• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son haliyle evim :))

besincimevsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
298
0
96
42
Manisa
evimi sizlerle paylaşmak istedim..7.sayfada kızımın odasının resimleri var...

$GİRİŞ.webp

$oturma%20odam%202.webp

$oturma%20odam%203.webp

$SALON.webp

$SALON2.webp

$SALON3.webp

$ÇALIŞMA.webp

$BANYO.webp

$BANYO2.webp

$BANYO7.webp

$BANYO5.webp

$BANYO 3.webp

$OTURMA ODAM.webp

$IMG_0030.webp

$IMG_0031.webp

$GRŞ 1.webp

$GİRİŞ2.webp

$hol.webp

$MUT 1.webp

$MUT.webp

$MUT2.webp

$MUT3.webp

$MUT4.webp

$MUT5.webp

$MUT6.webp

$MUT7.webp

$BANYO 6.webp eleştiri ve beğenilerinize açığım....

Son düzenleme:
evde deri koltuk olması sankı ofis görüntüsü veriyo gibi tabi tercih meselesi ama pek tarzım degıl...

ama yinede evin cok güzel aynalıgı gümüşlük gibi olan şeyi özellikle cok cok begedım tarz bi ürün :nazar:

Son düzenleme:
evin süperrr olmuş bayıldım sade ferah ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin agız tadıyla :nazar::nazar:

her oda birbirinden güzel döşenmiş. çok beğendim. sevdiklerinle (ailenle) güle güle, huzurla, tadını alarak otur inş.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım evin çok güzel döşenmiş eşyaların modelleride güzel ama benim anlamadığım neden bu siyah beyaz ve kırmızı takıntısı herkeste..bütün evleri inceliyorum hep bu renkler.. tek bir kalıptan çıkmış gibi..hoş görünüyo olabilir ama bi süre sonra itici gelir insana..riskli renkler bence..mobilya gibi değiştirme imkanı zor olan şeylerde daha göze hitap eden sakin ve rahatlatıcı renkler kullanılmalı diye düşünüyorum..ayrıca deri ürünleri büro ve iş yerleri için özdeşleşmiş ve bu ürünleri ev dekorasyonunda kullanmak ne bileyim bana amacı dışında geliyor..tabi bu benim naçizane fikrimdir..saygı duyarım zevkinize..renkler dışında evini beğendim güle güle otur canım..

eviniz güzel.
özellikle mutfağınız çok şık ve herşey birbiriyle çok uyumlu, mutfak masası da çok güzel.
bende siyah kırmızı renklerin bağımlısıyım.
salonum o renklerden ibaret.
huzurla sağlıklı günlerde oturun.

Bence evinizin girişi ve oturma odanız gayet güzel. Ayrıca evde deri koltuk görmeye tahammül edemeyenleri de anlamıyorum. Neden evi ofise benzetiyorlarsa. Ona bakarsanız kapı boncuğunu da bir aralar kasaplar kullanırdı. Şimdi evlerde de kullanılıyor. Değişikliğe direnmeyin bu kadar!

maşallah bencede eviniz çok güzel özellikle holüne ve banyona bayıldım insnaın içini açıyo..salonuna da yastıklarla falan biraz renk katarsan çok daha güzel olur bence..güle güle oturun :)

Evin çok güzel,kullanışlı ve ferah evinde sağlıcakla otur:)bana kırılmazsan nacizane fikrim mutfak tülün biraz basit kalmış,oysaki mutfağın çok şık.

Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin.
kirmizi koltugun cok hosuma gitti :) bende calisma odasina kremini almak istiyorum.
salonun cok sik ben kahveyi cok severim salonda ama biraz krem katsaydin daha ferah dururdu. yani renkler biraz koyu olmus
giristeki aynalikta cok avagard geldi bana.
kirmizi mutfaklar baya moda oldu bende pek sicak bakmiyordum ama baya guzel durmus sandalyelerinde cok guzel
bu arada pianonda gozume carpti benimde niyetim var ogrenmeye ama bulamadim kurs kemana baslicam nasipse ins
ilerde istiyorum bende:)

Ahh ah su zaman biran once gecsede bizde baslasak evin tadilatina bende koyacaim resimlerimi:)
burdan cok fikir aliyorum aklimda bircok sey var. iNs Allahim nasip eder cumlesiyle.

Bence evinizin girişi ve oturma odanız gayet güzel. Ayrıca evde deri koltuk görmeye tahammül edemeyenleri de anlamıyorum. Neden evi ofise benzetiyorlarsa. Ona bakarsanız kapı boncuğunu da bir aralar kasaplar kullanırdı. Şimdi evlerde de kullanılıyor. Değişikliğe direnmeyin bu kadar!

arkadasım ben fikrimi söyledim sende fikrini söyledin problem var mı yok neden yaptıgım yoruma yorum yapıyorsun sevmek zorunda degılm öyle degıl mı ayrıca deri modası gecelı cok oldu değişiklik falan diyorsun ya

konu sahibiyle ilgili bir durum yok yanlsı anlasılmasın lütfen

evin çok güzel canım özellikle girişteki aynayla mutfak masa sandalyelerine bayıldım hepsi çok modern güle güle ağız tadıyla huzurla otur inşallah sadece salonun diğer odalarına göre çok ağır kaçmış keşke oturma odandaki gibi eşyalar kullansaydın tabi renkler zevkler tartışılmaz :) güle güle otur canım

eviniz çok güzelll,güle güle oturun,kırmızı pek sevmem,ama mutfağına bayıldımm o kadar güzel görünüyorki..
salonunuzun renkleri koyu yerine cappucino rengi olsaydı faha ferah olurdu diye düşünüyorumm.
mutluluklar.

Back
X