Bebek İkinci El Son kalanlar !!! 3/6/9/12/18/24 kız ve unısex urunler

MERHABA,

Mothercare 12/18 ay kullanılmış, belli belirsiz lekeleri var ancak çok kullanışlı olduklarından buraya koydum. 2 takım fiyatı 8tl.
12/a8 ay temiz kullanılmış pijama takımı 6tl (KIRMIZILI OLAN)
Mothercare 12/18 ay sorunsuz tertemiz bir kaç defa kullandığımız tulumları 2 adet 18tl.
F&F 18/24 ay sıfır kullanılmamış pamuklu pijama takımı 10tl.
TAVŞAN BERELERDEN KIRMIZI OLAN – 15 TL
ZARA 18/24 ay sıfır kullanılmamış body 10tl.

HESİNİ 50 TL YE VERİRSEN HEMEN ALICIYIM CNM

üzgünüm, fiyatları zaten uygun tuttum

diğer ilanda link hatası olmuş sanıyorum, bu ilan karışık ama doğru, kısa zamanda düzenlemeye çalışacağım.

slm.. 6-10-33-35-43-52-53-55 numaraları istiyorum.. nasıl iletişime geçebiliriz.. ne ile göndereceksiniz.. kargo mu..

slm.. 6-10-33-35-43-52-53-55 numaraları istiyorum.. nasıl iletişime geçebiliriz.. ne ile göndereceksiniz.. kargo mu..

merhaba,

ilandaki ürünlerin tamamını yeniledim başka bir ilanda fiyatların tamamı düştü o ilandaki ürünlere bakıp numaralarını oraya yazmanızı rica ederim. ürünleri kargoyla gönderiyorum ama taşdelen çekmeköy istanbul ikametim yakınlardaysanız eldende teslim edebilirim. iyi geceler link aşağıdadır.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-ay-oyuncak-oyun-park-yatak-vs-buradaaaa.html

brevi park yatak hala duruyor mu?
iki kademeli midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…