- Konu Sahibi cokrenklikiz
seni asci falan saniyor heralde
ayrica "turk" lafina uyuz oldum
irkci biri bu
nefret ederim
ayrica "turk" lafina uyuz oldum
irkci biri bu
nefret ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizler hic asik olmadik herhalde yoksa bastan sona sacmalik gelmezdi. Ask bu degil, aci cekmeyi ask sanarsaniz daha cok boyle konu acarsiniz.Aşk mantık dinlemiyor...
seni turk oldugun icin kullanmaya calisiyor hicte ayni drgiller. inan bana yol ver gitsin.sana bi turk erkegi gibi davranmaya cakisiyor.sirf srninle dalga grciyor.alan bi kiza ancak boyle biseyi rica edebilir kiz getirmrssedr kalakr kndi alir.ki onlar ayrilinca bizim gibi acida cekemzler cabuk unutur yeni birini bulurlar..aranizda sex varmi ozur dileyerek siruyorum ona gore bisey daha diyecegim.sex yoksa yuzde yuz kandiriliyirsun.cunku burdaki erkekler icin sex en onemlisi sex yaomadigi kizla srvgili olamaxlar.once nasil olduguna balatlar. ve kizlar erkeklerle grzip tozmasina ozgurlugunekatsimazlar.berdeyse parmagimi basicam seni kullandigina:)Aynen öyle geçen işten geldi yine bana kupasını uzattı kahve yaparmısın dedi bende dedm ki ben senden öpücük bekliyorum sen kahe bekliyosun dedm sonr dediki tek öpücükle olmuyo ben temiz çamaşırlar bekliyorum gelince hemen yemek bekliyorum temiz oda bekliyorum kahve istiyorum dediHepsi aynı heeepsiiiiii kızlar
Aynen öyle geçen işten geldi yine bana kupasını uzattı kahve yaparmısın dedi bende dedm ki ben senden öpücük bekliyorum sen kahe bekliyosun dedm sonr dediki tek öpücükle olmuyo ben temiz çamaşırlar bekliyorum gelince hemen yemek bekliyorum temiz oda bekliyorum kahve istiyorum dediHepsi aynı heeepsiiiiii kızlar
hanssen bu hansla nasıl kırk yıllık evli gibi oldun onu anlamadım..