• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan görme görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esraawyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
47
22
3
23
Eşimin 3 ablası var ikisiyle çok iyi anlaşırım gayet iyi niyetli insanlar ama en küçük görümcem her yaptığı şeyi hava atıyor bu iki sene önce torpille eşi ona memur maaşıyla bir iş ayarladı işe girdikten sonra tamamen değişti maddi durumları iyi olduktan sonra ehliyet ve araba aldılar hatta kendisine senin için çok iyi oldu eliniz rahatlar sende kafa dağıtırsın yeni işin hayırlı olsun gibi sözler söyledim neyse kadın sesiz sakin bir kişilik iken eline imkanlar geçince gözümüze sokmaya başladı.Her bize geldiğinde yada onlara gittiğimizde tek muhabbeti arabası yaptıgı harcamalar aldığı parfüm tatile şurayı düşünüyoruz bilmem ne egosunu tatmin etmeye çalışmasından sıkıldım işi de parası ve yaşantısı da beni ilgilendırmese de tek sohbetı hava cıva yapmak pohpohlanmak mı istiyor millet onu kıskansın mı istiyor anlamadım böyle bir insana mesafe koysam da sosyal medyadan paylaşımları denk geliyor yarın da diğer kardeşini yemeğe çağırdı benı de arayıp istersen gel falan yaptı şimdi gidip onun havasını da çekmek istemıyorum eşimi de kıramıyorum tavrım ne olmalı bilemedim

Eşimin 3 ablası var ikisiyle çok iyi anlaşırım gayet iyi niyetli insanlar ama en küçük görümcem her yaptığı şeyi hava atıyor bu iki sene önce torpille eşi ona memur maaşıyla bir iş ayarladı işe girdikten sonra tamamen değişti maddi durumları iyi olduktan sonra ehliyet ve araba aldılar hatta kendisine senin için çok iyi oldu eliniz rahatlar sende kafa dağıtırsın yeni işin hayırlı olsun gibi sözler söyledim neyse kadın sesiz sakin bir kişilik iken eline imkanlar geçince gözümüze sokmaya başladı.Her bize geldiğinde yada onlara gittiğimizde tek muhabbeti arabası yaptıgı harcamalar aldığı parfüm tatile şurayı düşünüyoruz bilmem ne egosunu tatmin etmeye çalışmasından sıkıldım işi de parası ve yaşantısı da beni ilgilendırmese de tek sohbetı hava cıva yapmak pohpohlanmak mı istiyor millet onu kıskansın mı istiyor anlamadım böyle bir insana mesafe koysam da sosyal medyadan paylaşımları denk geliyor yarın da diğer kardeşini yemeğe çağırdı benı de arayıp istersen gel falan yaptı şimdi gidip onun havasını da çekmek istemıyorum eşimi de kıramıyorum tavrım ne olmalı bilemedim
Mesafe alın mecbur kalmadıkça görüşmeyin. Sosyal medyada da sessize alın görmezsiniz.

Ya bırakın yaşasın kafasını, görmeyiverin. Hepiniz pasif bir tavır koysanız bu şekilde, zaten attığı havanın dönüşünü göremeyeceği için o da sıkılıp vazgeçecek.

Belkide kadin sevincini paylaşmak istiyordur.
Ne bilim, anlatsa suç anlatmasa suç. Gittiği tatili vs zaten sosyal medya üzerinden göreceksiniz. Evine, üstüne aldığını niye saklasin?
Kendimden yola çıkarak bakarsam bende her aldığım saçma sapan ürünü ablama gösteriyordum. Ablamda bana gösterir. Bence normal olani bu.

O da nazarlık oluversin.
Eşinizin tüm çevresi dişinize göre olamaz.
Elin kadını, seyrek görüşün, bu kadar.
En azından sizi kafaya takıp forumlarda dert yanmıyor, kapınızı ve gözünüzü kapadınız mı sizi bağlayan bir şey yok.

Bence siz kafaya takan birazda kıskanan tarafsınız. Anlattığınız şeyler de öyle aman aman hava atılacak cinsten değil ki!

Memur maaşı Türkiye de ne kadar ki Arabalar,yatlar katlar, tatiller yapıyor?

Belki bilmediğiniz başka gelirleri vardır. Ama gördükleriniz yine de hava atılacak en önemlisi kafaya takılacak şeyler değil..

Bazı insanlar dışa dönük yaşar, paylaşımlar da yapar.. Buna karışamazsınız.

Öz kız kardeşiniz olsa aynı şekilde size batar mıydı acaba

Ben maaşıma zam gelince ablamla paylaşıyorum sevincimi
Yurtdışı planı yapınca hemen bilir

Ben sizin biraz kıskandığınızı düşündüm
Yoksa onun adına sevinirdiniz
Başta onun adına sevindiğimi söyledim ama her denk geldıgımızde görgüsüzce samimi olmadığın birine gözüne sokarcasına anlatmazsın biz böyle gördük.Ayrıca kız kardeş ve görümce kavramı çok farklı .

Bence siz kafaya takan birazda kıskanan tarafsınız. Anlattığınız şeyler de öyle aman aman hava atılacak cinsten değil ki!

Belki bilmediğiniz başka gelirleri vardır. Ama gördükleriniz yine de hava atılacak en önemlisi kafaya takılacak şeyler değil..

Çok şükür bir evim ve arabamız da var . Parfümü da diğer aldığı şeyleri de çalışıyorum ve alabılıyorum ayrıca kıskanıyorsun tabiri absürt geldi .İnsanlarla ikili diyalogta hayattan veya normal sohbet edebılırsın ama sürekli birşeyleri göze sokma çabası varsa herkes rahatsız olur .Bence soruyu anlayın sonra cevaplayın .

Belki niyeti iyidir. İçi temizdir. Sonradan para bulunca mutlu olmuştur. Seni arkadaş, abla görüp paylaşıyodur belki. He de geç..

Çok şükür bir evim ve arabamız da var . Parfümü da diğer aldığı şeyleri de çalışıyorum ve alabılıyorum ayrıca kıskanıyorsun tabiri absürt geldi .İnsanlarla ikili diyalogta hayattan veya normal sohbet edebılırsın ama sürekli birşeyleri göze sokma çabası varsa herkes rahatsız olur .Bence soruyu anlayın sonra cevaplayın
Belkide kadin sevincini paylaşmak istiyordur.
Ne bilim, anlatsa suç anlatmasa suç. Gittiği tatili vs zaten sosyal medya üzerinden göreceksiniz. Evine, üstüne aldığını niye saklasin?
Kendimden yola çıkarak bakarsam bende her aldığım saçma sapan ürünü ablama gösteriyordum. Ablamda bana gösterir. Bence normal olani bu.
ben değiştini söylüyorum eskiden böyle değildi daha samimi hissediyordum şimdi kendini çok üstte görmeye başladı bundan rahatsız oluyorum

Söyledikleri günlük sohbet konusu bence.
Hatta bence birine iş bulduğu için tebrik etme şekli "iyi olur eliniz rahatlar kafan dağılır" olmamalı. E eli rahatlamış, kafası dağılmış, keyfi yerinde. Sorun olmamalı o zaman?

Siz hangi konulardan bahsetmek istiyorsunuz onunla mesela? Vizyondaki filmlerden mi?

Söyledikleri günlük sohbet konusu bence.
Hatta bence birine iş bulduğu için tebrik etme şekli "iyi olur eliniz rahatlar kafan dağılır" olmamalı. E eli rahatlamış, kafası dağılmış, keyfi yerinde. Sorun olmamalı o zaman?

Siz hangi konulardan bahsetmek istiyorsunuz onunla mesela? Vizyondaki filmlerden mi?
Kuruşları sayarken birden arabası olmuş, istediğini alabilmiş, tatil planları yapmaya başlamış, birden hayatı değişmiş, diline vuracak tabi biraz. Da, şeyi anlamadım, eşi torpille işe soktu diyo, iş de memuriyet. Torpil bulabilen adam neden tonla sıkıntı yaşamış bu vakte kadar, memur maaşı ile kim araba, pahalı alışverişler, tatil planları falan bunların hepsini bir arada yapabiliyor? Onu anlamadım ben de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X