- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Konuyumu anlamadinizyenı yenı pısman oldunuz herhalde
üzüntüden anlatamadınız galıba
Evet orasi yalnis olmus surtunup duruyorOnun ayagi sizin ayagina mi degiyor uyurken? anlamadim
Evet genelde oyle yapiyor pogaca aliyor ama laf caktiriyor iste annem kalkiyor sen kalkmiyorsun diyeKüçük bebek varmis gece yardım ediyor mu bakmanıza?
Uykusuzluk zaten çok fena. Bir de yardım yoksa ne kahvaltisi kardeşim ya.
Alsın yoldan bir poğaça yisin.
Kac kere soyledim inadina yapiyorEsinizin isi agirsa ve gercekten yoruluyorsa kahvalti hazirlayin derim tabi. Benimde oyle gicik oldugum seyler var mesela yorgan bozulmicak gece esimin yorganini bile duzelttigim oluyor. Yada yastik duzgun olcak. Ve ayaklarim asla acilmicak bu konuda anliyorum sizi. Ama bu piskolojik kendinizi biraz zorlayip sinirlenmemeye calissaniz cunku buyuk bisey degil bunun icin karsidakine kizmayin. Ve guzelce anlatin boyle bi sorunum var bu konuda sinirlenirsem lutfen anlayis goster diyin. Konusarak halledin kizmadan
Dis sorunu oluyor ondan birazda gecede erken uyayamiyorumLohusa olsan, bebek daha çok küçük olsa anlarım da, 11 aylık çocuğun artık uyku düzeni oturması gerekiyor bence.. Sen biraz rahatlığa düşkün olabilir misin acaba ??
Ayrıca dokunma diye bağırırsan adam gider tabi ki..
Esin seni sinir etmeyi seviyor demekki benimkide oyle sen sinirlenince hosuma gidiyosun diyo iyice sinirleniyorum. Ama sonra gene canim cicim oluyoruz kari koca arasinda oluyor boyle seylerKac kere soyledim inadina yapiyor
Yaşlılar az uyur zaten ben hiç 11e kadar yatan yaşlı görmedim doğanın kanunu de.Evet genelde oyle yapiyor pogaca aliyor ama laf caktiriyor iste annem kalkiyor sen kalkmiyorsun diye
kim neye ya da nereye koyuyo anlamadımen nefret ettigim sey ayağıma konunulmasi konununca deli etti beni bende dokunma diye bagirdim
Evet olabilir iyi fikirYaşlılar az uyur zaten ben hiç 11e kadar yatan yaşlı görmedim doğanın kanunu de.
Kucağında bebekle kahvaltı mi hazirlayacaksin...tamam gece güzel uyursun esin yardım eder gece uykusundan o da fedakarlik eder o zaman sen de fedakarlik edersin kalkarsin.
Çok canın sıkılıyorsa kuru kayisi fındık ceviz al eve koy cebine yesin yesin gitsin.
Ya orasi yalnış olmus dokunuyor olacaktikim neye ya da nereye koyuyo anlamadım