sonbahar'ın el emeği nikah şekerleri..

cnm çeyrek altın gibi sarı pul para ucuz bişiy
keselerin 50 tanesi 7 tl tatlım bn rengarenk aldım yaptım.
lavantayıda içine kendim koydum tatlım

çk teşekkr ederim cnm eminönnde rahatlıkla bulabilirim die düşünüyorum yksa özel byer varmı bnn gbi malzemeleri bulableceğim sennde başını ağrıttm ama

çk teşekkr ederim cnm eminönnde rahatlıkla bulabilirim die düşünüyorum yksa özel byer varmı bnn gbi malzemeleri bulableceğim sennde başını ağrıttm ama

cnm ben aldığım yeri sana özelden atarım.
ama başka yerlerde de var fiyatlarında pek fark yok
olurmu cnm yardımcı olurum tabii

Canım ellerine saglık cok yaratıcı olmuş bayıldım :107:
Maşallah diyelim nazarımız degmesin

bayıldııımmmmm ayrıca siyah beyaz olması dahada bi hoş yapmış :)) ellerine sağlık çok güzel olmuş hepsi, kadehlerinde çok şık olmuş artık düğünden sonra da vitrinine koyarsın çok güzel bi anı olarak kalır :)

zeynepcim çok güzel olmuş bayıldım. hatırlarsan benim nikah şekerlerimde de aynı gelin damattan vardı. herkes çok beğendi pek çevrede olmayan bi aksesuar. ucuza gelmiş iyi olmuş biz 400 tanesine 400 lira civarı verdik. bi de arttı bissürü

eline sağlık canım.çok cicilerrr
sağol tatlım çok teşk.ederimm

canım nişanlımda aynı şeyi düşünüyor
siyah beyaz olması çok hoşuna gitti :):)
sağol canım beğendiğine sevindimm.bende hatıra olarak saklamak istiyrm kadehlerimi.

sağol canımcımm.
hatırlıyrm cnm hatta yazmıştım bende yaptım die
cnm baya uyguna geldi kendim yapınca. evet çok görülen bir model olmaması iyi oldu.
insanlarında hoşuna gider inş.

bak canım aklıma ne geldi aslında biyerdede görmüştüm senin kadehleri görünce çağrışım yaptı.
takı merasiminde toplu iğne lazım oluyorya bu gelin damat bardaklarından birer tane daha yapabilirsin.içinide tüllün içini süngerle veya pamukla doldurup iğneleri onlara saplayabilirsin hem iğne almak isteyenler için kolaylık olur hemde bir şıklık olur...

cnm bende kadeh şeklinde değilde normal iğnedenlik yaptırıp kalp şeklinde saten beyaz kumaştan etrafına tüller geçirip onları bu aldığım kalp inci boncuklarla süslemeyi düşünmüştüm ama üzerlerine gelin damattanda yapıştırabilirim güzel fikir oldu teşk.ederimm

Ayy cnm yeni gördüm bunlarıı harikaa olmuş nasıl kendin yaptın, çok beğendimmm hadi hayırlısı gelsin artık o günn

kızlar nikah şekeri dağıtıcağımız sepete uygun olsun diye yaptırdığım iğnedenlik
kalp boncukları aynı nikah şekerimden artmıştı ben yapıştırdım
ama sepetinkiler hazır

Eline, emeğine sağlık :) Çok güzel olmuş.

Son düzenleme:
Süper çok beğendim Zeynepcim,ne kadar marifetlisin
elimle yaptım demesen özel yaptırdığını düşünürdüm
siyah beyaz çok hoş olmuş,malzemeleri nereden aldın bende kendim mi yapsam acaba çok beğendim ben :)

sağol tatlımm
çok teşk.ederim. malz. eminönünden aldım cnm.
bütün malz. var orda cnm.
Eline, emeğine sağlık :) Çok güzel olmuş.

sağol cnmm teşk.lerr

çok güzel olmuş ileride bu konuyla ilğili senden yardım isteyebilirim tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…