Sonra pisman oluyorum

Ne guzel ben ne yaptiysam erken yatiramadim kis gunleri birde yatardi simdide 12 de yatiyor hic erken yatmiyor esimde birde ikide yatiyir bazen bekliyorum bazen beklemiyorum oyle oluncada erken kalkamiyorum

Düzeni oturmamış ki yavrunun.
Uyku meleği diye bir blog var, umarım ismini yanlış hatırlamıyorumdur. Ordaki tavsiyelerin çok yardımcı olduğunu söylüyor bebekli hatunlar. Erken uyumalı bebeğin. Bire kadar ayakta kalması normal değil. Bir yerde bir hata yapıyorsun.

Ama cok sinir oluyorum en.nefret ettigim sey hele uyuyorsam tamam esimde sinirlendigimi biliyor sinirine yapiyor

sinirlenme yahu ne var ki
ay benim eşim tüm bacaklarını üstümü atar
yeter ki bana dokunsun değsin biyerleri çok hoşuma gider nolcak ki
aşmaya çalışın bunu
bende sırtımdan çok huylanıyordum eşim dokuna dokuna geçti şimdi
sizde biraz zorlayın kendinizi dayanın bi süre belki geçer buna sinir olma huyunuz

Evet cok gec uyuyor erken uyuyuncada gece uyuyor bidaha uyumuyor tesekkurler orayada bakiyim ins duzene girer bi

Seni cok iyi anliyorum 6aylik oglum var 6aydir uykusuz geziyorum gece hic uyumuyor. Esim calistigi halde bana yardim ediyor.

seninkide biraz sana yardim etse kalkar hazirlarsin kahvaltiyi. Ben aksam yemegi bile yapamiyorum ne yapayim ya hazir aliyoruz yada ufak tefek biseyler atistiriyoruz.

bu durumlarda sen esine oda sana anlayis gostermeli.

Ins aşarim bunu ama elimde degil cok kotu oluyorum

Yaw komple ayağı bacağı neremde belli değil adamın ama Dediğiniz gibi ayağımın altından dokununca bende sevmiyorum,söylesem inat edecek hiçç ses etmiyorum

Çocuğunuz çok geç uyuyor önce bunun nedenini bulun geç uyuyunca geç kalkar siz bebeği sabah erken kaldırın gündüz bir kez uyutun o ayda bi bebek iki kez uyur günde uyutmayın,5 yaşında oğlum 3 yaşında kızım var akşam 9 dedimi kafa durmaz yerindeama kızım bazen gündüz uyuya kalıyor gece 12 de zor uyuyor,sanırım bu düzensizlik biraz sizden kaynaklanıyor

Evet biraz gec uyutmaya ben alistirdim galiba

Ayağına konuşulması diye okudum..Tövbe bismillah nasıl fantezi dedim.

Dur tekrar anlatiyim tam olmamis ya kahvalti hazirlamaya kalkamiyorum genelde ac gidiyor oda annem kalkiyor sen kalkamiyorsun diyor ama cok uykusuz kaliyorum uyanincada ac gitti diye pisman oluyorum
Aç gitmek istemiyorsa bir zahmet 5 dakikasını ayırıp kendine ekmek arası falan hazırlayıp yesin. Hem eşinize hem de çocuğunuza mı analık yapacaksınız?

Oo Samire özletmiştin :)
Bence eşin sana yaklaşmaya çalıştığında geri tepme belki yorgun olabilirsin ama ayrı yatmak çok yanlış sabahları da kalk kahvaltıyı birlikte yapın tekrar yat.Güne nasıl başlarsan öyle gider mantığı ile adam demek ki güne annesiyle değil seninle başlamak istiyor ki günü güzel geçsin :)

ya ayağına sürtünse ne var canım bende tek uyumaya ve dokunulmamasına bayılırım hatta uyandırılınca sinirli olurum ama bana kocam yapsa ben ona daha çok sokulurum ayrıca bebeğiniz küçük değil lohusalık durum yok ortada.bence bütün aile sabah kahvaltı etmeli,akşam yemeği birlikte yenilmeli.eşinde hiç memnun değil bu durumdan belli

Ben hep buradaydım zaten iki gunde konu açıyorum hergun acacamda birsey derlerse diye acmiyorum yok gece gece benim nefret ettigimi bildigi halde ayagima dokunmasi deli ediyor beni kahvalti isinede daha dikkat edecem bundan sonra

Benim hosuma gitmiyor surtunmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…