Sona yaklasmak

Sizce ne yapmaliyim?

• Bosan

OY: 8 29,6%
  • Bosanma

OY: 19 70,4%

• Ankete Katılan
    27
Boşanmayın . Asla boşanmayın.
Bence siz sevmiyor değilsiniz. Sadece karşılıklı yorgunsunuz.
Bence oturun ve deyin ki herşeye sıfırdan başlayacağız

Boşanmayın . Asla boşanmayın.
Bence siz sevmiyor değilsiniz. Sadece karşılıklı yorgunsunuz.
Bence oturun ve deyin ki herşeye sıfırdan başlayacağız
Umarim dediginiz gibidir.

Bence sizin birbirinize tahammülü kalmamış. Biraz nefes almaya ihtiyacınız var. Biraz birbirinize odaklı yaşamasanız. Düzelmeyecek bişey göremedim ben. Bence boşanmayın. Ama düzeltmek için bişeyler yapın. Terapi alın. Küçük küçük tatillere gidin.

Bence mümkünse ayrı tatile gidin ailenle beraber bu yazı yazlık bir bölgede geçirin mesela. Çocuğa bakarlar sen biraz kafanı dinlersin hem eşin ikinizi de özlesin . Sende onu özle. Şu durumda beraber tatilde de kavga çıkmayacağının bir garantisi Yok.

Bir aile terapistine git eti düşündünüz mü ?
Sizde tahammül bitmiş sanki .

Cocugunuz olmasa kesinlikle bosanin derdim. Ama rehber ogretmenim ve en cok sorun yasadigim cocuklar bolunmus parcalanmis aile cocuklari oluyor. Bence asilmayacak sorunlar degil. Birbirinize vakit ayirin. Empati kurun. Sakin kalmaya calisin. Iliskilerde karsilikli belirleyicilik vardir. Terapi seanslarina baslayin. Tenise spora yazilin. Film izleyin birde "iyi hissetmek" kitabi var onu okuyun.

Bence ortada çok büyük sorun yok ,sen kendini düzeltmek istiyorsan ve eşinin değişmesini istiyorsan önce bir evlilik terapistinden yardım alın.Ani öfke patlamaların var ise psikolaga gitmelisin canım.Çocuğun için inşallah en iyisini sen bilirsin

Nefret edıorum kan emici ailelerden.Sabredın.Psıkologa gıdın.Çocuklarını paralarını yesın dıye buyutmusler yemın ederım.

Eski konu biz bosaniyoruz
Toparlayamamanıza üzüldüm.
Yeterli girişim ve karşılıklı çana gösterip, yine de olmadığını gördüyseniz hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim.
Ama çaba göstermeden direkt boşanmayı seçtiyseniz, sürecinizi bilmiyorum ama askıya alsanız?

Aldatildim

Beter olsun inşallah!
Pis herif...
Umarım yeni hayatınızda hakettiğiniz değeri veren, kirpiklerinize kadar aşkla seven ve kendinden daha çok size sadık bir adamla karşılaşırsınız.
Inş beni bir tek öyle bir adam toparlayabilir işte ailesine bu kadar sbret karşılığı bu olsun...Butun kadınların konularına girip cekmeyin bu adamları boynuzlanmadan boşanın diyesim var

Verdiğiniz emeklere üzüldüm açıkçası
Burda konu açmanız bile içinizde umut olduğundandır.
Hakkımızda hayırlısı olsın inşallah çok mutlu olursunuz
Fakat ilk yazınızda şiddet aldatma Yok demiştiniz
Sonradan mı oldu zaten olan bişeymiydi siz sonramı yakaladınız

Eşinizin ve sizin kafa dinlemeye ihtiyacı var bence.
Eğer eşinizin bi haltlar karıştırmayacağına eminseniz , bence biraz ayrı kalın ve özleyin birbirinizi.

Burda bir sey dikkatimi cekti. Cok severek evlenip birkac sene sonra birbirlerine dusen ciftlerin en buyuk sebebi eekegin kendi ailesinin yaninda yer almasi oluyor. Sizi secseydi, toparlardiniz derdim. Ama anne dedikce zor. Bazi erkekler evliliklerini kurtarmak icin baska sehirlere tasiniyor. Bunlardan birini amcam da yapmis zamaninda. Eger ailesinden uzaga tasinabilecekseniz, ve esiniz 2 aileeen birini seçerse aslinda yürür evlilik. Erkekler evlendikten sonraki ailenin onemini hemen kavrayamiyorlar.

Çok haklısınız kv geçinemeyen bir sürü kadın var ama eşleri yanında olduğu için kurtuluyor evlilik ama biz sona geldik bu eski konu beni aldattı ve bu iş bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…