• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Son kalanlar !!! 3/6/9/12/18/24 kız ve unısex urunler

MERHABA,

Mothercare 12/18 ay kullanılmış, belli belirsiz lekeleri var ancak çok kullanışlı olduklarından buraya koydum. 2 takım fiyatı 8tl.
12/a8 ay temiz kullanılmış pijama takımı 6tl (KIRMIZILI OLAN)
Mothercare 12/18 ay sorunsuz tertemiz bir kaç defa kullandığımız tulumları 2 adet 18tl.
F&F 18/24 ay sıfır kullanılmamış pamuklu pijama takımı 10tl.
TAVŞAN BERELERDEN KIRMIZI OLAN – 15 TL
ZARA 18/24 ay sıfır kullanılmamış body 10tl.

HESİNİ 50 TL YE VERİRSEN HEMEN ALICIYIM CNM

MERHABA,

Mothercare 12/18 ay kullanılmış, belli belirsiz lekeleri var ancak çok kullanışlı olduklarından buraya koydum. 2 takım fiyatı 8tl.
12/a8 ay temiz kullanılmış pijama takımı 6tl (KIRMIZILI OLAN)
Mothercare 12/18 ay sorunsuz tertemiz bir kaç defa kullandığımız tulumları 2 adet 18tl.
F&F 18/24 ay sıfır kullanılmamış pamuklu pijama takımı 10tl.
TAVŞAN BERELERDEN KIRMIZI OLAN – 15 TL
ZARA 18/24 ay sıfır kullanılmamış body 10tl.

HESİNİ 50 TL YE VERİRSEN HEMEN ALICIYIM CNM

üzgünüm, fiyatları zaten uygun tuttum :(

slm.. 6-10-33-35-43-52-53-55 numaraları istiyorum.. nasıl iletişime geçebiliriz.. ne ile göndereceksiniz.. kargo mu..

slm.. 6-10-33-35-43-52-53-55 numaraları istiyorum.. nasıl iletişime geçebiliriz.. ne ile göndereceksiniz.. kargo mu..

merhaba,

ilandaki ürünlerin tamamını yeniledim başka bir ilanda fiyatların tamamı düştü o ilandaki ürünlere bakıp numaralarını oraya yazmanızı rica ederim. ürünleri kargoyla gönderiyorum ama taşdelen çekmeköy istanbul ikametim yakınlardaysanız eldende teslim edebilirim. iyi geceler link aşağıdadır.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-ay-oyuncak-oyun-park-yatak-vs-buradaaaa.html

brevi park yatak hala duruyor mu?
iki kademeli midir?

Back