- 22 Mart 2007
- 982
- 4
- 45
- Konu Sahibi 19KasimBhr
canım geçmiş olsun belki testi tekrarlarlar bi arkadaşda çıkmıştı dru çapa gitmesini söyledi çapada yapılan test normal çıktı bence başka bi yerde testi yenile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın güzelim ya çok sevindimm :)
Kızlar ßen geldimm dün sonuçları aldım fakat çalışmadığım için ancak bugün girebildim nete..SONUÇ=NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :teytey::teytey: 2 yıldır aldığım en güzel haber bu sanırımm.
çok sagolun kızlar dualarınızı eksik etmediniz....Kabul oldu sanırım DUALARIMIZ
Rabbim Hiçkimseye böyle stres yaşatmasın..
Kızlar ßen geldimm dün sonuçları aldım fakat çalışmadığım için ancak bugün girebildim nete..SONUÇ=NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :teytey::teytey: 2 yıldır aldığım en güzel haber bu sanırımm.
allah her zaman güzel haberlerle hayatını aydınlatsın... çok sevinim...allah tamamına erdirmeyi nasib etsin....Kızlar ßen geldimm dün sonuçları aldım fakat çalışmadığım için ancak bugün girebildim nete..SONUÇ=NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :teytey::teytey: 2 yıldır aldığım en güzel haber bu sanırımm.