Son pismanlik helallik isteme

Vallahi yattım deseydiniz belki de şimdi sevdiğiniz adamka evliydiniz:))
Iste hayat anlarda kelimelerden ibaret dairen belli dışına çıkmazsa insan ama iradi her hareket her söz başka yola çıkarıyor sizi o an yattım desem bilmiyorum neler olurdu bi kere o insan istemezdi bunu yapmamı biz seni gelip isteyeceğiz ailenin haberi yok bizi dolaşırken görürler yüzlerine bakamam diye 1 sene bulunduğum şehre gelmedi

başınıza gelenleri bir şeye bağlamak olmaz. zaten zaman geçmiş... belki adam evlendi gitti. şimdi yuvasında çok mutlu...

suçu babanıza yada bir başkasına aramayın. siz istememişsiniz. çok sevseydiniz eğer her şeye rağmen evlenirdiniz. olmamış nasip değilmiş.

şimdi bebeğiniz var. yeni bir başlangıç yapın...

Bu da enteresan. Bayan çalışmıyor ama ailesi damat adayının işini beğenmiyor.

Memursunuz sanırım. bence hemen bebeğinizle kendinize yeni bir hayat kurun. Ailenizin yanından bir an evvel ayrılın.gerekiyorsa başka bir büyük şehre tayin isteyin.
Memurum ama eşimin olduğu şehre dönmek istemiyorum hem orda bi evim hem beş kuruş param yok eşyaları filan ödeyince hiç biriktiremedim bosanma özrü de yok kurumumda 3 yıl o ilde çalışmadığı için tayin hakkımda yok henüz başka çarem yok yani

başınıza gelenleri bir şeye bağlamak olmaz. zaten zaman geçmiş... belki adam evlendi gitti. şimdi yuvasında çok mutlu...

suçu babanıza yada bir başkasına aramayın. siz istememişsiniz. çok sevseydiniz eğer her şeye rağmen evlenirdiniz. olmamış nasip değilmiş.

şimdi bebeğiniz var. yeni bir başlangıç yapın...
Yeni başlangıç bi bebek bi ben dört duvar arasında olmuyor düşünmeden edemiyorum

adamın yerinde burdan bir kadın üye olsaydı eğer,ailesi beni istemedi,doğduğum şeh,r yüzünden,memur olmadığım için istemediler..sevgilim de ailesini tercih etti,ben evimi bile almıştım,gitti başkasıyla evlendi..5 aylık evliyken ayrıldı..tarfik kazaları neler geldi başına...
diye anlatsaydı,herkes "ilahi adalet " işte ,eden bulur derdi...:):)
şimdi neden herkes diyor ki,sadece tesadüf :KK66:

Ailenle daha mı mutlu olacaksın.neden 4 duvar olsun.siz bebeğiniz umutlarınız ve geleceğiniz olur. Ailenizi yaninda kalirsaniz bikaç seneye size çocuklu bir dul bukup evlenddlirirler yine kendi seçiminiz olmaz.
Psikolojik durumum yalnız kalmaya elverişli değil suan daha lohusa Ayrildigimizda çocuğunuz var mı bilmiyorum ama hormonlar altüst oluyor o psikoloji bile yetiyor insana bide tek başıma başka bi şehir çocuk etraf küçük bi yerde yapıcam kapalı bi toplumda iyice çıkmaza dūşerim gibi

adamın yerinde burdan bir kadın üye olsaydı eğer,ailesi beni istemedi,doğduğum şeh,r yüzünden,memur olmadığım için istemediler..sevgilim de ailesini tercih etti,ben evimi bile almıştım,gitti başkasıyla evlendi..5 aylık evliyken ayrıldı..tarfik kazaları neler geldi başına...
diye anlatsaydı,herkes "ilahi adalet " işte ,eden bulur derdi...:):)
şimdi neden herkes diyor ki,sadece tesadüf :KK66:
Pozitif ayrimcilik

Psikolojik durumum yalnız kalmaya elverişli değil suan daha lohusa Ayrildigimizda çocuğunuz var mı bilmiyorum ama hormonlar altüst oluyor o psikoloji bile yetiyor insana bide tek başıma başka bi şehir çocuk etraf küçük bi yerde yapıcam kapalı bi toplumda iyice çıkmaza dūşerim gibi
Ben bekarım. Ben de büyük bir şehre tayin isteyin dedim zaten. Ankara izmir istanbul buralarda ne yaşadıgıniz nerden gelip nereye gittiğiniz geçmişiniz kimseyi ilgilendirneden yaşar gidersiniz

Başıma gelenlerin yaptıklarımdan dolayi olduğunu düşünüyorum. Bundan bi kaç sene evvel bi adamı sevdim çok sevdim desem yalan olur belki de bana sevgisini sevdim çok istedim evlenmeyi beni yıllarca bekledi 3 sene. Her şey hazır oldu evini dahi bana göstererek aldı ben atandım ailemle tanışmaya geldi sıra tanıştırdım fakat ailem özel sektörde çalışıyor ve bizim memleketimizden değil kültür farkı var diye istemedi. Cok direndim ancak bi gün yattin mi neden bu ısrar denilene kadar bunu duyunca ayrıldım ve cok üzüldüm ayrilmadan bi kac ay once birlikte bi kac gun gecirdik sanki ayrilacagimizi bile bile doyasiya yasadik (yatmadik onu kastetmiyorum) hatta o bu son gorusmemiz sanki dedi ve gercekten oyle oldu ama o bi kac gunu omrumce unutamam. Ayrildigimizda ben 24 o 29 yaşına gelmişti ayrilirken bana "Bundan sonra nasıl olacak bi başkası evimi dahi sana göre aldım ben o evde bi başkasıyla nasıl mutlu olurum hakkımı helal etmiyorum dedi" Bundan sonra biz büyük bi kaza geçirdik benim bi kaç ayım hastanelerde gel git le geçti kardeşim bi dizi ameliyat oldu daha sonra ailem vasıtasıyla başka biriyle tanıştım gözü kapalı ailem tanıştırdı ne olabilir diye evlendim ne mi oldu kocam Kumarbaz çıktı 5 Aylık çocukla kalakaldim sap gibi 6 aydır baba evindeyim boşanıyoruz sizce ben arayıp başıma gelenleri ona anlatmalı miyim helallik istemeli miyim başıma daha kötüsü gelmesinden korkar oldum uzun yazdım kusura bakmayın okuyan herkese teşekkür ederim.
Durumunu anlatma ama helallik isteyebilirsin. Ben de birilerini terk ettikten ya hemen sonra ya da çok kızgınlarsa 1 sene sonra özelden arayıp helallik istemişimdir. Çok şükür hakkımı helal etmiyorum diyen de olmadı. Hatta 7 sene önce ayrıldığım sevgilimden geçen sene helallik istedim. İkimiz de numaramızı değiştirmiştik. Face'den mesaj atmıştım. Çünkü onun ahını aldığımı düşünüyordum ve hiç mutlu olamıyordum. O da helal etti sağ olsun. Sonra da her şey yoluna girdi. Herhangi bir sorun yaşamadım yani.

X