- 1 Ekim 2007
- 6.137
- 13
- 45
- Konu Sahibi 19KasimBhr
bahar saat 12 geçti nerdesin merak ettim seni işallah müjdeli bir haberle gelirisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seda♥Recep;1903103 .!.:ß`aHaR~ cım hayır hiç bişey olmaz benim 2 tane yegenim var teyzem ikisinede hamileyken aynı şeyi söyledinler kesin alınması lazım sakat olur dediler.Bizde mahvolduk taksimde bu konu üstüne bi dr var onu önerdiler ona gittik.Süt peynir salam sucuk sosis yumurta hayvansal olan hiç bişeyi yemiceksin dedi 15 gün yeme sonra gel tekrar kan testi yapalım 15 gün hayvansal hiçbir gıda yemedi gitti ve geçti bunun tek çözümü havyansal gıda yememek özellikle çig asla yemiceksin.. O yüzden hiç kafana takma istersen o dr un adını alırım teyzemde sende git o adam sadece bu konu üstüne hiç bişey olmaz ikiside maşallah çok sağlıklı hiç bişeyleri yok.. Geçen sene diğer yegenim içinde aynı şeyi dediler o da aynı şeyi yaptı hatta yapmadı bile ama maşallah hiç bişeyi yok sakın panik yapma korkulucak bişey değil..
kızlar ßen gittim kan verdim sonuçlar yarın akşam 16,00 da çıkacakmış.0,8 ve altı negatif 1,2 ve üztü pozitif benim değerim 1,00 çıktı olaya bakar mısınız ne enteresan bir durum herkes şaşırdı..
canım bak arkadaşın dediği doktora git.. öyle düşünme pozitif çıkmamış en azından. bence geçirmişsin ama şuanda tehlike yoktur... aslında bibek suratlı da galiba bu vardı. ona da sorsana bi canım.aysonu kızlarındaydı ama galiba gitti. özelden ona da bi sor.
Peki Denizcim bu modern tıp niye bu kadar yanılıyor.Artık son zamanlarda o kadar çok duyuyorum ki bu tarz haberler, nedir bunun hikmeti. Aileler doktorların söylediklerini dikkate alarak doğmamış çocuklarının yaşamına son verebilirler, ki niceleri öyle yapmıştır bence. Kim bunun suçlusu, kim verecek hesabını. :1closedeyes:
küçükkedicik canımm bibeki görürsen o zaman kesin bana yazsınn sende söyle ben de ona yazarımm umarımm atlatır bebeğimm sağlığı yerinde oLsunn..Hayatta gerçekten sağLıktan önemLi hiçbirşey yok herşeye şükretMeli aslında...Kötünün kötüsü var.ama Yolda düşündümde ben bu çocuğu doktorlar ne derse desin AL-DI-RA-MAM...herşey haktan...ne gelirse artık canım..
yarın belli oLucak artık kızlar ....Bebeğimi gördüm hareketlerini ağzını açıp kapayışını okadar güzel bir duyguydu kii umarım rabbimde beni ödüllendirir de bu çektiklerimden sonra bebeğimi bana SAĞLIKLA kavuşturur...
yarın belli oLucak artık kızlar ....Bebeğimi gördüm hareketlerini ağzını açıp kapayışını okadar güzel bir duyguydu kii umarım rabbimde beni ödüllendirir de bu çektiklerimden sonra bebeğimi bana SAĞLIKLA kavuşturur...