sonuç pozitifse nasıl Kıyarım Bebeğime:((((

Hakkında hayırlısı olsun canım, mevlam ne eylersen güzel eyler umudunu kaybetme:teselli:

benim kuzenimin iki çocuğunada doktorlar mongol dediler.
hemde o kadar kesin söyledilerki üzüntüden öldük kuzenim bebeklerini aldırmadı. şimdi biri 8 diğeri 4 yaşında ikiside benden akılı ve maşallah çok sağlıklılar

baharcım çok geçmiş olsun canım
inşallah senin için de bebek için de en
hayırlısı olur
güzel haberlerini bekliyoruz
çok bekletme bizi...

allahım seni korktuğunla karşılaştırmasın canım
inşallah bebişin çoookkkkk sağlıklı olur

bebeğini aldırmayı düşünme.
4 aya kadar yaşatmıyormuş dedin.eğer hayırlısı buysa Rab'bim onun karnında ölmesini sağlar umarım.ama eğer yaşarsa alacak nefesi var daha demektir.senin onun hayatını sonlandrmanı doğru bulmuyorum...
bu gibi durumlarda yaradana sığınıp hayırlısını dilemek gerekiyor sanırım...
Allah seni kötü bir karar vermek zorunda bırakmasın:1no2:

Geçmiş olsun arkadaşım,Allah kimseyi böyle bir seçim yapmak zorunda bırakmasın.:1no2:

Ama yine de Kro ya katılıyorum.Başa gelmeden bilinmez tabii ama ben de kıyamazdım sanırım..:kahve:

İnşallah herşey normal çıkar, inşallaha.s................

allah yardımcın olsun inşallah negatif çıkar sonuç.
eğer pozitif çıkarsada bunu çok iyi düşünmen gerek.
kendi ihtiyaçlarını karşılayamacak bir çocuk sen varken iyi yetişir fakat sen yokken hali ne olur.
kuzenim 30 yaşında ve zeka geriliği var herzaman birne muhtaç.ozamanlar tıp çok ilerlemiş değildi belki oda şuan bu eziyeti çekmeyecekti.
tabii herşey allahtan.
umarım sağlıklı,hayırlı bir evlat dünyaya getirirsin.
allah yar ve yardımcınn olsun.

canım çok üzüldüm öncelikle onu belirteyim. ama bu kadarda kendini üzme. sonuçta kader aldırmamda diyorsun Allaha sığın derim ben. Ayrıca benim arkadaşımda hamile 6 aylık olacak. ikili test yaptırdığı zaman değerleri çok düşük çıktı. doktor senin doktorun gibi konuşmuş risk olabileceğini. sonra başka doktora gitti. o doktorda anne karnındaki bebeğin gizli bir kutu oldğunu tahliller güzel çıksada uzvunun tam olabileceğini bilmiyoruz demiş. doğmamış her bebek risktir demiş. onun için bu kadar üzülme
bizler doğduğumuzda annelerimiz tahlilmi yaptırıyorlardı cinsiyetlerimizi bile doğunca öğreniyorlardı. yaptırsalardı kimbilir neler çıkardı. bu tahliller anne adayını üzmekten başka birşey değil bence üzülme bebeğinide bu üzüntünle etkileme bebeğin sağlıklı doğacak inşallah

aynen katılıyorum canım.şimdi 2'li 3'lü test yaptırmak moda oldu.sonra sonuç kötü çıkarsa hayyyda amniyosentez.onun sonucunu bekle 1 ay öl,kahrol dur.sonra onunda sonucu kötü olursa allah korusun bu sefer olmuş bebek 18-20 haftalık.ondan sonra yok ben kendimi değil bebeği düşünerekten aldırıyorum.eğer allah o bebeği yaşatıyorsa "bebek için üzülüyorum"deyip aldırmak bize düşmez.
baharcım sende hemen aklına en kötüsünü getirme daha bişey belli değil.ben inanıyorumki sapasağlam doğacak bebeğin.ayrıca ne olursa olsun aldırmam dediğin içinde seni tebrik ediyorum.şimdiden annelik duygusu işlemiş içine.

Tabii ki modern tıp a çok güveniyorum..

3-4 sene önce (ayrıntıları hatırlamıyorum daha doğrusu bilmiyorum) bir tanıdığın başına gelmişti.
Bebek özürlü doğacak beyninda hasar var vs.. , alınması lazım siz bilirsiniz demiş doktorlar..Günlerce düşündüler ve aldırmadılar.

Sonuç mu? Çocuk 4 yasında şu an. Kayınvalidem geçen akşam anlattı..

Üstün zekalıymış:1shok: anaokulunda özel eğitime almışlar..Allah ın takdiri mi, ödülü mü bilemem...

canım umarım negatif çıkar sonuçların doktorun belki arada derede bir değerse emin olamamıştır korkma içini ferah tut bol bol dua et rabbim yardımcın olsun
güzel haberlerle gelirsin inşallah

Tabii ki modern tıp a çok güveniyorum..

3-4 sene önce (ayrıntıları hatırlamıyorum daha doğrusu bilmiyorum) bir tanıdığın başına gelmişti.
Bebek özürlü doğacak beyninda hasar var vs.. , alınması lazım siz bilirsiniz demiş doktorlar..Günlerce düşündüler ve aldırmadılar.

Sonuç mu? Çocuk 4 yasında şu an. Kayınvalidem geçen akşam anlattı..

Üstün zekalıymış:1shok: anaokulunda özel eğitime almışlar..Allah ın takdiri mi, ödülü mü bilemem...

Peki Denizcim bu modern tıp niye bu kadar yanılıyor.Artık son zamanlarda o kadar çok duyuyorum ki bu tarz haberler, nedir bunun hikmeti. Aileler doktorların söylediklerini dikkate alarak doğmamış çocuklarının yaşamına son verebilirler, ki niceleri öyle yapmıştır bence. Kim bunun suçlusu, kim verecek hesabını. :1closedeyes:

canı üzme kendini allaha sığın ve dua et...şöyle bir yazı okudum umarım seni biraz rahatlatır

gebelikte toksoplazma enfeksiyonun geçirilmesi
enfeksiyonun mutlaka bebeğe bulaşacağı ve bulaşma
durumunda da bebekte mutlaka bir problem oluşacağı
anlamına gelmez.özellikle ileri gebelik haftalarında
geçirilen enfeksiyonların bebeğe bulaşması nadiren problem
yaratır.

canım kaldı ki böyle bir sorun varsa da eğer(inşallah yoktur)ultrasonda bi
anormallik görürdü dr diye düşünüyorum.inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.....

ah baharım ya neler olmuş öyle.. ben de yeni gördüm. canım benim üzülme nolur. bak bebişin inatçı bir bebek, düşük tehliken vardı atlattın çok şükür. o seni üzmiycek annesi iyi şeyler düşün. sakın kötü düşünme.

inşallah iyi sonuçlarla gelirsin bitanem..

Dün gece doktora gittim gece gittim çünkü doktorum nöbetçiydi..istediği tahlilleri yaptırmıştım.Onları götürmek için hemde bebeğimi görmek için gittim..tahlillerde herşey iyi derken Anti toxoplazma Igg değerim farklı çıktı ne negatif ne pozitifti..doktor yorumlayamadı fakat bana bunun nasıl birşey olduğunu anlattı..anti toxoplazma çiğ et,toprak,hayvan dışkısından v.s. insana geçen bir parazitti ve anne karnındaki bebeği 4.ayına kadar ya yaşatmıyor ya da anomalili doğmasını sağlıyordu..Bebeğe zararı çoktu anlayacağınız..Bugün tekrar hastaneye gideceğim tekrar tahlil yapılacak kızlar ne olur bana çok dua edinnn..Bebeğim kıpır kıpır hareketlerini gördümm nasıl kıyarım sonuç pozitif çıkarsa bebeğime._Nasıl aldırırımm:KK43:((

cnm yazını gözlerim dolarak okudum cok uzuldum.inşallah negatıf cıkar. Allah ın takdırı artık.senağlama

baharımm canım nerdesin ya.. 10 da gitmişsin doktora valla meraktan öldüm. canım allah yardımcın olsun. dualarımız seninle.

X