Son mesaj atmalı miyim?

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Merhaba herkese. Beni terkeden nisanlima son bir onu sevmekten vazgectigimi belirten bir mesaj atmalı miyim sizce bayanlar ? Iki ay oldu ayrılalı ama ben bu iki ayda ondan vazgecmedigimi ona hep gösterdim . Şimdi ise gücüm kalmadı artık. Bırakacağım. Fakat istiyorum ki onu hala sevdiğimi düşünüp havalara girmesin insin o çıktığı buluttan. Kararsız kaldım bu konuda . Yanlış bişey yapmak istemiyorum . Ne yapmalıyım sizce?

Eger mesaj atarsaniz daha cok havalara girer emin olun. sonucta sevmediginizi soyleseniz bile onuunla hala ilgileniyor konumunda olursunuz mesaj atarak.

Soyle ki, ona güzel bir soz atmıştım sonrasında vazgectiklerimden hic pişman olmadım vs. gibi bir şey paylaşmış twitter hesabında . yani benim ona olan ilgim onu simartti. böyle düşünsün istemiyorum artık.

Adam çoktan unutmuş sizi
Sizde unutun
İletişime geçmek içinde bahaneler yaratmayın
Üzülürsünüz

Gecenin 4ünde seni unuttum artık mesajı atmak gibi bir şey bu. Tabi ki atmayın. O mesaj karşı taraftan "hala peşindeyim, bir he desen geleceğim" Şeklinde okunacak

atmamalısın. o mesajı umursamaz, üzülmez, bir etkisi olmaz bir kere

ve de o son mesajlar hiçbir zaman son olarak kalmıyor

Aslinda öyle değil. cok şey yaptım onun için kendini vazgeçilmez sandı. Artık vazgeçtim.
Vazgeçtiyseniz umursamazsınız sadece.Mesaj atıp laf sokmaya çalışmazsınız.
Yani ben bile yemedim bunu eski sevgiliniz hiç yemez

Son mesaj derken vazgeçtim gibi bir şey değil. Biraz duygulu biraz acıklı böyle iç acıtan pişman eden birşey olsun istiyorum. Sonrasında yazsın arasın gibi bir beklentim yok. Ama birgün aklına mutlaka gelir hatırlayıp uzulsun istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…