Sonra pisman oluyorum

Neden pisman oluyorsun ama ben sizleri cok seviyorum yorumlariniza onem veriyorum

Kahvaltısını yatmadan önce hazirlasan olmaz mi?
Mesela kahvaltı tabağı yap peynir zeytin salan veri domates salatalık dilimle üstünü streç filmle kampla koy dolaba sabah kalkınca tabağını çıkarsın bir bardak sallama çay yapsın tamam
Tostunu hazırla üstüne yağını sur tost makinasını tezgaha ekmegide strecle dolaba koy kalkınca fişi taksın ekmeğini koysun olsun tostu yada ne bilim akşamdan pogaca yap taze meyve suyu sık bardağa doldur dolaba koy sabah kalkınca ikisini yesin , immmm sandviç yapıp dolaba koyabilirsin vs.....

O ayağa dokunma muhabbeti bende de var biri bana çıplak ayakla dokununca deliriyorum bi tek çocuğumun ayaklarında bise olmuyo eşim bende 15 cm kadar uzun yatakta onun ayakları daha aşağıda kaldığından çok sorun yaşamıyorum ama senin ayağına dokunulmasindan gıcık oluyosan çorap giy yat olmazmi

Bu sicaktada corapla yatamamki normalde cok sicak birisiyim kışın bile ayagim yanar yok sinir oldugumu biliyor inadina dokunuyor

öbür mevzuya bişey diyemicem ama şu ayağa dokunulması mevzusunu anlayabilirim. çoraplı çorapsız hiç farketmez. haberim olmadan kim dokunursa dokunsun benden azarı işitmiştir. eşim yapınca hele offf acayip sinirleniyorum..
babama bile bağırmışlığım vardır, abim eşim annem farketmez. dokunulduğu anda canım acıyor ve beynime şimşek hızıyla bi kıvılcım gidiyor sanki ve garip ama en olumsuz anlarımı hatırlamaya başlıyorum..
Benimkisi psikolojik bence yani.hiç normal bişeye benzemiyor. çok ağır ilaçlar kullandığım dönemlerden sonra bu kaldı bende.
Bazen eşim haber veriyor, bak dokuncam şimdi tamam mı rahat ol diye. alıştırmak için. yok olmuyor. elini uzattığı anda sıçrıyorum geri.

Evet sizin dediginiz gibi yapsam bari diger türlü olmuyor

Hm psikolojik bencede haplardan olurmu bilmiyorum benimki sizinki gibi olmasada yinede var inadina dokununca daha cok sinir oluyorum

Bakın arkadaşım , pişman olmayın.. Siz gece uykusuz kalıyorsunuz dolayısıyla kalkamamanız çok normal.. Eşiniz buna alışacak başka yolu yok. Pişman olup durursanız ne o alışır ne de siz rahat edersiniz. Zamanla söylenmeyi de keser siz duymadıkça.

Bir defa gece çocuk için kalksın, uyumasın , bakalım kalkıp gidebilecek mi işine rahatça.

Yok illa ben kendime eziyet etmeye devam ederim, pişman olurum diyorsanız; alın bir kahvaltılık tepsisi. İçi hep hazır olsun. Peyniridir , zeytinidir v.s Birde çay makinası alın.
Akşamdan çayını , suyunu koyun. Sabah eşiniz kalktığında hazırlanmadan düğmesine bassın , hazırlanana kadar çayda hazır olur , yapar kahvaltısını çıkar.

Annesiyle sizi kıyaslamasın.. Bu çok yanlış. Siz bebek bakıyorsunuz. Uykusuz kalıyorsunuz, aynı kulvarda mısınız Allah aşkına.
..

Diş gıcırdatması mı var yanlış mı anladım ? Ayağını istemsiz hareket ettiriyor olabilir. Sanırım psikolojik sorunları var.

Evet kiyaslayinca canim sıkılıyor yok dis gicirdatmasi yok ayagima dokunulmasindan nefret ederim inadina yapiyor benide sinirlendiriyor

bişi anlatım
gecen hafta oglanın oyuncak ayısına mayo dıkıyordum. normalde hıc elımden gelmez. tatıle gıdecegız ve o ayıyı cok sevıyor oglum. Herneyse esımde bana dedıkı ben dugme dık desem dıkmezsın he
bende dıkerım ayol neden dıkmım dedım . neyse yattık uyuduk sabah bır kavga . vay efendım dugmesını neden dıkmemısım yahu deıdm ne dugmesı ne zaman dedın ne oldu anlamadım .
sanırım ıma ederek dugmesını dıkmemı ıstemıstı
sonuc olarak 1 gun konusmadık

Bebek dediğin ev hayatını düzene sokar benim bildiğim. İlk aylardan bahsetmiyorum tabi sizin 11 aylık bebeğiniz. En geç akşam 9 da uyuyup gece en fazla 1 kez uyanması sabahın 7sinde ayağa dikmesi gerekiyor sizi.

Yeni nesil annelerde bir tuhaflık var, arkadaşlarımda sıksık rastlıyorum. Geç uyusun geç uyansın diye çocukların uyku düzenini bozuyorlar. 11-12'lerde uyuyan bebekler görüyorum. Neymiş sabah erken kalkmasınmış. Bebek dediğin erken kalkar. Bir iki saat oyalanır 11-12 gibi tekrar uyur benim bildiğim. Bizim ailedekiler hep böyleydi. Anne bebeğin uyku düzenine uyum sağlayacağına bebekleri kendi düzeninize uydurmaya çalışıyorsunuz. Bu da bebişlerin huzursuz olmasına gece sık uyanmasına sebep oluyor.

Ablam iki çocuk büyüttü. İkisi de akşam 7-8 arası uyurdu. Eşiyle birlikte zaman geçirip iş güç hallederlerdi 2-3 saat 11-12 gibi yatar sabah yedi dedimi bütün aile kalkardı. Kahvaltı sofrası kurulur birlikte kahvaltı edilirdi. 25 senelik evliler biri üniversite biri ortaokulda iki çocukları var hala sabahın7sinde o kahvaltı sofrası kurulur. Sonra herkes işine okuluna dağılır.

Bu düzeni oturtursanız sabah eşinize kahvaltı hazırlamak sizin için problem olmaz.

adamın ayağaı ayağına değse kovuyorsun nerdeyse sonra ondan bundan kıskanıyorsun kardeşşş .

Ay oan caniniz sikilmistir ama simdi cok komik oluyor sizinkide iyimis

Ne guzel ben ne yaptiysam erken yatiramadim kis gunleri birde yatardi simdide 12 de yatiyor hic erken yatmiyor esimde birde ikide yatiyir bazen bekliyorum bazen beklemiyorum oyle oluncada erken kalkamiyorum

Ben anlamadim sonucta yeni dogmus bebek degilki, 11 aylik. Yani oturur oynar veya yaninda durur sen kahvaltiyi hazirlarken.
Benimki bebekliginden beri aksam 7de yatar sabah 7de kalkar bende onla beraber kalkarim. Disleri cikiyorsa eczaneden creme veya damla alip erkenden yikayip yatir. Bende esime esim gunduz calisirken (suan gececi) her sabah kocaman sofra kurmuyordum dah fazla hafta sonlari ozeniyorum kahvaltiya ama bi yumurta bi tost yapabilirsin.

Tabi oyle gece gec uyuyorum cogu zaman hazirliyorum ama suan gercekten uykumu alamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…