- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
düşündüğümü söylicem
acaba benim bu durumum lehime dönermi ? ah ah
acaba benim bu durumum lehime dönermi ? ah ah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben helallik istemekte bir sakınca görmüyorum.karşidaki şahsa kalmış isterse helal eder istemezse etmez.ne diyecek ki; oh olsun, ektiğini biçiyorsun mu desin, çok üzüldüm nasıl yardımcı olabilirim mi desin, anlatırsan dinlerim anlatmazsan susarım mı desin.
sizin çözümünüz onda değil ki.
tehlikeli sulardasınız, aramayın, sormayın.
Ahh ahh konu sahibi arkadaşım, keşke benim ah ettiğim kişi de bunu dese ..Evet pişmanım köpek gibi
Dönmez bunu biliyorum dönmesini de istemem açıkçası ben onun cevabı ilgilenmiyorum aslında ben bu durumdan kurtulacağım sürekli helallik ini istesem mi diye düşünmeyecegim artikbu helallik isteme işleri bana samimi gelmiyorum özür dilerim seni de kırmak istemem ama.
hani onun sevgısıne guvendiğin için yeniden bana döner mi diye düşünüyor da olabilirsin.
Ne desin mutluyum unuttum iyiyim desin hatta hiç üzülmedim desinne diyecek ki; oh olsun, ektiğini biçiyorsun mu desin, çok üzüldüm nasıl yardımcı olabilirim mi desin, anlatırsan dinlerim anlatmazsan susarım mı desin.
sizin çözümünüz onda değil ki.
tehlikeli sulardasınız, aramayın, sormayın.
Benimde hakkımı helal etmediğim olmuştur ama gerçekten sonradan demeseydim diyorsunuz ama ilahi adalete inanıyorum benim canımı yakıp ah ettiğim insanlarin canı yandı zaten 2 kisiydiama sizinki daha yakın zamanda olmuş onunkinin üstünden baya zaman geçmiş. zamanla insanlar yumuşuyo yaralar iyileşiyo bu sefer siz vizdan yapıyosunuz keske demeseydim diye.
Zaman Her şeye ilaçtır insan zamanla her şeyi hizmetidir yeter ki istedin zaman soğutur aciyi ben kocama eskisi gibi kızmiyorum artık canımı o kadar yakmıyor meselabir insanın bir diğerini ne kadar incittiğı ile ilgilidir bu durum. bazı yaralar sarılmıyor malesef.
Ailem pişman değil biz evlen demedim tanı dedik sen yaptın modundalarAnlıyorum siz mutsuzsunuz,pişmansiniz.ailenizde pişman mı acaba.
kızamiyorsunuz çünkü hatanızı biliyorsunuz,yanlış seçim yaptığınızı. O adam sizden önce de öyleydi muhtemelen,sizden sonra da öyle olacak bunun farkındasınız çünküZaman Her şeye ilaçtır insan zamanla her şeyi hizmetidir yeter ki istedin zaman soğutur aciyi ben kocama eskisi gibi kızmiyorum artık canımı o kadar yakmıyor mesela
Ben iki kere kaza geçirdim 2 hurda arabadan çıktım şükürler olsun kaza anını mahşer yerine benzerini hep kimse kimseyi düşünemez o an ilk arabada sıkıstim kaldım benim yokluğunu ailem farketmedi can pazarı herkes ayrı yerde yolun karşısında benzin istasyonu vardı ailem oraya geçmişti istasyon çalışanları arabada olduğumu gördü önce kendin ama iste çok baskı yaptılar en son akrabamız yattin mi bile dedi ailemin hakkımda bunu düşünmesini yediremedimGeçenlerde birşey yaşadım aklıma geldi. Annem solunum yolu hastasıdiŕ o sebepten deterjan kokusuna maruz kalmamasi gerekiyor. haftada 1 kadın gelip evi temizler. Onun dışinda kalan zamanlarda evde wc. banyo temizliğini ben yaparım. geçenlerde işten geldim mide ağrısından 2 büklümüm. Annem bana sormadan arkadaşına yelda gelince bizi çarşiya götürür demiş. Ben anne doğrulamıyorum bile dedim. Bir surat astı inanamazsınız bir bakışı var sanki delip heçti beni.arkadaşından utandığımdan götürdüm ve 2 saaat avize seçmelerini bekledim 2 büklüm.Mesaj alınmıştır heralde. Kim olursa olsun aileniz de olsa ilk önce kendinizi düşünün.
Tabi biz senin sevdiğin adamla evlenmene mani olduk diyecek kadar cesur değiler çünküAilem pişman değil biz evlen demedim tanı dedik sen yaptın modundalar
Vallahi yattım deseydiniz belki de şimdi sevdiğiniz adamka evliydiniz:))Ben iki kere kaza geçirdim 2 hurda arabadan çıktım şükürler olsun kaza anını mahşer yerine benzerini hep kimse kimseyi düşünemez o an ilk arabada sıkıstim kaldım benim yokluğunu ailem farketmedi can pazarı herkes ayrı yerde yolun karşısında benzin istasyonu vardı ailem oraya geçmişti istasyon çalışanları arabada olduğumu gördü önce kendin ama iste çok baskı yaptılar en son akrabamız yattin mi bile dedi ailemin hakkımda bunu düşünmesini yediremedim
dogru ama o zamanda yine böyle bi durum olsaydı kendin ettin cezanı cek diyip evede almazlardı gibiVallahi yattım deseydiniz belki de şimdi sevdiğiniz adamka evliydiniz:))
Evet hata yaptım ama bedeli çok ağır oldu kendim olsam hiç bişi çocuk olunca bi tarafım hep ezik işin kötüsü esimde eve dön diye baskı yapıyor bazen çocuğum babasiz ken mi zor olacak yoksa o eve dönsem mi daha kötü kestiremiyorum hep bir daha oynamam diyor çocuğum için inanmak istiyorum ama ya sonra gene oynayacak biliyorum büyüyünce daha zor mu olacak bilmiyorum bizi kavga ederken görmedi aklına yatmayacak ama kavgayı görse de üzülecek araftayimkızamiyorsunuz çünkü hatanızı biliyorsunuz,yanlış seçim yaptığınızı. O adam sizden önce de öyleydi muhtemelen,sizden sonra da öyle olacak bunun farkındasınız çünkü
Almazlardidogru ama o zamanda yine böyle bi durum olsaydı kendin ettin cezanı cek diyip evede almazlardı gibi
En azından kendi seçiminiz yüzünden sıkıntı yaşardınız. Böyle olmasından iyidir. Bakın şimdi bile sorumluluk kabul etmiyorlar. Çalışiyor musunuz.dogru ama o zamanda yine böyle bi durum olsaydı kendin ettin cezanı cek diyip evede almazlardı gibi