• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son mesaj atmalı miyim?

canim aman aman sakin onu unut sakin mesaj atma bende 5 ay once nisanlimdan ayrildim sakin derim benim yaptigimi yapma zamanla zaten kendi merak edicek acaba beni unuttumu hala seviyormu diye kendi merak edicek.. sakin suan kendinle ilgili bi durumdan haber almasina izin verme atma mesaj

canim aman aman sakin onu unut sakin mesaj atma bende 5 ay once nisanlimdan ayrildim sakin derim benim yaptigimi yapma zamanla zaten kendi merak edicek acaba beni unuttumu hala seviyormu diye kendi merak edicek.. sakin suan kendinle ilgili bi durumdan haber almasina izin verme atma mesaj
Siz ne yaptınız özel olmayacaksa?

Biraz gurur.
Lutfen mesaj atmayin atarsanz daha cok incinirsnz cunku attigin mesaja karsilik size daha kotu seyler yazabilir bunlarida düşünün . Kafanz dik olsn her zamn.

Siz ne yaptınız özel olmayacaksa?
Kapisinda yattim resmen bi zaman sonrasa eyvah ben ne yaptim diyip trip dolu mesajlar attim sabahlara kadar dusunup uzuN uZun mesajlar hazirlayip yazim tipki senin gibi koyucu seyler olsun diye yazdim sildim ama beni heryerden engelledigi icin baskalarinin telefonundan attim tekbir mesajima cevap vermedi .. ask degil canim ask acisidq degil bir sure sonra ego oldugunu anlayacaksin bekle bak sakin mesaj atma ve sana ulasabilcegi butun yollari kapat.. kendi gelecek gorursun ama mesaj attikca gozunden dusuyoruz.. hayatin mizah anlayisi kacan kovalanir diyorlar ama i turlu anlamiyoruz bunu sen beni dinle ben pisman oldum sen olma kendi merak etsin senden ses cikmayinca

Biraz gurur.
Lutfen mesaj atmayin atarsanz daha cok incinirsnz cunku attigin mesaja karsilik size daha kotu seyler yazabilir bunlarida düşünün . Kafanz dik olsn her zamn.
Gururumu harcayali çok oldu onun için. Bambaşka bir insan yaptı beni bu aşk . Bir sürü yanlış . Inanın istiyorum hiç dusunmeyeyim normal hayatima döneyim . ama pişman olsun da istiyorum .

Kapisinda yattim resmen bi zaman sonrasa eyvah ben ne yaptim diyip trip dolu mesajlar attim sabahlara kadar dusunup uzuN uZun mesajlar hazirlayip yazim tipki senin gibi koyucu seyler olsun diye yazdim sildim ama beni heryerden engelledigi icin baskalarinin telefonundan attim tekbir mesajima cevap vermedi .. ask degil canim ask acisidq degil bir sure sonra ego oldugunu anlayacaksin bekle bak sakin mesaj atma ve sana ulasabilcegi butun yollari kapat.. kendi gelecek gorursun ama mesaj attikca gozunden dusuyoruz.. hayatin mizah anlayisi kacan kovalanir diyorlar ama i turlu anlamiyoruz bunu sen beni dinle ben pisman oldum sen olma kendi merak etsin senden ses cikmayinca
Daha sonra pişman oldu mu size yaptiklarindan?

Gururumu harcayali çok oldu onun için. Bambaşka bir insan yaptı beni bu aşk . Bir sürü yanlış . Inanın istiyorum hiç dusunmeyeyim normal hayatima döneyim . ama pişman olsun da istiyorum .

Siz daha çok pişman olacaksınız gibi geliyor bana.

Yani mesaj atmak istiyorsanız atın ama attığınız mesaj düşündüğünüz gibi vazgeçtiğinizi göstermeyecek ya da onu düşünmediğinizi,karşı taraf tam tersini anlayacak bunun.

Cogu arkadas yazmis. Bir arkadasta bunun ego savasi oldugunu belirtmis. Kesinlikle yazma. Gururunu dusun. Asla mesaj atarak istedigin etkiyi veremezsin. Birgun o sana mesaj atar da cevap vermezsen ya da yolda baskasi kolundayken ona denk gelirsen iste o zaman anlar. Onun disinda daha dun seni seviyorum deyip, bugun unuttum mesaji yazmaniz sadece komik ve zavalli kalir..

Siz daha çok pişman olacaksınız gibi geliyor bana.

Yani mesaj atmak istiyorsanız atın ama attığınız mesaj düşündüğünüz gibi vazgeçtiğinizi göstermeyecek ya da onu düşünmediğinizi,karşı taraf tam tersini anlayacak bunun.
Daha sonra hiç yazmayinca aramayinca anlamaz mi doğru olduğunu vazgectigimi ?

Gereksiz olur
Kendinizi ispat çabasına giriyorsunuz da hep tersine anlaşılıyor ;)

O en buyuk pismanligi siz onu unuttugunzda yasayacaktr.
Yasams biiri olrk soyluyorm bir insani unutmak en buyuk cezadir.

images.jpg

Akilli ol:KK66:

Daha sonra pişman oldu mu size yaptiklarindan?
Eger ben mesaj atmasaydim kapidan kovdugunda utanmadan gurusuzca bacadan girmeseydim.. gurumu hice sayip durmadan mesaj atip beni engelemesine sebep olmasaydim onu yillardir taniyorum coktan donmustu.. ama bu aralar benim calistigim sigorta sirketini arayip ona yaptigim sigorta ile ilgili surekli sorular soruyor ve benim bilmemi istemiyormus tabiki bizim kizlar hemen bana yetistirio seninki aradi sunu dedi bunu dedi diye.. bana soyleyeceklerini cok iyi bilio oda .. ama hic tepki vermiyorum uzun zamandir da tepki vermiyorum benden haber almak icin sirketi aradiginada adim gibi eminim.. sakin mesaj yazma

birine senden vazgectim seni sevmiyorum demek aslında seni seviyorum demektir cunku birini sevmiyorsanız unuttuysanuz soyleme geregi duymazsınız onemsemezsiniz bence atmayın

Sosyal medya hesabım yok zaten.
Whatsapp da dahil buna.
Asla mesaj atma zaten arada sırada atıyormuşsun ya atmadığında farkeder bu kız niye sustu diye o ulaşabilir. O zaman da "artık beni rahatsız etmeni istemiyorum yazma." dersin ballı kaymak olur.

Back