- 6 Eylül 2007
- 84
- 3
- Konu Sahibi 19KasimBhr
geçmiş olsun canım benim inşallah sonuçlar negatif çıkar daha fazla üzme kendini Rabbim ne derse o olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah sonuç istediğin gibibir ve bebeğin sağlıklıdır.belki testlerde bi yalnışlık oldu ... hiç olmuyo değilki...bütün bunlar geçecek inşallah... hayırlısı ile bebeğini sağlık sıhat ile kucağına alırsın.daha önce yani gebelikten önce test yaptırmadın mı? evde hayvan besliyomusun? merak ettimde ... ben gebelik öncesi diye bi kaç başlık açtım bununla ilgili yazım var okumak istersen. gebelik öncesinde yapılması gereken şeyler...Dün gece doktora gittim gece gittim çünkü doktorum nöbetçiydi..istediği tahlilleri yaptırmıştım.Onları götürmek için hemde bebeğimi görmek için gittim..tahlillerde herşey iyi derken Anti toxoplazma Igg değerim farklı çıktı ne negatif ne pozitifti..doktor yorumlayamadı fakat bana bunun nasıl birşey olduğunu anlattı..anti toxoplazma çiğ et,toprak,hayvan dışkısından v.s. insana geçen bir parazitti ve anne karnındaki bebeği 4.ayına kadar ya yaşatmıyor ya da anomalili doğmasını sağlıyordu..Bebeğe zararı çoktu anlayacağınız..Bugün tekrar hastaneye gideceğim tekrar tahlil yapılacak kızlar ne olur bana çok dua edinnn..Bebeğim kıpır kıpır hareketlerini gördümm nasıl kıyarım sonuç pozitif çıkarsa bebeğime._Nasıl aldırırımm((
Bütün gece kahroldum kızlar ağlamaktan gözlerim şişti..
ALLAH'IMDAN İSTEĞİMM NOLUR SONUCUMM NEGATİF ÇIKSINN..NOLURR((
inşallah sonuç istediğin gibibir ve bebeğin sağlıklıdır.belki testlerde bi yalnışlık oldu ... hiç olmuyo değilki...bütün bunlar geçecek inşallah... hayırlısı ile bebeğini sağlık sıhat ile kucağına alırsın.daha önce yani gebelikten önce test yaptırmadın mı? evde hayvan besliyomusun? merak ettimde ... ben gebelik öncesi diye bi kaç başlık açtım bununla ilgili yazım var okumak istersen. gebelik öncesinde yapılması gereken şeyler...
Bahar canım boşa endişe ediyorsun aynı konuyu ben açtım yaklaşık 1 ay oldu aynı şeyi banada söylediler.
Hemde benim bebeğim 8. ayına girmişti dr testi tekrarladı ve sonuç negatif kanımı işlemeden sonuç vermiş hastane en çok hata olabilen test toxoplasmaymış bende senin gibi 1 hafta kahroldum ama içini ferah tut eminimki sendede yok ööle bişi.
İçini ferah tut bebeğinide üzme zaten evde hayvanda yoksa çiğ et yemiyorsun mümkn değildir akılına kötüsünü getirme test sonucu yanlıştır benimki gibi üzülme nolur.
Canım özel mesaj sürem dolmamış burdan yazıyorum.
Benim ilk muayeneler Ankarada başladı orda yapılmıştı orda negatif çıkmış burda yani diyarbakıra taşındık dr tekrar yaptı ve sonuç aşırı ölçüde yüksek bana dediki sorun olmaz bağışıklığın var ilk testteki negatif sonucuna dikkat bile etmemiş.
Sonrasında bi arkadaş tavsiyesiyle yeni bi dr a gittim ve o dr dedi sen toxplasma geçirmişin yada test yanlış testi tekrarladı ve dediği gibi negatif yok ööle bişi yani bana 2. testi yapan hastane kanımı işlemeden vasati bişiler yazmış vermiş bana anlayacağın.
1hafta çıldırdım ama 8 aylık bebek alınmazda sanada hem konuya yazdım hem özelden yazmak istedim içini ferah tut bu belkide bi sınamadır Allah tarafından sana ama benim içimden negatifmiş gibi geliyo senin sonuçtada vardır bi hata.
Öğrenir öğrenmez yaz sonucu lütfen.
Peki şuan kaç aylık hamilesin bu test sana kaçıncı ayda yapıldı ve kaçıncı kez yapıldı sonuçlar ne yazarmısın bi.
Şİmdi tekrar yapıldı dimi testler.
Şuan sen gri bölge denen yani risk taşıyan gruptasın bunun için bence boşyere üzme kendini pozitif değilki.
Yarın alır almaz yaz lütfen sonucu olurmu.