How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Son günlerimi onunla mı / onsuz mu geçirmeliyim?

ehh ne bekledinizki:) bir turk erkeklerimi odun saniyordunuz?
Ama erkek gibi erkekde var, sesi piti cikmayanda dolu:):KK53: turk erkeyi gibi ayni apartmanda anne, diyer katda kendi oturmazlar. nazikler ama iliskileri kendi ailesi ile bile degisiktir..
bitirmek isteseydi biti derdi, cekinmezler:)
o konu sayibi gidecegi icin gergin ve durumu kabul edemiyor olabilir
yada tam tersi belki hep bir umutla aralarinda derin iliskiyi bekledi, bakti 2 hafta kaldi belki o yuzden bu sinirli tafri ( cinsel)
erkekleri tanimak, ne istediklerini anlamak zor...

hersey olabilir yani, konusup derdini ogenmek gerekiyor
derdi yemekse kendisi yapsin beyfendi;)
her yabancida turk mutfagini beyenmiyor, cok agir buluyor bazilari
onlar genelde yagsiz, tutsuz yer

Kızlar kendime geldim yurda gittim bi güzel duş aldım yemek yedim benimki kendi odasında yüksek sesle müzik dinliyodu karşılaşmamak için çaba gösterdim ve karşılaşmadk ama yurtta olduğumu anladı. Eşyalarımı geldim tekrar arkadaşıma şimdi bu akşam dışarı çıkıp bir güzel eğleneceğim hafta içide berline gitmeyi planlıyorum bakalım... Şuanda iyi hissediyorum ama umarım hep böyle gider desteğiniz için çok teşekkürler. :) :*

senin turk oldugunu turk kadinin ev de yemek yaptigini erkek egemen bir toolum oldugumuzu fusundugu icin sana yemek yaomamani falan bahane ediyor.ben de almanyada yakinim isvicredeyim.kulturleri cok bemzer..burda kizlar grzer tozar yer icer.yemek yaomak falan zorunda degil.temizlik bile yaomazlar.erkekler veraber sofrayi kaldirrilar dusun..seni srvmiyor seni kullanmis. turk olmanida kullanmis anlamiyormusunxseni sitemiyor ve sevmiyor.burdaki kizlar goz yasi dikmez. okey der ceker gider srni zayif bulmus

Aynen öyle geçen işten geldi yine bana kupasını uzattı kahve yaparmısın dedi bende dedm ki ben senden öpücük bekliyorum sen kahe bekliyosun dedm sonr dediki tek öpücükle olmuyo ben temiz çamaşırlar bekliyorum gelince hemen yemek bekliyorum temiz oda bekliyorum kahve istiyorum dedi :D Hepsi aynı heeepsiiiiii kızlar
seni turk oldugun icin kullanmaya calisiyor hicte ayni drgiller. inan bana yol ver gitsin.sana bi turk erkegi gibi davranmaya cakisiyor.sirf srninle dalga grciyor.alan bi kiza ancak boyle biseyi rica edebilir kiz getirmrssedr kalakr kndi alir.ki onlar ayrilinca bizim gibi acida cekemzler cabuk unutur yeni birini bulurlar..aranizda sex varmi ozur dileyerek siruyorum ona gore bisey daha diyecegim.sex yoksa yuzde yuz kandiriliyirsun.cunku burdaki erkekler icin sex en onemlisi sex yaomadigi kizla srvgili olamaxlar.once nasil olduguna balatlar. ve kizlar erkeklerle grzip tozmasina ozgurlugunekatsimazlar.berdeyse parmagimi basicam seni kullandigina:)

Ben de Erasmus olarak gelmistim 2 sene önce, etkilendim hikayenden. Seninki odun cikmis, benimki melek cikti sansima. Burda kaldim erasmustan sonra. Gezecek kimsem yok demissin, hangi sehirdesin yakinsak bulusalim ^^

Aynen öyle geçen işten geldi yine bana kupasını uzattı kahve yaparmısın dedi bende dedm ki ben senden öpücük bekliyorum sen kahe bekliyosun dedm sonr dediki tek öpücükle olmuyo ben temiz çamaşırlar bekliyorum gelince hemen yemek bekliyorum temiz oda bekliyorum kahve istiyorum dedi :D Hepsi aynı heeepsiiiiii kızlar

Oohh keyfe bak..Güya evlilikten nefret ettiğini söylemiş..e bu istedikleri ne peki..kirli sakal,atlet ve çizgili pijama giymiş Hans bu ...
Sizede pes doğrusu ne güzel alıştırmışsınız beyefendiyi..hesap bile soruyo yapmadığınız işlerden..bide yalvarmadığınız kalmış umrunda değil ve hala ama hala, kalan iki haftamı onlamı geçirsem diye soruyosunuz...

Back