How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Son günlerimi onunla mı / onsuz mu geçirmeliyim?

bu kullanma gurubuna girmez ki, adamın kendi kültüründe zaten hepsi var. Silah zoruyla aynı evde yaşamadı ya.
Benim demek istediğim şuydu sanki çocuk huyundan suyundan değil de yemeğinden,ev işinden dolayı onunlaymış gibi..

İronik bir soruydu :) Sorunlu evliliğime çocuğum için katlanıyorum konularına benzemiş çünkü. Adam resmen kullanmış arkadaşı; umarım çamaşırını yıkayıp arkasını da toplamamıştır.

Sadece bir defa kendiminkileri yıkarken onunkinide yıkamıştım öyle çok bişey yapmadım normalde öğrenciydi soradan çalışmaya başladı öğrenciyken yemeği herşeyi beraber yapıyoduk çalşmaya başlayınca dedm zaten tüm gün çalışıyo ben evdeyim yemekleri ben yapmaya başladım böyle oldu. Buarada aynı evde kalmıyoruz öğrenci yurdunda kalıyoruz. Karışık burda yurtlar

Bence sizi bir daha görmeyeceği için umursamıyor bence siz de boşverin hiç yanaşmayın son günlerinizi bu adama yemek beğendirmeye çalışarak mı geçireceksiniz.

Sadece bir defa kendiminkileri yıkarken onunkinide yıkamıştım öyle çok bişey yapmadım normalde öğrenciydi soradan çalışmaya başladı öğrenciyken yemeği herşeyi beraber yapıyoduk çalşmaya başlayınca dedm zaten tüm gün çalışıyo ben evdeyim yemekleri ben yapmaya başladım böyle oldu. Buarada aynı evde kalmıyoruz öğrenci yurdunda kalıyoruz. Karışık burda yurtlar
İşte taviz vermişsin b.kunu çıkartmış.:KK53:

Benim sevgilim de Alman, bir güne bir gün de bana bunu yap demişliği yoktur. Tam tersi, kendi sürekli hizmet etmeye çalışır, sevgilim sana şunu yapayım mı, sana yemek yapayım, çay koyayım, ki kendisi çoğu şeyi yemez, içmez, ama benim için onları hazırlar, pişirir. Beni bir iş yaparken görürse hemen yardıma koşar, ben bulaşık yıkıyorsam, bir bakarım o elektrik süpürgesini kapmış. Çamaşıra aylardır karışmıyorum, sen bana öğret ben yaparım dedi, maşallahı var yapıyor da...
Yani sözün özü, o adamı sen o hale getirmişsin.

Ay geç git kendi işine bak hizmetçimisin ona bakmayamı geldin dünyaya defolsun gitsin sen şımartmışsın sanırım bunu hiç yüz verme ayrılıyorum de git ağlarken seni kovan insandan ne bekliyorsun

Gerçekten hepsi böyle mi oluyo yaa ben dayanamam... Tün gün bekle gelmeden giyin süslen makyaj yap suratına bakmasın yemeği beğenmesin yemesin.. Dün resmen ağlamaktan gözlerim kıp kırmızı oldu çok bencil bu erkekler

Yok hepsi böyle değil neyse ki. Benim eşim beklemez benden bu kadarını.

Ama sen öküz erkeğin evrensel bir varlık olduğunu öğrettin bize bu konuyla. Türk'ü Alman'ı yokmuş bunun.

Hanzonun Türk kadınlarıyla ilgili bir bilgi dağarcığı varmış anlaşılan. Yalnız hatırlat ona geyşalık Japon kültüründe var yanlış gelmiş o.

Şimdi geldi işten zarf gelmiş bana onu getirdi sana gelmiş dedi somurtarak gitti. Bence de yanına gitmemem lazım bana yaptığı çok ayıp ama seviyorum işte ve onunla geçirmek istiyorum son günlerimi :( Çok sevmemek yüz vermemek kendimizi kaptırmamak lazım ama ben beceremiyorum işte birini sevdim mi tüm kalbimi herşeyimi önüne sererek hata yapıyorum

Gez diyorsunuz da kimse yok şuan burda herkes gitti tek bi ben kaldım tek başıma mı gezeyim nereye gideyim. Bu akşam mesela tek başıma dışarı çıkabilirim aslında ama yarın haftasonu iş yok ve güzel vakit geçirebilirz belki bu yüzden bırakıpta gitmek istemiyorum tek başıma eğlenemeyeceğimide biliyorum.

Tamam canım, ne kadar daha kalacaksın bilmiyorum ama onu düşünmek yerine keyfine bak artık. Totosunu fazla bile kaldırmışsın, boşver kaprislerini de kalan günlerinin tadını çıkar. Gez toz, alışveriş yap, sevdiğin çokoları depola

Gez diyorsunuz da kimse yok şuan burda herkes gitti tek bi ben kaldım tek başıma mı gezeyim nereye gideyim. Bu akşam mesela tek başıma dışarı çıkabilirim aslında ama yarın haftasonu iş yok ve güzel vakit geçirebilirz belki bu yüzden bırakıpta gitmek istemiyorum tek başıma eğlenemeyeceğimide biliyorum.
Eğlenmesende bi cafeye git kahve al kitap al oku tek başına bende böyleym kocam yokken eğlenemiyorum sanki ama geçen gün dank etti dışarıda hep tartışırdık bende artık çocuğu alıyorum tek başımıza geziyoruz.şöyle düşün onunla gezip üzüleceğine tek başına çık kitap oku vitrinlere bak ufkun açılsın önceden o yokken neyapıyordun bigün aşık olacağın kişi karşına çıkar ve sana değerini gösterir yani biri gider biri gelir.pırlanta değerini bilenin yanında değerlidir değerini bilmeyen kıymetini anlamaz.o yokken ne yapıyordun onu düşün öyle yap sen beni dinle çık dışarı al bi kitap bi kahve etrafı izle kitabını oku kulaklığını tak müzik dinle yürü bitmiş bişeyi sürdürme

Almanyada gezilcekk çoook yer var..Yalnız da gezebilirsin,sürekli bu çocukla olursan dönünce normal hayata adapte olman zor olur.

A dan Z ye ziyadesiyle yapmış. Çocuk bunu bir Alman kıza yapsaydı sıkıyorsa.
Ne başımıza geliyorsa bu aşırı sahiplenmekten. Hop diye dalıyoruz ola, sar samala, yedir içir. Anaçlık baskın türk geniii, hakkedene de aynı, hakketmiyene de aynı servis.

Ahh ahhh gurursuzluk çok kötü bişey keşke biraz gururlu ve kinci olabilseydim. Benden daha fazla affedici hataları görmezden gelebilen alttan alan bi insan olamaz herhalde. Buarada erasmusu mahvetmedim neredeyse tüm Almanya komşularını gezdim diyebilirim ve bu coğun hiç olmazsa ama en büyük katkısı Almanca oldu. Baya Almanca öğrendim ve hep Almanca anlaştık İngilizce ilk geldiğimde konuştuk bi :)

Bilmiyorum pek öyle değil ama bundan 1 buçuk ay önce falan benden ayrılmak istemişti nedenide şöyle yazmıştı sen gideceksin yeni bi hayata ben burda senin hayaletinle başbaşa kalacağım çok üzüleceğim alışmak istiyorum yokluğuna demişti bilmiyorum. Geçen gün mesajlarına baktım ablasından borç para istemiş kız arkadaşm gidecek onunla bişeyler yapmak istiyorum diye bi arkadşına bişey yazmış kız arkadşm gtcek bizi alıp arabanla şuraya götürür müsün başkada gördüm bi etkinlik vardı çok gitmek istemiştim biletler bitmişti düzenleyen kişiye mesaj atmş aynı şekilde kız arkadşmın son günleri çok gelmek istiyo bilet bulabilirmisiniz diye. Mesajları okuyunca önemsiyo gibi ama bna davranışları tam aksine. Şuanda odasında mesela ayrıyız bu beni kahrediyo ben her dakikamı onunla geçirmek istiyorum artık...

Aynen öyle geçen işten geldi yine bana kupasını uzattı kahve yaparmısın dedi bende dedm ki ben senden öpücük bekliyorum sen kahe bekliyosun dedm sonr dediki tek öpücükle olmuyo ben temiz çamaşırlar bekliyorum gelince hemen yemek bekliyorum temiz oda bekliyorum kahve istiyorum dedi :D Hepsi aynı heeepsiiiiii kızlar

Az ye de Uşak tut kendine'nin almancasi neyse aynen iletin. Gidecek birine söylenecek sözler değil bunlar.

Biz eşimle yıllarca farklı ülkelerde yaşadık. Vedalar hep daha sevgi dolu oldu.

Merhabalar,
Şuanda Almanyada 11 aydır erasmus öğrencisiyim. Geldiğimin ilk günü tanıştm Alman çocukla. Herşey çok güzeldi harika vakit geçirdik birbirimize aşık olduk ekim ayından mayıs ayına kadar tek elle tutulur kavgamızı hatrlamam ama sonradan bu 28 yaşındaki sarı cocuğa birşeyler oldu çocuklaştı. durduk yere kaprisler falan. Şuanda almanyadan ayrılmama iki hafta var ben onunla vakit geçirmek istiyorm ama o yaptığım yemeğin kıymalarını ufak ufak yapmamışım diye sinirlendi yemeği kıymalarını ayıklayarak yedi ve bütün gün bana surat yaptı. O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Dün işten geldi bnm bi arkadaşıma gtmem gerekiyordu 45 dakika. Gitmeden sordum önce yemek mi yiyelim yoksa gideyim mi dedim git dedi. Geldiğimde sinirli suratsız bi şekilde yemek yapıyordu. Tüm gün yine surat astı. Ben gün boyu onun işten gelmesini bekliyorum geliyo ve ufacık şeylerden günümü mahvediyo. odama gittim saat 10 buçuk gbi ardımdan geldi yastığımı getirmiş. Ben uyucam iyi geceler dedi ne öpücük ne bişey bastı gitti bana o kdr kötü davranıyo ki. Gittim peşinden odasında 1 saat belki ağladım takmadı beni uyumaya çalştı en sonunda ben uyutmayıp devam edince resmen kovdu beni odasından gir odanda uyu yarn erken kalkcam uyumak istiyorm dedi bağırdı. Ben orda yanında ağlarken o beni odasından kovdu. Eve gelince yemek yemek istiyomuş yaptığm yemek iğrençmişte bugünde yemek vakti ortadan kaybolmuşum bilmem ne. Ben zaten Türkmüşüm ne bekliyomuş ki benden. Bu erkekler dünyanın heryerinde böyle sanırm çok yüz verince şımarıyolar. Ben şimdi bi yandan iki haftam kalmış görmezden gelip yine yanaşsam mı diyorum yoksa rest mi çeksem napsam bilmiyorum... Bana davranışlarını hiç haketmiyorm ama bi yandanda onu seviyorm ve son günlerimi onunla mutlu geçirmek istiyorum... Öyle değişikli bazen çoook iyi dünya iyisi sevgi dolu ama bazen bi zamanı geliyo en ufak şeyde benim burnumdan getiriyo..
Canim kusura bakma lafimi yanlista anlama ama senin son kullanma tarihin yaklastigi icin yapiyor bunlari.yeni uretimleri bekliyor sari cocuk bilmem anlatabildim mi ;)

Back