- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Eger mesaj atarsaniz daha cok havalara girer emin olun. sonucta sevmediginizi soyleseniz bile onuunla hala ilgileniyor konumunda olursunuz mesaj atarak.Merhaba herkese. Beni terkeden nisanlima son bir onu sevmekten vazgectigimi belirten bir mesaj atmalı miyim sizce bayanlar ? Iki ay oldu ayrılalı ama ben bu iki ayda ondan vazgecmedigimi ona hep gösterdim . Şimdi ise gücüm kalmadı artık. Bırakacağım. Fakat istiyorum ki onu hala sevdiğimi düşünüp havalara girmesin insin o çıktığı buluttan. Kararsız kaldım bu konuda . Yanlış bişey yapmak istemiyorum . Ne yapmalıyım sizce?
Evet, ama vazgeçtim.Mesaj atmak istemeniz bile hala unutamadığınıza işaret
Adam çoktan unutmuş siziSoyle ki, ona güzel bir soz atmıştım sonrasında vazgectiklerimden hic pişman olmadım vs. gibi bir şey paylaşmış twitter hesabında . yani benim ona olan ilgim onu simartti. böyle düşünsün istemiyorum artık.
Merhaba herkese. Beni terkeden nisanlima son bir onu sevmekten vazgectigimi belirten bir mesaj atmalı miyim sizce bayanlar ? Iki ay oldu ayrılalı ama ben bu iki ayda ondan vazgecmedigimi ona hep gösterdim . Şimdi ise gücüm kalmadı artık. Bırakacağım. Fakat istiyorum ki onu hala sevdiğimi düşünüp havalara girmesin insin o çıktığı buluttan. Kararsız kaldım bu konuda . Yanlış bişey yapmak istemiyorum . Ne yapmalıyım sizce?
Yoo vazgectigimi anlasın istiyorum.Hem onu sevdiğimi düşünmesin hem de bir mesaj atıp kendimi ona göstereyim. Varlığımı hatırlasın. Ohoo....
Haklısınız .Gecenin 4ünde seni unuttum artık mesajı atmak gibi bir şey bu. Tabi ki atmayın. O mesaj karşı taraftan "hala peşindeyim, bir he desen geleceğim" Şeklinde okunacak
Vazgeçtiğini anlasın istiyorsan zaten umursamaz mesaj atmazsın. Havasını indireyim derken ekstradan gaz vereceksin adamaYoo vazgectigimi anlasın istiyorum.
Aslinda öyle değil. cok şey yaptım onun için kendini vazgeçilmez sandı. Artık vazgeçtim.Son mesajı atmak içerik nolursa olsun seni seviyorum geri dön demektir.
Vazgeçtiyseniz umursamazsınız sadece.Mesaj atıp laf sokmaya çalışmazsınız.Aslinda öyle değil. cok şey yaptım onun için kendini vazgeçilmez sandı. Artık vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?