gerekli Ilgiyi Göstermiyor Malesef Sanki Para Tuzaği Kusura Bakmasinlar Ama Bu Bizim Canimiz Canimizdan Bi Parça Gidiyor

arkadaşlar bu toksoplazma hastalığı çiğ et, iyi yıkanmamış sebze ve evde beslenen fakat tuvaletini dişarıya toprağa yapıp topraktan bu hastalığı kapan hayvanlardan geçiyor ve insanların yaklaşık %45 inde bulunuyor
burada önemli olan hamililik sırasında toksoplazma hastalığının geçirilmesi önceden geçirilmiş bir hastalık varsa bu testlerde pozitif çıkıyor ve hiç bir problem yaratmıyor aynı aşı gibi düşünün bu olayı aşı olan insan nasıl bağışıklık kazanıyorsa bu hastalığı geçiren insan artık buna karşı bağışıklı oluyor
hamilelik sırasında bu hastalık geçirilirse biraz tehlikeli tabiki ama
illa da bir sakatlık olacak diye birşey yok
toksoplazma geçiren kişide aynı gribal enfeksiyon belirtileri görülüyor hafif öksürük halsizlik hafif ateş gibi ama ne yazıkki bunun bir ilaci yok bir hafta gibi bir sürede geçiyor bu hastalık umarım yardımcı olabilmişimdir:)))

baharciim canim cook uzgunum ne diyecegimi bilemiyoruum allah yardimcin olsun insaallah dualarin kabul olur

X